Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas u HR najavili da 10. februara stižu po ceni od 90€.
Skupe, ali me nekako vuku da ih uzmem, ne znam zašto. Jel ima neko neki bolji predlog?
Pod bolji mislim na jeftinije/dostupno u Srbiji 😉

Pa *** zar ne rade one sa ps3?
Skoro potpuno iste kao ove!
Šta da radim sa onima kad uzmem ps4, da ih bacim?

Ma ne rade, daj ih meni, neće se bace! 😀

Jedini gameplay snimak koji imamo, jos iz oktobra.
http://a.pomf.se/pmgfwq.gif

Sporo kretanje, kamera u polozaju TLOU-a. 😀

Jel to igra u 21:9 ili mi se čini. Oni navodni screen-ovi su svi u 21:9, ali za njih nismo baš bili sigurni da li su gameplay ili iz trailer-a. Znam da dizajneri koriste 16:10 monitore, ali manje bi bile crne linije da je igra u 16:9 na 16:10 monitoru.

Te ja imam, ali nisam jos probao da li rade 😀

Probacu sutra, pa javljam.

Jel dobijate Error na downloadu Outlasta? Meni na 2-3% samo izbaci "error downloading, file corrupted, please download again", ma kako ga skidao.

Pljunuti skoro 40€ za igru od 5min, to je baš super! 😀

Pljunuti skoro 40€ za igru od 5min, to je baš super! 😀

MGS2 tanker chapter [koji je prepun contenta] se moze speedrunovati za 8min, mada ta igra je totalno linearna. GZ je jedna omanja open world mapa.

Uostalom taj 5 min speedrun je samo za main misiju. Pored nje je tu i dosta sporednih.

Nadam se samo da će opravdati preorder od ~38€.

Jel dobijate Error na downloadu Outlasta? Meni na 2-3% samo izbaci "error downloading, file corrupted, please download again", ma kako ga skidao.

Hm, ne, ja sam ga skinuo ocas posla. Mozda ima veze account, ja imam UK i US account, ali sam skidao sa UK, ako po tome bira servere. Doduse, citam na GAF-u da je bilo raznih problema sa skidanjem, igra je tek postavljena pa svi nagrnuli.

Poslednja izmena:
Imam ih i ja, rade na PS4 posle update-a FW-a.....

Odlično! Ne moram da kupujem nove, razlog više da sve manje odlažem kupovinu PS4.
Reci mi kako ti traje baterija na ovom headsetu? Meni baš malo, možda nekih 4,5h samo. Dal je već oslabila posle 2,3 godine ili šta ne znam. Znam samo da ju je očigledno nemoguće zameniti?

Pazite baksuza. Znaci verovati se ne moze.
Planirao sam u subotu malo otici u HU pa taman pokupiti ps4 (ne zelim opet poceti pricu sta je bolje, iskreno me zabole, neka svako radi kako zeli), i pazite sad ovo...
Posto je do subote 2 dana, znam da i Media Markt i 576 daju da order stoji 48 sati pre nego sto ga ukinu,a pre sam se i cuo preko mejla sa njima, kazu postoji mogucnost rezervacije. I ja cekao ovaj dan, taman ga rezervisem i u subotu kupim. Udjem na 576, vidim nema vise... Ok reko svejedno mi je ocu tamo ili Media Markt... Udjem u Media Markt lepo sve zavrsim (malo je je*ben nacin rezervacije, nema ta sekcija nego se mora ici na dostavu bla bla, ali sam napravio foru pa napisao adresu dostave bas njihovu radnju u Segedinu), cim sam to uradio odmah napisem mejl o cemu se radi, sta zaista hocu.
Posle 3 min stize mejl porudzbina otkazana.
Reko ok, skontali su da ne kupujem preko sajta nego da mi stave sa strane, obavestice me sigurno danas sta i kako...
Medjutim slucajno opet udjem na sajt Media Markt kad ono NISTA NEMA! Ne da nema konzole, nego brate mili jedan kontroler crveni samo ostao!
Je li moguce, znaci da li sam takav baksuz, da sam ih ja "podsetio" da trebaju skinuti sa stanja jer vise nemaju!? Zanima me sta bi bilo da sam platio odma karticom online...
Ccc ne verujem!!!! poludeo sam!! Sad ako odem dzabe sam otisao, izgleda posle Austrije i Madjarima sve izlapelo...

Koliko vidim procenjeno vreme dolaska u extreme digital je 27.02.

Poslednja izmena:
Pa tako je to kada hoces da se je.es za par desetina evra.
Jos i za igru da ti lupe carinu, izacice te skuplje nego da si uzeo u radnji

Rekao sam, ne zelim da pocinjemo opet tu pricu 🙂

Ne bi ni uzeo igru... Narucio sam preko base.com i sad ce I NA TO DA MI LUPE CARINU, ZNAM!! Zato sto sam magarac pa me svi jebu!!
Sve u svemu sad nemam druge, ne mogu vise cekati...
Uzecu od nekog lika iz Panceva, imace za par dana ali ce mi licno doneti, pa cu se uveriti je li sve ok... 390 evra, ima na kp...
Necu nista vise da pricam dok ne dobijem, ako sve prodje ok preporucicu ga tu, pa da imate i njega sem Istvana.

P.s. Sad opet vidim Media Markt ima pa nema, sad pocinje kao u Januaru, davace svaki drugi dan par konzola i to je to... A u radnji verovatno ni nema vise...

Poslednja izmena:
Pazite baksuza. Znaci verovati se ne moze.
Planirao sam u subotu malo otici u HU pa taman pokupiti ps4 (ne zelim opet poceti pricu sta je bolje, iskreno me zabole, neka svako radi kako zeli), i pazite sad ovo...
Posto je do subote 2 dana, znam da i Media Markt i 576 daju da order stoji 48 sati pre nego sto ga ukinu,a pre sam se i cuo preko mejla sa njima, kazu postoji mogucnost rezervacije. I ja cekao ovaj dan, taman ga rezervisem i u subotu kupim. Udjem na 576, vidim nema vise... Ok reko svejedno mi je ocu tamo ili Media Markt... Udjem u Media Markt lepo sve zavrsim (malo je je*ben nacin rezervacije, nema ta sekcija nego se mora ici na dostavu bla bla, ali sam napravio foru pa napisao adresu dostave bas njihovu radnju u Segedinu), cim sam to uradio odmah napisem mejl o cemu se radi, sta zaista hocu.
Posle 3 min stize mejl porudzbina otkazana.
Reko ok, skontali su da ne kupujem preko sajta nego da mi stave sa strane, obavestice me sigurno danas sta i kako...
Medjutim slucajno opet udjem na sajt Media Markt kad ono NISTA NEMA! Ne da nema konzole, nego brate mili jedan kontroler crveni samo ostao!
Je li moguce, znaci da li sam takav baksuz, da sam ih ja "podsetio" da trebaju skinuti sa stanja jer vise nemaju!? Zanima me sta bi bilo da sam platio odma karticom online...
Ccc ne verujem!!!! poludeo sam!! Sad ako odem dzabe sam otisao, izgleda posle Austrije i Madjarima sve izlapelo...

Koliko vidim procenjeno vreme dolaska u extreme digital je 27.02.

E pa druže tako ti to ide. Ja sam znao da će biti svega u ovom periodu pa sam još 3-4. decembra dao 470€ i nauživao se za svo ovo vreme. I nije mi uopšte žao tih 60-70€, morao sam ga imati među prvima.
Jedina druga opcija tada mi je bila u ComputerLandu za 600€, što naravno ni lud ne bih dao.

Ja sam bio narucio kod istvana ~2 meseca pre premijere, sedeo kuci i uzivao ko covek, postar stigao oko ~20. decembra, platio 500€ za onaj ultimate official bundle [KZSF+kamera+dodatni gamepad].

Laganica.

Šta, ovde je sad skupo i zvaničnih 400e, mora niže? 😀

Pa da, sa povracajem poreza, izadje 80e 😀

Za najjače tržište i razmišljanje - bar 370.

Najjeftiniji ps4 u Evropi imamo.

Poslednja izmena:
Ja sam bio narucio kod istvana ~2 meseca pre premijere, sedeo kuci i uzivao ko covek, postar stigao oko ~20. decembra, platio 500€ za onaj ultimate official bundle [KZSF+kamera+dodatni gamepad].

Laganica.

Isto tako,prst u uvo i pevaj, stiglo isto tako oko 20-21dec, platim malo vise i ne razmisljam.

ti si extra prosao. ja sam iz complandgamesa uzeo za 550 regular pack+gamepad+fifa14. Sto je dosta skuplje :/ a sad kameru ne mogu nigde da nadjem solo da se prodaje, a ocu klincima da dam da se igraju.

Imas na kp, Consolemania 52e, moguce da nema odma na stanju.
Ali ako ti je to bitno imas na base.com i stize za oko nedelju dana, 57 evra kada se oduzme porez.

Čitam ovo na Fb-u pre neki dan http://on.fb.me/1gSxdbM (10. veljače - 10. februar) i svratim juče do Games-a. Pitam lika, a on ko iz topa neće to još par meseci ni izlaziti. Spomenem tih 90ak € kao što tu piše da će biti u slobodnoj prodaji, a on kaže to će kod nas biti oko 150€, zna se već cena. Computerland je već odredio koliko će da ukrade za svoj džep.

Znači Ištvan i ekipa, nadam se da će ih donositi iz HU.

Jel mi mozete reci koje slusalice od ovih 3 preporucujete:

http://www.zavvi.com/electronics/ear.../10876877.html

http://www.winwin.rs/pc-periferije-m...f-1185018.html

http://www.comtradeshop.com/slusalic...lusalice-11250

Samo za Comtrade-ove A4 tech znam da imaju mikrofon, ove dve nemam pojma, ne mogu da provalim gde pise?
Najlepse su mi Philips, ali po nekim komentarima je ispalo da su a4 tech najbolje. Philips i JVC imaju losiji bas, dok a4 koliko sam cuo za cenu razbijaju.
Ali ipak hocu da cujem vase misljenje.
Moj izbor za sada je Philips (zbog lepote), ali ne znaci da mi je to najbitnije, nikako nije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno