Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moraš da pitaš svuda, napravi temu u podforumu za takve stvari (pogotovo s obzirom da veze nema sa temom).

Poslednja izmena:
Pa treba mi za Playstation 4, kako nema veze.
I nisam pitao svuda, obrisao sam u drugoj temi.
Sta se sad pravite pametni, pre par postova se pricalo o slusalicama?!

Poslednja izmena:
?!
Trebaju mi slusalice da bi igrao ps4, tj da bi imao zvuk, kakve igre, kakvi popusti, procitati opet moje pitanje.

Ni za jednu konzolu do sada nije bila gluplja I smaračkija prepiska nego za PS4, umesto da se u sobi gde da kupim I kolko košta raspravlja o cenama, švercu I emotivnom stanju određenih članova prilikom nabavke PS4 I opreme, ovde se generišu desetine stranica na tu temu.
Svaki dan se ponadam kad vidim 2-3 nove strane, al je na njima uglavnom info gde se Ištvan trenutno nalazi I dal mu je kombi ispravan!?! :trust:

Tema se zove "SONY: PlayStation 4". Ime je previše opšte da bi se pričalo samo o hardveru same konzole i eventualno joystick-a. Onda neka se lepo ili menja naslov ili neka se tema zatvori.

A i oni **** ih bas, zbog cega su tako mali broj proizveli, da je ima u normalnim kolicinama broj strana bi bio upola manji i ne bi se palamudilo non stop o odlasku o Madjarsku i ustedi od 50-60e 😉

Inace imaju na stanju u 576.hu 😉

Ima pa nema, juce je bilo i na Media Markt, danas pre podne vec nije bilo... Da odes tek onda ne bi nasao, ovo sve malo na netu jos ima...
Cuvaju u magacinima za velike...

Tema se zove "SONY: PlayStation 4". Ime je previše opšte da bi se pričalo samo o hardveru same konzole i eventualno joystick-a. Onda neka se lepo ili menja naslov ili neka se tema zatvori.

+1

Hajde ti sad Heisenberg, pogledaj koliko si doprineo ovoj temi......
Jedino sto radis jeste da pokusavas da kupis/prodas PS4......
Da si duze na benchu znao bi da ove teme u konzolnom pdf nisu namenjene tome.....
Od ljudi kao ti ne mozemo ni da pricamo o PS4 i igrama za njega....

Ja sam ovde usao pre svega da saznam sve sto meni treba i sto me interesuje, dakle ne da dajem odgovore na pitanja koja ne znam, vec da saznajem stvari, a samim tim posle dajem odgovore drugima o onome sto sam naucio.
NA OVOM FORUMU SAM UPRAVO NAUCIO TO STO MI TI SAD KAZES DA NE RADIM.
Jer nigde druge nisam mogao saznati nego ovde.
Znaci automatski mi kazes da saznam sve sto me zanima ali ni slucajno drugom nemoj prenositi niti pricati o tome.
Kao sto kaze vladimidowla, tema se tako zove, JA NISAM KRIV ZA TO, napravite posebne teme za posebne oblasti i dovidjenja, ovako sta ti ili bilo ko ogranicavas druge da pisu o stvarima koje TI MISLIS da ne spadaju tu. Ako imaju imalo dodira sa PS4 one mogu biti ovde napisane, to je moje misljenje.

Da si duze na benchu znao bi da ove teme u konzolnom pdf nisu namenjene tome.....

Bas se o tome i radi, NISAM DUZE TU I JA ETO NE ZNAM TO STO TI ZNAS pametnjakovicu stari, nego sam newcomer sto mi ipise ispod imena.
PS sam kupio, i mene to vise ne interesuje, pogledaj sta sam pisao, drugom sam objasnjavao sta se desava, ne sebi niti tebi.
A ta poslednja recenica je dno dna, slag na tortu! Da li si ti stvarno to napisao?! OD MENE NE MOZES DOCI DO RECI?!
Ko se tebi uopste obratio? Ja mozda? Pisi sta hoces, radi sta hoces, nemoj drugog da ogranicavas!! I jesi ti citao uopste moje poslednje poruke? Raspitivao sam se za slusalice za ps4, opet kao neupucen clan, niko mi na to nije dao odgovor, a da ne pominjem da vise ni rec ne govorim za prodaju/kupovinu ps4, i sad si mi ti upao sa ne znam kakvim komentarom? Neka faca a?
Ako ostali misle da JA GUSIM TEMU, slobodno neka kazu, sam cu napustiti forum, ili me slobodno izbacite, banujte ili sta vec i kako god to ide, ovo je sramota!
Tu sam dosao da naucim mnoge stvari, i ti si me nasao gaziti sa preko 1000 napisanih poruka u poredjenju sa mojih bednih 70... SVAKA CAST MAJSTORE! ISKUSNI MAJSTORE!

p.s. u svakom slucaju malo cu iskulirati jer mi je preselo sada, eto ti ga na volju, neces me videti neko vreme i uzivaj u pitanjima i odgovorima, flertuj malo...

Poslednja izmena:
Sta se desava sa gljivama, citam dosta ljudi se zali ali evo ja sam odigrao oko 500 utakmica na FIFI 14 i nista nisam primjetio? hmmm

@Heisenberg:

Da si malo procitao Ps4 ili PS3 temu pre tvog postovanja, saznao bi , pa skoro sve, te stoga ne bi ni postavljao ta pitanja ( pa i o slusalicama koje pominjes).....
No, i sam si rekao: "a sam ovde usao pre svega da saznam sve sto meni treba i sto me interesuje, dakle ne da dajem odgovore na pitanja koja ne znam, vec da saznajem stvari, a samim tim posle dajem odgovore drugima o onome sto sam naucio"...
Dakle, ti si tek naucio neke stvari i odmah bi da pametujes drugima sta rade......
A u stvari, teras njih da rade isto sto i ti: da postavljaju pitanje a da se ne udube u temu, to jest da procitaju sta je napisano pre.....
Takodje, kao sto neko pomenu malopre, imas par tema o podforuma i tema o kupovini: Sta da kupim od?, pa Kupovin robe u Madjarskoj, i jos po neka, ali ti si resio da isteras svoje........
Opet, da ne podsecam da ti je primaran razlog bio kupovina i preprodaja PS4 ( nisu svi zaboravili tvoju ispalu )
Jos jedna stvar.....
Prvo treba da se naucis kulturi i da argumentovano odgovaras, a ne da besnis i da se deres....
Ja sam samo postavio pitanje, a to sto te je ono iznerviralo da se deres je samo znak da sam pogodio poentu.....
U svakom slucaju, zelim ti srecu u svercovanju konzola koje najvise volis.... :d

@Heisenberg Jesi malo smorio,bez uvrede😉

Da je udavio temu, udavio ju je najgore.
Sto je najgore pita gde da kupi, a posle 2 dana vidis da prodaje konzole drugima na KP?! :d
Pitam se dal mu je neko uplatio avans od 50evra. 😀
Pubertet je cudo kakve ideje padaju ljudima na pamet. 😀

Postoje li PSN demo-i Fifa14, i Nba2k14 za Ps4 platformu, i mora li se za njihov download imati PSN+ nalog, ili se mogu svuci i sa standardnog PSN-a?

Svi demoi i sve F2P igre se mogu skinuti i igrati bez PS+ pretplate. Isto ce vaziti i za Elder Scrolls Online, koji nece traziti PS+ ali ce traziti svoju fixnu $15/month pretplatu.

[Inace trenutno ponudjeni demoi su za Marvel Super Heroes, Fifa14 i bangavi NBA Live 14. Znaci nema NBA 2K14]

Poslednja izmena:
Hvala DieH@rd.

Budite ljubazani, recite mi da li je plus imperativ za onlajn multiplejer fransize Call of Duty: Ghosts i Battlefield 4, i koliki broj igraca, aproksimativno, trenutno pristupa ovim naslovima?

Sto se BF4 tice, ponekad vise ljudi se igra na PS4 nego na PC-u. 😀
http://bf4stats.com/

I CODGhosts je prepun sa igracima. Navodno prvog dana na launchy se preko 350k PS4 igraca zakacilo na MP servere.

PS+ je odlicna investicija ako pored PS4 imas i jos neku konzolu sa oficijelnim firmware-om. Svakog meseca daju 2 besplatne igre za PS3 [bas novije naslove ili stare dobre igre], 2 igre za Vitu i 1 za PS4 [za sada, samo indi naslovi dok se ne poveca katalog igara]. PS+ za multi je potreban samo za PS4. PS3 i Vita imaju besplatan multi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno