Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra uzimam Metro Redux na PS4 preko tripple share-a. Ova generacija je bas pocela sa gomiletinom dobrih igara, i starih i novih. 🙂
I kako ti se cini Metro?Jesi li igrao prethodne delove?Gledao malo na yt i koliko vidim neka neke razlike sem vizuelne izmedju ovog i prethodnih delova koji su po meni razbijali.

@Gdin_M & GTA

Ok, hvala drugari. :wave:

Jutros je bio Sony TGS keynote, najavili su da Bloodbourne izlazi 5. februara. Evo punog spiska prikazanih PS4 igara. Takodje najavise da ce novi firmware doneti mogucnost menjanja tema PS4 i Vita interfejsa.

Games that were announced to be coming to PS4 during this conference:
Bladestorm: The Hundred Years War & Nightmare PS4
Disgaea 5 PS4
Dragon Quest Heroes PS4/PS3
Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair PS4
Fairy Fencer F: Advent Dark Force PS4
God Eater 2: Rage Burst PS4/Vita
Hot Shot Golf PS4
Persona 5 PS4/PS3
Resident Evil Revelations 2 PS4/PS3
Senran Kagura: Estival Versus PS4/Vita
Summer Lesson PS4
Touhou PS4/Vita
Ys PS4/Vita

Eastern developed PS4 games that were previously announced but were shown off during this conference:
Bloodborne PS4
Dead or Alive 5: Last Round PS4
DragonBall Xenoverse PS4/PS3
Guilty Gear Xrd PS4/PS3
Gundam PS4
Kingdom Under Fire 2 PS4
Let It Die PS4
Omega Quintet PS4
One Piece Pirate Warriors 3 PS4/PS3/Vita
Onechanbara Z2: Chaos PS4
Resident Evil HD PS4/PS3
The Evil Within PS4
The Tomorrow Children PS4
Yakuza 0 PS4/PS3

Poslednja izmena:
^ ja u cetvrtak dodao bez problema preko Erste poklon kartice.....

Ni kod mene nece da radi... nece cak ni free demo da skine. Napise nesto "not enough funds in wallet"...

Nije ništa promenjeno, Sony ima nekih problema, ponovo, zbog toga prijavljuje grešku mnogim korisnicima. Sada sam isčitavao playstation support forum 🙂

Poslednja izmena:
Ako nista drugo ovaj DC deluje 10x bolje od the crew za pc, ne znam da li su bas za direktno poredjenje ali skoro nesto gore nisam video od the crew, jeste valjda jos u beti ali ono je bre losije cak i od loseg nfs..

Ma jeste bas, samo uz sustinsku razliku da Crew i ima upravljivost i razlicit "feel" za vecinu vozila dok je kod NFS-a copy-paste bezivotni sablon na sve. The Crew je slican Driver SF-u + open world voznja preko cele USA. Kad malo dublje zagazis u igru stekne se utisak da nije losa i da ima i finu upravljivost (hardcore mode), daleko bolje od onog smor pocetka.

Driveclub je nesto drugo, i inace slazem se da izgleda jedno 10x bolje izgleda od Crew jer ono je bas lose za next-gen naslov.

Remote Play je dodat u celu Z3 liniju [flagship telefon, Compact telefon, Z3 Compact Tablet], a verovatno ce to dodati i u ranije Xperia telefone.

Kad bi dodali na M2 to bi bilo dobro, jer bih ga onda definitivno kupio, sad već razmišljam. A i reza mu je ko na viti 😀

Svaka čast za Sony... Dobra fora je što može da se nakači dualshock. Vita je nezgodna za Remote play ako je česta upotreba R2-L2 zbog nedostupnosti i osetljivosti rear touchpada.

Dok ne srede Logitech podrsku [za koju kazu da je nema jer je em Logitech odustao od volana em volani nemaju security kakav Sony trazi], evo jednog PS4 compatibile volana.

Kako mislis Logitech odustao od volana, generalno?

I ja sam to procitao..

Kako mislis Logitech odustao od volana, generalno?

Da. Zadnji HQ volan koji su izdali je G27 valjda 2010. godine [kojeg ja imam vec vise od godinu dana].

Posle Logitecha, Thrustmaster je postao novi "leader" [Fanatec je takodje veoma prisutan] i svi njihovi noviji volani su podrzani na PS4 [ukljucujuci i RS500 koji je izasao tamo negde 2011. ako se ne varam].

Poslednja izmena:
Da, ali jel to neka zvanicna vest da su prestali da prave volane?

Jos 2010 su zatvorili odeljak za proizvodnju volana zbog drasticnog pada prodaje u periodu 2005-2009 i jos goreg u 2010-oj.
Kako stvari sada stoje mala je sansa da cemo u bliskoj buducnosti videti neki njihov novi volan.

Vrlo je verovatno da zvanicne podrske za Logitech volane nece ni biti. Razlog nije neki security chip, to je bullshit koji prosipa Logitech da bi skinuli odgovornost sa sebe. Pravi razlog je to sto svi Logitech volani koriste neku tudju patentiranu tehnologiju za force feedback, za koju Logitech nije (niti namerava) platio prava za koriscenje na PS4.

Neke igre, poput War Thunder prepoznaju volane i rade skoro svi inputi, ali je pitanje da li ce raditi force feedback (bez koga su volani prilicno neupotrebljivi). Mozda postoji sansa da developeri igara sami napisu drajvere za neke volane, ali je pitanje da li ce zeleti da se bakcu sa time, i da li imaju pravo (zbog tih patenata).

Developeri sami mogu da pisu drivere, ali tesko da ce se to desiti.

Jedino ako Kazunori baci ultimatum za GT7.

Cek, jet to znaci da moj Logitech gt koji je bio kao "sluzbeni/reklamirani" volan za gt5 nece raditi na gt7?

Davno je izasao GT5. 🙂 Ja se i dalje nadam da ce Logitech linija biti podrzana, ma da ko zna dal ce se to ostvariti.

Oficijelni volan za DriveClub je shitty T80, a za GT7 ce verovatno biti RS500 [cisto jer T300 ima shity pedale bez kvacila].

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno