Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se kajem sto nisam placao + na ps3, narucito sad kad daju vrhunske aa igre, ali *** prodao sam ps3 🙂

ps4 je mama jos kad krenu da izlaze ludilo igre u toku narednih godina bice samo bolji. A inace indie igre su katastrofa da se mi ne lazemo, uvek bile i ostace bar sto se mene tice. Vise bih voleo 10% popusta na neku igru tipa BF ili NFS nego sto mi svaki mesec daju dzaba neku glupost

Uf čoveče baš su Indie naslovi ono što je dragulj. Volem ja i neke od ovoh AAA igara da odigram (te što si naveo baš i ne), ali Indie igre me uvek oduševe jer su rezultat sjajnih ideja koje nisu uvek komrecijalno isplative na tolikom nivou da ih neka od velikih izdavačkih kuća uzme pod svoje. Te igre imaju dušu, a ove jače su za zgrtanje novca 😉.

Ma kapiram ja to ali meni licno su 90% takvih igara dosadne. Ja bih jako voleo da na ps4 izadje neki flight simulator znaci putnicki avioni, to bi bilo vrh, i bilo bi ekstra kad bi uradili nastavak legendarnog fear effect-a

Uf čoveče baš su Indie naslovi ono što je dragulj. Volem ja i neke od ovoh AAA igara da odigram (te što si naveo baš i ne), ali Indie igre me uvek oduševe jer su rezultat sjajnih ideja koje nisu uvek komrecijalno isplative na tolikom nivou da ih neka od velikih izdavačkih kuća uzme pod svoje. Te igre imaju dušu, a ove jače su za zgrtanje novca 😉.

Dzabe prijatelju pricas, pa njemu je CoD Ghost vrh igra. 😀
Kasnije kad stignem napisacu zasto mislim da je sa trenutnim igrama na trzistu PS4 jos uvek nepotrebna konzola. Pricam ovo kao dugogodisnji vlasnik PS3. Niti spadam u neke fanbojse Sony, Xbox, PC, ebe mi se za to, samo me zanimaju kvalitetne igre kojih trenutno nema na PS4.

Onaj genije sto kaze da smo ljubomorni sto nemam PS4, samo cu reci lol. :d
Ovde pola foruma jedan PS4 daje za graficku, zar stvarno genije mislis da nemaju novca za jedan PS4 od 330-410evra?!? :d

Kasnije kad stignem napisacu zasto mislim da je sa trenutnim igrama na trzistu PS4 jos uvek nepotrebna konzola. Pricam ovo kao dugogodisnji vlasnik PS3. Niti spadam u neke fanbojse Sony, Xbox, PC, ebe mi se za to, samo me zanimaju kvalitetne igre kojih trenutno nema na PS4.

Ja to pricam od pocetka, i svaki put mi nije jasno kad neko kupi PS4. Ne znam kako ljudi ne kapiraju da su oni u stvari beta testeri novog hardvera, jer za to se kod konzola nema mnogo vremena, pa prvi rizikuju da provale posle godinu da im konzola nece dugo trajati, da su neki delovi skloni kvarenju i to Sony ne pokriva, sve vreme ce igrati demoe i jeftine igre koje imas i na telefonu ili tabletu, a kad i prelomis i kupis neku za 50e, velika verovatnoca je da ona vec postoji na PS3 i dzabe je 🙂 Do sada je kupovina novog automobila bila najgora kupovina koja se moze napraviti, ali PS4 je u Srbiji to pre*ebao 🙂

Poslednja izmena:
^A šta ti ima da pričaš nama ovde zašto nije dobro kupiti PS4 , ti si kao pametan (genije) koga boli šta ćeš da kupiš odnosno nećeš svako zna šta mu treba i odgovara i kraj priče...

Naše pare, naša volja. Niste uopšte u obavezi da shvatite naše želje i porive, naša stvar. Nemojte se toliko sekirati, nije zdravo ....

Ni meni nije jasno kad neko kaže da je PC gejming jeftiniji, i da se više isplati, a onda:
Ovde pola foruma jedan PS4 daje za graficku
a gde je ostalo?

OK ja razumem zašto nekima nije jasno zašto bi neko kupio PS4, ali čisto zbog toga što i sam npr. ne mogu da shvatim ljude koji kupuju Apple iPad ili iPhone. Ako neko od vas koji ste protiv ima iP eto odgovora zašto 😉.

Cinjenica je da nema nekog izbora igara sad za sad, ko god to demantuje laze sam sebe.

Ko da je na prošlim launchima bilo boljih igara. *** ko da se vaše pare troše, šta vas briga ko je kupio ps4 i zašto.

Ma i da ima više igara meni je bar svejedno jer nemam vremena da igram 100 igara odjednom zbog posla itd, ovako po malo uzimam šta mi treba ,bez žurbe ljudi biće svega ko da je pa to najvažnije u životu, još i zbog ovoga da se nerviram.

Ja to pricam od pocetka, i svaki put mi nije jasno kad neko kupi PS4. Ne znam kako ljudi ne kapiraju da su oni u stvari beta testeri novog hardvera, jer za to se kod konzola nema mnogo vremena, pa prvi rizikuju da provale posle godinu da im konzola nece dugo trajati, da su neki delovi skloni kvarenju i to Sony ne pokriva, sve vreme ce igrati demoe i jeftine igre koje imas i na telefonu ili tabletu, a kad i prelomis i kupis neku za 50e, velika verovatnoca je da ona vec postoji na PS3 i dzabe je 🙂 Do sada je kupovina novog automobila bila najgora kupovina koja se moze napraviti, ali PS4 je u Srbiji to pre*ebao 🙂
+1. Al dobro, tudja lova, neka je i spale sto se mene tice. Ja ne mogu da predjem preko one bruke sa ds4 pecurkama. Kada (i ako) to srede i povecaju bazu krstenih igara (u sta sumnjam, videli smo obecanja kule-gradovi i na kraju fiasko sa bazom dobrih igara ps3), mozda razmislim o kupovini konzole. Tesite se vi i uljujkujte, ali na koncu svega, ipak ste beta testeri.

@milosma calm down brah? -.-'

Sada smo došli i do pečurkica, koja je sledeća falinka boja konzole vam ne leži 🙂

A i kao da neko misli da ima ne znam kakvih igara. Ne mogu da se stvore same od sebe na samom početku.

Jel možda zabranjeno je da se igra killzone, battlefield npr i sve ostale igre koje su izašle?

A to što vama u ps4 temi nije jasno da neko želi ps4 na launchu nije ni za kakav komentar, to je baš onaj lokalni blic/youtube fazon.

Ne treba NIŠTA reći na to ako nećeš da ispadnes ****** prema sebi samom, ali ne ide ni to lako izgleda.

I kao i svaki put, Boris opali jednu od svojih moćnih misli i nestane, a mi dalje čitamo ove baljezgarije.

Evo ja sam se ovih dana nauživao igrajući Tomb Raider. Napravio sam pauzu od Assassins Creed-a, pritom pomalo igrajući Blacklight i Ghosts (MP). Tu i tamo uvek zabavni Resogun može da prekrati vreme, a kad sam hteo nekog da dobro isplašim pustio sam mu Outlast. Ponekad zaginem u Dont Starve, provozam koji aviončić u WAR Thunder-u ili odigram malo Warframe-a. Ali nikako ne mogu da se rešim nekog čudnog osećaja kako ustvari na ovom Playstationu "nema ništa da se igra" 😀

sto se tice ps4,trenutno je nepotreban osim ako ne igrate fifu na koju sam takodje kivan.Ja moj ne smijem ni da pomenem koliko sam ga platio,al eto sad ga imam i jako sam zadovoljan njime.
Ne znam sto se furate, to su nebitni likovi i poredjenje sa novim autom je toliko glupo da ne zasluzuje komentar...svi znamo sta je rekao Ford.

Sta se uopste upustate u polemiku oko gluposti nije mi jasno, sta kog briga jel neko kupio sony ili nije i ako nije zasto nije ako jeste zasto jeste. Komentar da su milioni ljudi koji su uzeli ps4 ukljucujuci i mene na izlasku beta testeri je apsolutno besmislen i retardiran, pa konzola se prodaje kao luda u celom svetu i sad vi sto necete da je kupite ste pametni a nas par miliona je ludo. Igara ima sasvim dovoljno za pocetak i to nisu bilo kakve igre gospodo nego AAA naslovi i to najpopularniji i najprodavaniji i to je cinjenica. Komentar da ljudi sa foruma daju od 330-410e samo za graficku na PC je za plakanje i to puno govori o stanju svesti PC gejmera,znam da ima ludaka ali da ce neko tolike pare dati samo za graficku to stvarno mora da je posebna vrsta nakazoida. Ako vec vi koji nemate konzolu imate potrebu da ostavljate komentare tipa nema sta da se igra, bar preformulisite i recite JA nemam sta da igram i zato ne uzimam konzolu. Ja licno kad nesto zelim da kupim to kupujem cim izadje.

Komentar da ljudi sa foruma daju od 330-410e samo za graficku na PC je za plakanje i to puno govori o stanju svesti PC gejmera,znam da ima ludaka ali da ce neko tolike pare dati samo za graficku to stvarno mora da je posebna vrsta nakazoida. Ako vec vi koji nemate konzolu imate potrebu da ostavljate komentare tipa nema sta da se igra, bar preformulisite i recite JA nemam sta da igram i zato ne uzimam konzolu. Ja licno kad nesto zelim da kupim to kupujem cim izadje.

Diras tamo gdje netreba..s doticnim komentarom ti prozivas i potvrdujes da su pola ovih forumasa "posebna vrsta nakazoida" i ludaci, ako je ikoji komentar za plakanje onda je to bas tvoj. I ja ovaj sam uzeo konzolu i smatram da se nema sta igrati u ovom trenutku, posebno te multiplatformske igre sto spominjete to je bolje i uvijek biti ce na PC-u just deal with it folks.. Iskljucivo sam PS uzeo zbog ekskluziva i to je to. I druga stvar i mi ostali kupujemo ono sto zelimo bilo to graficka od 500 eura ili ps4 od 400 ili sta god vec to neigra nikakvu ulogu tj. nisi neka faca.

Poslednja izmena:
@youthmc87

1) Igara za Sony nema
2) Ti jesi betatester konzole
3) Ti si kupio konzolu zbog Fife, ne bi trebao da se javljas u threadu uopste :d, to kao da si kupio Fiata 500L zato sto ima volan :d

Evo ja sam se ovih dana nauživao igrajući Tomb Raider. Napravio sam pauzu od Assassins Creed-a, pritom pomalo igrajući Blacklight i Ghosts (MP). Tu i tamo uvek zabavni Resogun može da prekrati vreme, a kad sam hteo nekog da dobro isplašim pustio sam mu Outlast. Ponekad zaginem u Dont Starve, provozam koji aviončić u WAR Thunder-u ili odigram malo Warframe-a. Ali nikako ne mogu da se rešim nekog čudnog osećaja kako ustvari na ovom Playstationu "nema ništa da se igra" 😀

Sve ove velike igre si mogao da igras na PS3, PCu ili Xboxu 🙂

Ne kapiram zasto se uopshte pominju multiplatform shtanc igre kao razlog za kupovinu PS4, jer to nikako ne moz da bude razlog 🙂 Ja cu prvi da kupim PS4 cim se pojavi igra vredna imanja konzole samo zbog nje, i za sada to je ocigledno Uncharted...

Poslednja izmena:
+1. Al dobro, tudja lova, neka je i spale sto se mene tice. Ja ne mogu da predjem preko one bruke sa ds4 pecurkama. Kada (i ako) to srede i povecaju bazu krstenih igara (u sta sumnjam, videli smo obecanja kule-gradovi i na kraju fiasko sa bazom dobrih igara ps3), mozda razmislim o kupovini konzole. Tesite se vi i uljujkujte, ali na koncu svega, ipak ste beta testeri.

E pa vidi ovako....
Ti si meni rekao da posto su pecurke u mom slucaju koristene u kucnoj upotrebi da je ok sto su ostale normalne......
Bitnije ti je sta si procitao na internetu i da na osnovu toga ne mozes da predjes preko toga.....
A to sto je Driver beta tester za apple da ne pricamo...
Dakle, imam PS3 i PS4 skoro 2 meseca....
PS3 se koristi za pustanje filmova, i klinci odigraju po neku igru ( a imam ih mnogo )
U zadnja 2 meseca se zezaju sa igrama na PS4 ( Fifa, TR: DE , sad sam uzeo i Lego marvel super heroes i sve tri igre su me kostale ukupno 2850 RSD )...
Ja igram BF4, imam 120 sati na njemu, i pecurke nisu ni izgrebane ( ko je bese rekao da klincima treba seci nokte? :d )
Dakle - igre mogu da se najdju jeftino za PS4...
Da PS4 vredi - vredi za sve pare ( opet potezemo broj igraca za PS4 i PC, vise nego dovoljno ih ima za PS4 )
Da ima igara i za decu , a ne samo za zaludjenike za PS4 - ima....
I te indie i F2P igre cine veliki deo.....
Svako igra sta voli te stoga........

@youthmc87

1) Igara za Sony nema
2) Ti jesi betatester konzole
3) Ti si kupio konzolu zbog Fife, ne bi trebao da se javljas u threadu uopste :d, to kao da si kupio Fiata 500L zato sto ima volan :d

Sve ove velike igre si mogao da igras na PS3, PCu ili Xboxu 🙂

Ne kapiram zasto se uopshte pominju multiplatform shtanc igre kao razlog za kupovinu PS4, jer to nikako ne moz da bude razlog 🙂 Ja cu prvi da kupim PS4 cim se pojavi igra vredna imanja konzole samo zbog nje, i za sada to je ocigledno Uncharted...

A tebi nije legla plata od Sony-ja pa si ogorcen? 😛 😛 😛

Kako sam ja to betatester za Apple, nikad nista nisam kupio na launchu :d Prodje najmanje godinu dana 🙂

Nego ajde ti imas PS3, ali se kladim da je vecina prodala svoj PS3 da bi presli na mnogo bolji PS4 i onda igraju Fifu 6 meseci :d

Poslednja izmena:
Ajde nabroj sta sam kupio :d

Tri poslednje kupovine, iPhone 5, mesec dana pre nego sto se pojavio iPhone 5S. iMac late 2012 sad u decembru, tacno godinu dana, Macbook Air 2012 pre 6 meseci, opet tacno godinu dana :d I ne samo da nisam beta tester, vec sam ustedeo kintu i kupio najjace modele koje nikako ne bih kupio nove 🙂

Pa da li mislis da cu ja da radim jedno a onda da se cudim za to isto sto neko drugi radi, ovo je sve moje dobronamerno cudjenje 🙂

I potpuno je drugo ako ti imas PS3 i PS4, ali kao sto rekoh, kladim se da su svi prodali PS3 i dodali 100e za PS4, ili im je to prva konzola u zivotu, u svakom slucaju nemaju pristup hakovanom PS3 na kome sve to mogu vec da igraju 🙂

Nego sta bese sa Blackberryjem, jel bas ono sto sam ti pricao godinama :d:d Razbio bi na Wall Streetu :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno