Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozovi i pitaj ga dobices info iz prve ruke 😉 .

Bih, nego su danas otisli za Madjarsku valjda pa se ne javlja zbog rominga ja mislim a konzola stize sutra, mada kao sto neke rece ako su oba ok, ne brinem onda : ) Hvala za sve informacije, videcu jos za taj share, mozda odradim i tako : )

^ Koliko si platio ps4 sa jednim dzojom kod istvana ? Vidim ne pisu mu vise cene na oglasima

Kontam da je ~350€

Hvala na odgovorima. Odlicna cena,moracu da skupim pare pa da pazarim jedan 🙂

*** jedan iphone (64gb) ~ 2 ps4 konzole. Bolest

Zezate da ne PS4 + 1 x DS4 345 evra sad?
Pa koliko mu je onda sa 2 DS4 ili sa jednom igrom? Koja je to fora na KP da su počeli da skrivaju cene?

Opasno spustaju, konkurencija sta ces...

Ja od Istvana pre dve nedelje uzeo za 350, znaci jos je 5 evra spustio...

Sa dva kontrolera je oko 400, takodje i sa igrom. Izmedju 390 i 400.

Kod njega, konkretno.

Extra, možda je vreme da se pazari PS4, brzo će MGS5.
Koja je njima zarada kad je PS4 u Mađarskoj oko 390 evra sa porezom. Znači kad vrate AFA porez njih izađe oko 305 evra. Jedino ako ne dobijaju popuste na količinu u radnjama.

Zar nije AFA 27%?

Jeste bruto, ali realno dobiješ nazad 22% od ukupne cene sa porezom. Šta god da kupiš u Mađarskoj samo pomnoži sa 0,78 i dobijaš cenu bez poreza.

Nije njima bas 390 evra, nisam siguran.
Mislim da im je 420 evra sa porezom.
Ako ni tamo nisu spustili, onda moguce...

Afa jeste 27 % ali povrat ne dobijes toliko, nego negde oko 20%, kako se secam, mozda gresim....

Ali naravno oni jos imaju i popuste i sve zivo, opustose radnje kada odu "preko"...

Prosli put sam dobio od 576 Kbyte garanciju, znaci tamo je uzeo, ovaj put od Digital Extreme.
A i iz Madia Markt-a uzima, tako da to su vece "operacije"...

Poslednja izmena:
Znaci, vise se isplati uzeti obican, nego bundle.

Da, definitivno.

Ali cak oni uzimaju sve bundle, ja sam uzeo standard pa dobio kutiju Destiny!
Samo izvade disk, isplati im se jos vise posle kada prodaju disk iz bundle-a nego da ga kupe odvojeno...

Ne isplati im se da spustaju bandle na recimo 380 evra, nego je cena bundle-a samo oko 5 evra niza u odnosu da uzmes disk + konzolu posebno, tako da pre se isplacivalo, onih prvih meseci po izlasku PS4-ke, ali sada vise ne.

Poslednja izmena:
Burazer i ja cekasmo ,da uzmemo ,preko telekoma ps4,ali slaba vajda ,izgleda da su pikirali samo za svoje radnike .I narucismo bundle ,sa Drive clubom ,za 380 evra,sto je sasvim ok cena,mislim i najjeftinija varijanta ,od svih koje sam pitao.Malo mi je bilo frka jer je novi prodavac ,iali ispalo je sve kakoo treba.

^ Ne razumem zasto bi uzeo najskuplji PS4 na planeti 🙂

...konzola stize sutra, mada kao sto neke rece ako su oba ok, ne brinem onda : )

Naravno da jesu, da je PS4 sa prvom serijom imao nekih ozbiljnijih problema, ne bi se prodavao k'o alva. 😉

Ako tebi crkavanje levog analoga i keširanje dodatnih 60e za drugi džojped nije ozbiljan problem ne znam šta je.

A i neće sigurno da crkne u prvih godinu. Ako ima ozbiljan design flaw sa pregrevanjem npr pokazaće se posle duže vremena.

Ako tebi crkavanje levog analoga i keširanje dodatnih 60e za drugi džojped nije ozbiljan problem ne znam šta je.

A i neće sigurno da crkne u prvih godinu. Ako ima ozbiljan design flaw sa pregrevanjem npr pokazaće se posle duže vremena.

Pre nego sto se zaletis da nesto napises, lepo procitaj sta je vec napisano. 😉 Pricamo o novijoj verziji same konzole, a ne o gamepad-u. Tacno je da uz CUH-11xx konzole stize i novija verzija gamepad-a, koji takodje nije neunistiv i moze da se pokvari kao i stari. Ako ti se pokvario gamepad, to ne znaci da se i konzola pokvarila i/ili da je ista zbog toga nekvalitetna. PS4 nije poznat kao konzola koja ima problema sa pregrevanjem. Ja PS4 imam od decembra 2013-e (CUH-1004A Made in Japan 😀 ) i da kucnem u drvo, radi bez ikakvih problema, kao i gamepad koji sam dobio uz nju.

Imam i ja od decembra 2013, isto kao i ti... Daj mu još vremena da se pokaže. Rano je za samouverene tvrdnje i kucanje u drvo.

I ti mi se cinis samouveren u tvom stavu da bi ove nase "matore"" PS4-ke trebale uskoro poceti da se kvare. Mozda i nadzive neke od ovih iz novijih serija. 😉

Svašta. Daleko bilo. Naglašavam samo novim kupcima da budu svesni problema sa džojpedom. Guranje pod tepih tako značajne falinke ne čini nikome dobro. A džojped je ipak deo konzole. Ne možeš bez njega. Zamena od 60e na 350e nije tako mala investicija u prvih godinu dana, ako mene pitaš i svakako može da se okarakteriše kao ozbiljnan problem.

Poslednja izmena:
Ps Now je strimovanje igara? Platis i igras 100+ igara koje zelis ili mora svaka posebno da se doplacuje? Da li je 6\1 dovoljno za igranje?

Ps Now je strimovanje igara? Platis i igras 100+ igara koje zelis ili mora svaka posebno da se doplacuje? Da li je 6\1 dovoljno za igranje?

Jeste, ali u Americi. I PS3 igre su u pitanju.

Btw. moj PS4 je isto Decembar 2013, Kinez doduše ali iz Italije. Konzola i DS4 su u perfektnom stanju, non stop se igram 😉.

Cekamo znaci EU servere, predpostavljam da su Usa beskorisni (kasnjenje i sl. ).

Stiglo mezimce, novi je model, stigao sam samo pre posla da ga namontiram, upalim, aktiviram psn+ i veceras me ceka da nabavim gta i woohoo : ) Btw u home screenu sam probao da ejectujem disk na ono diskretno dugme, cuje se samo pip pip i ne otvara se. Nesto ne radim kako treba ili?

Ako imas nekog kuci neka upali Sony i preko kompa na PS+ skini GTA da te ceka veceras. Ima dva gornje je za gasenje, a donje je za izbacivanje diska, e sad to pistanje mozda nema diska.

Ne otvara se zato što nema tray nego samo uvlači diskove i javlja da nema šta da izbaci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno