Kakva je podrska za PC? Samo stereo? Imaju li mic? Fino je sto slusalice imaju opciju za wired connectivity.
Za sad sam happy sa mojim starim Sony wireless sluskama, ali treba istraziti konkurenciju uvek. 😀
Ponovo buđavi Microsoft vuče celu konzolnu scenu unazad. Ni Thief ne može da im radi u 1080p. Pošto se ispostavlja ono što je bilo jasno svakome ko se razume u hardver i ko je shvatio koncept Xboxa sa tri operativna sistema, to jest da to nema šanse ni danas, a kamoli u budućnosti da tera igre u 1080p, prilično sam zabrinut da u nekom trenutku to jednostavno postane nebitno i da Sony kroz godinu, dve ili tri takođe ne krene tim putem "ma rezolucija nije bitna, 720p, 900p, nema frke".
Ponovo buđavi Microsoft vuče celu konzolnu scenu unazad. Ni Thief ne može da im radi u 1080p. Pošto se ispostavlja ono što je bilo jasno svakome ko se razume u hardver i ko je shvatio koncept Xboxa sa tri operativna sistema, to jest da to nema šanse ni danas, a kamoli u budućnosti da tera igre u 1080p, prilično sam zabrinut da u nekom trenutku to jednostavno postane nebitno i da Sony kroz godinu, dve ili tri takođe ne krene tim putem "ma rezolucija nije bitna, 720p, 900p, nema frke".
Izgleda da je Strider prva igra koja bolje izgleda na XONE u odnosu na PS4 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-strider-next-gen-face-off
Meni je stvarno jako simpatična stvar za priča o 720p vs 1080p kada su svi ovde ubeđivali godinama da je 720p sasvim dovoljno, a neki se igrali u 1080p još od davne 2007. ,)
A danas kada se vodi ovaj "dvoboj" standard polako postaje 1440p...
Ea je najbolje sa fifa 14 pc verzijom pokazala koliko je besmislen hw bez odgovarajuceg softwera.
Meni je stvarno jako simpatična stvar za priča o 720p vs 1080p kada su svi ovde ubeđivali godinama da je 720p sasvim dovoljno, a neki se igrali u 1080p još od davne 2007. ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari