MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Pa nadju se .... ti neki ... kojima smeta obavezan PS+ za OnLine.
ps4 je mama jos kad krenu da izlaze ludilo igre u toku narednih godina bice samo bolji. A inace indie igre su katastrofa da se mi ne lazemo, uvek bile i ostace bar sto se mene tice. Vise bih voleo 10% popusta na neku igru tipa BF ili NFS nego sto mi svaki mesec daju dzaba neku glupost
Uf čoveče baš su Indie naslovi ono što je dragulj. Volem ja i neke od ovoh AAA igara da odigram (te što si naveo baš i ne), ali Indie igre me uvek oduševe jer su rezultat sjajnih ideja koje nisu uvek komrecijalno isplative na tolikom nivou da ih neka od velikih izdavačkih kuća uzme pod svoje. Te igre imaju dušu, a ove jače su za zgrtanje novca 😉.
Kasnije kad stignem napisacu zasto mislim da je sa trenutnim igrama na trzistu PS4 jos uvek nepotrebna konzola. Pricam ovo kao dugogodisnji vlasnik PS3. Niti spadam u neke fanbojse Sony, Xbox, PC, ebe mi se za to, samo me zanimaju kvalitetne igre kojih trenutno nema na PS4.
a gde je ostalo?Ovde pola foruma jedan PS4 daje za graficku
^A šta ti ima da pričaš nama ovde zašto nije dobro kupiti PS4 , ti si kao pametan (genije) koga boli šta ćeš da kupiš odnosno nećeš svako zna šta mu treba i odgovara i kraj priče...
+1. Al dobro, tudja lova, neka je i spale sto se mene tice. Ja ne mogu da predjem preko one bruke sa ds4 pecurkama. Kada (i ako) to srede i povecaju bazu krstenih igara (u sta sumnjam, videli smo obecanja kule-gradovi i na kraju fiasko sa bazom dobrih igara ps3), mozda razmislim o kupovini konzole. Tesite se vi i uljujkujte, ali na koncu svega, ipak ste beta testeri.Ja to pricam od pocetka, i svaki put mi nije jasno kad neko kupi PS4. Ne znam kako ljudi ne kapiraju da su oni u stvari beta testeri novog hardvera, jer za to se kod konzola nema mnogo vremena, pa prvi rizikuju da provale posle godinu da im konzola nece dugo trajati, da su neki delovi skloni kvarenju i to Sony ne pokriva, sve vreme ce igrati demoe i jeftine igre koje imas i na telefonu ili tabletu, a kad i prelomis i kupis neku za 50e, velika verovatnoca je da ona vec postoji na PS3 i dzabe je 🙂 Do sada je kupovina novog automobila bila najgora kupovina koja se moze napraviti, ali PS4 je u Srbiji to pre*ebao 🙂
Ma samo vi opušteno .... ne znam zašto uopšte i ulazite na PS4 temu?
Cemu komentar ako si neupucen?Sada smo došli i do pečurkica, koja je sledeća falinka boja konzole vam ne leži 🙂
Komentar da ljudi sa foruma daju od 330-410e samo za graficku na PC je za plakanje i to puno govori o stanju svesti PC gejmera,znam da ima ludaka ali da ce neko tolike pare dati samo za graficku to stvarno mora da je posebna vrsta nakazoida. Ako vec vi koji nemate konzolu imate potrebu da ostavljate komentare tipa nema sta da se igra, bar preformulisite i recite JA nemam sta da igram i zato ne uzimam konzolu. Ja licno kad nesto zelim da kupim to kupujem cim izadje.
Evo ja sam se ovih dana nauživao igrajući Tomb Raider. Napravio sam pauzu od Assassins Creed-a, pritom pomalo igrajući Blacklight i Ghosts (MP). Tu i tamo uvek zabavni Resogun može da prekrati vreme, a kad sam hteo nekog da dobro isplašim pustio sam mu Outlast. Ponekad zaginem u Dont Starve, provozam koji aviončić u WAR Thunder-u ili odigram malo Warframe-a. Ali nikako ne mogu da se rešim nekog čudnog osećaja kako ustvari na ovom Playstationu "nema ništa da se igra" 😀
+1. Al dobro, tudja lova, neka je i spale sto se mene tice. Ja ne mogu da predjem preko one bruke sa ds4 pecurkama. Kada (i ako) to srede i povecaju bazu krstenih igara (u sta sumnjam, videli smo obecanja kule-gradovi i na kraju fiasko sa bazom dobrih igara ps3), mozda razmislim o kupovini konzole. Tesite se vi i uljujkujte, ali na koncu svega, ipak ste beta testeri.
@youthmc87
1) Igara za Sony nema
2) Ti jesi betatester konzole
3) Ti si kupio konzolu zbog Fife, ne bi trebao da se javljas u threadu uopste :d, to kao da si kupio Fiata 500L zato sto ima volan :d
Sve ove velike igre si mogao da igras na PS3, PCu ili Xboxu 🙂
Ne kapiram zasto se uopshte pominju multiplatform shtanc igre kao razlog za kupovinu PS4, jer to nikako ne moz da bude razlog 🙂 Ja cu prvi da kupim PS4 cim se pojavi igra vredna imanja konzole samo zbog nje, i za sada to je ocigledno Uncharted...
Kako sam ja to betatester za Apple, nikad nista nisam kupio na launchu :d Prodje najmanje godinu dana 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari