Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
V5uzKrV.jpg

4Scywyi.jpg

6sFtBOu.jpg

wXr9AFU.jpg

ghhV4WJ.jpg

Sad ozbiljno, sta su ove velike lizalice, reketi neki sta su? :d

I jos da ovako stvarno izgleda dok vozis bilo bi dobro 🙂

Naughty Dog Interview

[youtube]u3qBy_UGD2w[/youtube]

Drake je ranije imao neku blentavu facu koja me je nervirala, i pored dobrog dizajna svega u igri. Nesto je falilo i razvijalo zelju da ga sutnem povremeno 😀.

Ovo sad je mnogo vise za moj ukus. Volim kad se pozabave suptilnim, ali bitnim promenama koje nisu samo stvar tehnikalija i grafike.

unchartedzdl36.jpg

dr.png

270097uc4drake.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi gospoda, dobar interview. Ono sto su oni uradili za ps3 nije niko do sada, tako da samo mogu misliti kakva ce igretina biti U4.

Dobih beta code za Playstation Now, ali ne daje da pokrenem ni jednu igru, izgleda zbog prevelikog pinga ka njihovim serverima u US... (imam VDSL preko optike, tesko da moze mnogo bolje od toga za kucnu konekciju kod nas sto se pinga tice)

Postoji dobar razlog zasto je model Drejka promenjen. Nathan Fillion vec godinama pokusava da se nametne za ulogu Drejka u Uncharted filmu. Ovaj novi model neverovatno podseca na njega.

Kao da idu na malo mracniji Uncharted, ne verujem da ce sve biti 'veselo' kao u prethodnim delovima...

Poslednja izmena:
Izgleda dosadila mu assetto corsa pa dosao ovdje da pametuje kako igra nece izgledati kao u shotovima prilikom igranja, ee moj Borise koji si ti troll.

S obzirom da na U4 rade ljudi koji su radili TLoU, ne cudi sto cw biti mracniji od prethodnika.

Stizu kljucevi za Destiny First Look Alpha, meni upravo stigao.

Odigrao jednu misiju, ne deluje lose, fino radi, moze biti nesto od ovoga...🙂

Daj sredite mi neki kod vi novinari i ostali dobri ljudi...

Hvala hostile jos jednom, oduzicu se kad bude najteze 😀

I meni stigao, odigrao malo sa nekim "denserima", ne deluje lose.

Stigao meni kod za Battlefield: Hardline, probao malo i prilicno je meh. Sama ideja misija nije losa, ali mape treba da budu male, i broj igraca max 16 na 16 (mada je i to verovatno mnogo). Mapa koja je u beta verziji je prilicno velika, a akcija je ogranicena na samo 2-3 tacke, ostalo je potpuno pusto...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno