Danas u HR najavili da 10. februara stižu po ceni od 90€.
Skupe, ali me nekako vuku da ih uzmem, ne znam zašto. Jel ima neko neki bolji predlog?
Pod bolji mislim na jeftinije/dostupno u Srbiji 😉
Pa *** zar ne rade one sa ps3?
Skoro potpuno iste kao ove!
Šta da radim sa onima kad uzmem ps4, da ih bacim?
Jedini gameplay snimak koji imamo, jos iz oktobra.
http://a.pomf.se/pmgfwq.gif
Sporo kretanje, kamera u polozaju TLOU-a. 😀
Pljunuti skoro 40€ za igru od 5min, to je baš super! 😀
Jel dobijate Error na downloadu Outlasta? Meni na 2-3% samo izbaci "error downloading, file corrupted, please download again", ma kako ga skidao.
Imam ih i ja, rade na PS4 posle update-a FW-a.....
Pazite baksuza. Znaci verovati se ne moze.
Planirao sam u subotu malo otici u HU pa taman pokupiti ps4 (ne zelim opet poceti pricu sta je bolje, iskreno me zabole, neka svako radi kako zeli), i pazite sad ovo...
Posto je do subote 2 dana, znam da i Media Markt i 576 daju da order stoji 48 sati pre nego sto ga ukinu,a pre sam se i cuo preko mejla sa njima, kazu postoji mogucnost rezervacije. I ja cekao ovaj dan, taman ga rezervisem i u subotu kupim. Udjem na 576, vidim nema vise... Ok reko svejedno mi je ocu tamo ili Media Markt... Udjem u Media Markt lepo sve zavrsim (malo je je*ben nacin rezervacije, nema ta sekcija nego se mora ici na dostavu bla bla, ali sam napravio foru pa napisao adresu dostave bas njihovu radnju u Segedinu), cim sam to uradio odmah napisem mejl o cemu se radi, sta zaista hocu.
Posle 3 min stize mejl porudzbina otkazana.
Reko ok, skontali su da ne kupujem preko sajta nego da mi stave sa strane, obavestice me sigurno danas sta i kako...
Medjutim slucajno opet udjem na sajt Media Markt kad ono NISTA NEMA! Ne da nema konzole, nego brate mili jedan kontroler crveni samo ostao!
Je li moguce, znaci da li sam takav baksuz, da sam ih ja "podsetio" da trebaju skinuti sa stanja jer vise nemaju!? Zanima me sta bi bilo da sam platio odma karticom online...
Ccc ne verujem!!!! poludeo sam!! Sad ako odem dzabe sam otisao, izgleda posle Austrije i Madjarima sve izlapelo...
Koliko vidim procenjeno vreme dolaska u extreme digital je 27.02.
Ja sam bio narucio kod istvana ~2 meseca pre premijere, sedeo kuci i uzivao ko covek, postar stigao oko ~20. decembra, platio 500€ za onaj ultimate official bundle [KZSF+kamera+dodatni gamepad].
Laganica.
Hoće sigurno 😉Znači Ištvan i ekipa, nadam se da će ih donositi iz HU.
Isto tako,prst u uvo i pevaj, stiglo isto tako oko 20-21dec, platim malo vise i ne razmisljam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari