Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo to, pogotovo što na amazonu znaju biti dobre akcije za digitalne verzije.

Jedini problem je taj što je lik koji je bio zadužen za digitalne akcije na amazonu u prethodnom periodu dobio unapređenje, a njegova zamena baš i ne radi najbolji posao, niti komunicira sa potrošačima kao što je prethodnik radio, niti se bori sa izdavačima za ludačke akcije kao prethodnik 🙂

Problem je sto na Amazonu nema svih igara u dig.obliku pa mora da se uzima PSN dopuna.

Samo E3 snimci postojie. Za W3 imas 2 snimka [lov grifina, i zavrsavanje tog questa odlaskom u veliki grad], a za ACU imas isto 2 gameplay demoa [MS pressconf i Ubi pressconf]. Za obe igre su novinari videli developere kako bas igraju te demoa u sastancima par dana bez prestanka.

Jel imaš dovoljno para na kartici, ~6-10% više da bi bio siguran?

Da li je neko ovde od iskusnih Diablo 3 vukova probao verziju za konzole?

19 avgusta izlazi za next gen, zajedno sa ekspanzijom, planiram da kupim za PS4 ULTIMEJT IVL EDIŠN. Pa me interesuje vaše mišljenje, ko je probao za old gen, da li ima smisla igrati, pošto sam i ja ovo igrao na PC-ju i živo me interesuje kako su uradili kontrole.

Razmišljam da, kako god ispalo i dalje ce biti bolji od 95% igara za next gen *trenutno* i bice ludnica a za coop, iako sigurno ne može da pruži taj nivo preciznosti kao PC verzija...

Beskonačan replaybility + ludačka zaraznost, konzolama jako nedostaju ovakve igre, idealno za malo društvo od 3-4 prijatelja sa liste. Da li treba da budem nahajpovan, ili da spustim očekivanja? Pošto mene zaista osim FIFE 15 i ovog čuda, ništa do kraja godine ne uzbuđuje posebno.

Disclaimer: Oni koji imaju istetovirane simbole iz diabla i igraju ga od keca na pc-u neka ne citaju

Evo ja cu da kazem kao neiskusni Diablo vuk i neko ko generalno ne igra mnogo takve igre: mnogo mi je prijalo da igram ovo na konzoli.

Direktne kontrole su po meni ovde sto posto legle, mnogo mi je prijatnije i zanimljivije da tako igram. Ubacili su i neki evade/roll na desni stick koji daje novu dimenziju igranju.

Meni je bilo odlicno da igram ps3 verziju u svakom smislu, a planiram da nastavim na PS4.

Pricas o nivou preciznosti, a ovde je pristup skroz drugaciji. Imas direktnu kontrolu nad likom i umesto kliktanja upravljas njim na levom sticku. Umesto besomucnog kliktanja, tasteri na joypadu. Vrlo udobno. Meni je preciznost dovoljna, jer sam ovo probao sa drugim pristupom i kao nesto sto drugacije ne bih igrao, pa mi se jako svidelo. Ako si taj iskusni diablo vuk i ocekujes pc fazon na konzoli, ne verujem da ces ga dobiti. Ali, ako ocekujes odlicnu igru pazljivo prilagodjenu kontroleru, sa pazljivo redizajniranim interfejsom za tv i kontroler, uz malo lezerniji pristup i drustvo, bice ti odlicno.

Neki cak ovu verziju igre zovu "gameplay edition", jer je osecaj mnogo direktniji i vise imas osecaj da igras neku "klasicnu igru gde upravljas likom" nekog drugog zanra, uz sve sto diablo nudi.

Ono sto su postigli je po meni vrlo zanimljivo. Cak me i teralo na razmisljanje oko igrara ovog tipa.

Ono sto mi se nije svidelo je to sto su malo vise zumirali ceo pogled, verovatno u zelji da to vise lici na "neke druge igre" i bude lakse igrivo na tv-u iz daljine, ali je po meni bilo nepotrebno. Nije to nista preterano, samo se primecuje.

Znaci, ako hoces da probas i spreman si na malo drugaciji pristup Diablu, uzivaces. I ne ocekuj razumevanje od ljudi koji ga igraju samo na pc-u i ne pokusavaj da objasnis 🙂. Ovakve igre traze vremena, pa moze da ti znaci i to sto dugotrajno igras zavaljen na necemu udobnom.

Imas i PS3 demo da probas.

Poslednja izmena:
Da dodam:

Diablo je veoma igriv na konzoli, nisam igrao D3 na konzoli vec samo na PC-ju ali sam svojevremeno cepao D1 na PS-u i bilo je fenomenalno tako da nema razloga da se ne igra. Malo treba vremena da se navikne na tu vrstu manipulacije heroja ali je podjednako zabavno kad se uvezba.

Ovo je mnogo bolje uradjeno nego taj D1, bas su se potrudili.

Ja sam večeras upalio PS3 čisto da probam demo i mogu reći da sam jako zadovoljan. Na PS4 će ovo biti odlično 1000%.

Dobar je NBA 2K14, mada ima ljudi koji se zale na balans igre koje su uvele mikrotransakcije. I nemas bas previse alternative sto se sportova tice. Po jedna igra od svakog sporta. 🙂

AC4 Black Flag se smatra kao dobro osvezenje stare prezvakane AC formule. Alternative za openwold gameplay su ti WatchDogs i Infamous: Second Son.

Dobar je NBA 2K14, mada ima ljudi koji se zale na balans igre koje su uvele mikrotransakcije. I nemas bas previse alternative sto se sportova tice. Po jedna igra od svakog sporta. 🙂

AC4 Black Flag se smatra kao dobro osvezenje stare prezvakane AC formule. Alternative za openwold gameplay su ti WatchDogs i Infamous: Second Son.

Hvala druže 🙂

Ako narucim hardcover naslov sa americkog Amazona, ocu li imati kakvih problema da ga igram odje kod nas na Balkanu? Mislim, po nekoj mojoj logici, ne bi trebalo da ima problema, al eto ipak da pitam..

[YOUTUBE]y32F3jIMEUk[/YOUTUBE]

Poslali su mi ključ za betu za Battlefield Hardline za PS4. Međutim, ja principijalno ne igram EA smeće. Ako neko želi, evo koda. Ističe 23.6.

TRC4-45N7-KGD6

Ma ništa nisam tražio, poslali mi. Elem, neka barem uživa neko ko voli Battlefield 🙂

Nisamo sinoc mogao da se nakacim na PSN samim tim ni da igram Ultimate team dok nisam uradio neki mali update , jel bilo jos nekom tako ?

Ništa se ne mulja, toliko košta (u glavnom) slot nosioca preko share-a.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno