Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ jel PSP platforma koja nije vredna pomena i igre na njoj ne mogu biti dobre? [X360 je tek sada nadmasio PSP po prodaji 🙂]

Svaka igra na kojoj su radili je bila dobra, a God of War: Ghost of Sparta je jedna od najboljih igara te franshize. Uvek su uspevali da izvuku maksimum iz hardvera, veoma tehnicki orijentisan studio koji ima i dobro "creative" vodjstvo.

Gledao sam neki klip na YT o njima i oduševio se totalno, iako u klipu nisu ništa iz Ordera pokazali 😉. Ja verujem da će napraviti sjajnu ekskluzivnu igru jer se vidi da su likovi izuzetno posvećeni.

Da li je neko primetio varijaciju noise levela u odnosu na igru koja je u toku?
Primer:
Killzone - radi normalno, i kolicina noisa je neprimetna
Tomb Raider - extremno velika kolicina noisa.

Haha, da je 5 dolara pa i da se uzme, ali 30 za digitalnu verziju? Što je najcrnje biće dosta likova koji će da je kupe, i to na disku.

Došlo doba kad se i Demo naplaćuje http://www.gametrailers.com/side-mi...id-v-ground-zeroes-reportedly-four-hours-long

Dva sata ta glavna i jedina misija. Sve trčim da kupim. Ako ne daju free na PS+, ne znam ...

Nije to "jedina" misija. Imas dosta sporednih misija, challengeova, kao i platform specific misiju [Sony - remake MGS1 inlitracije shadow mosesa, MS - Raiden se vraca kroz vreme da spreci inflitraciju aliena iz Snacher-a].

Uopstalom nije jasno da li je Game Informer igrao ceo main storyline. Tamo gde su oni stali se ne zavrsava sa Big Bossom koji je poslat u komu [sto je pocetak TPP-a]. Evo scan-ova magazina, igra izgleda fantasticno.
http://imgur.com/a/OIJaU

Kao veliki fan MGS franshize, uzimam digitalnu PS4 verziju obavezno, mada mnogo vise bi hteo da odmah izlazi i The Phantom Pain koji je po svim najavama jedna od najboljih MGS igara do sada.

Od glavnih ima samo jedna, ovo ostalo je sporedno. Sve ukupno će igračima oduzeti oko 4 sata, od čega 2 otpada na tu glavnu. Slažem se da će igra (TPP) biti fantastična samo mi nije jasno zašto ovo ne daju kao demo.
A što se scanova tiče većina materijala je iz TPP koliko vidim, za to dajem lovu.

Probajte Outlast sa sluškama mnooogo zaebano🙂,ja ugasio posle par minuta,igraću samo po danu 😀

Ljudi gde je najjeftinije uzeti sony 4?
Secam se da je pre izlaska bio 45k a sada je 54k? wtf

XBR ili Ištvan, 410 evra.

Poslednja izmena:
Polozen u standardnoj tv polici, dovoljno mesta iza sonija da ventilacija fukncionise.

Problem nije ventialcija iza vertikalne konzole, vec ventilacija ispod vertikalne konzole. Taj deo konzole koji ti dodiruje pod police, tu se uvlaci vazduh kroz taj kanjon. Taj vazduh ide direkt u ventilator gde je APU, i onda se vazduh salje van konzole kroz ostale otvore [pozadina gde je najapanje, vrh gde je HDD/BD]. Konzola ce raditi malo hladnije dok je vertikalna [jer skoro nista od konzole ne dodiruje pod koji se zajedno zagreva sa konzolom], ali ce praviti vise buke.

Predlazem da uzmes oficijalni ili 3rd party vertical stand za PS4, sa njime se prosiruje dotok vazduha u ventilator.
http://content.hwigroup.net/images/products/xl/199061/2/sony_ps4_vertical_stand.jpg < skontaj airflow tunele

Poslednja izmena:
Problem nije ventialcija iza vertikalne konzole, vec ventilacija ispod vertikalne konzole. Taj deo konzole koji ti dodiruje pod police, tu se uvlaci vazduh kroz taj kanjon. Taj vazduh ide direkt u ventilator gde je APU, i onda se vazduh salje van konzole kroz ostale otvore [pozadina gde je najapanje, vrh gde je HDD/BD]. Konzola ce raditi malo hladnije dok je vertikalna [jer skoro nista od konzole ne dodiruje pod koji se zajedno zagreva sa konzolom], ali ce praviti vise buke.

Predlazem da uzmes oficijalni ili 3rd party vertical stand za PS4, sa njime se prosiruje dotok vazduha u ventilator.
http://content.hwigroup.net/images/products/xl/199061/2/sony_ps4_vertical_stand.jpg < skontaj airflow tunele

+1

sve je to super, ali ja napisah da je polozen 🙂
i ovo se javlja samo u tomb raideru, bar za sada

Potvrdjeno, NDA pada 18-19. februara. Moramo da cekamo toliko jer ce US novinari imati ove prezentacije tek sledece nedelje. Da, eksluziva koju pravi odlicni Ready at Dawn studio (nisu deo Sony-a ali su za njih radili dosta projekata). Izlazi ove godine, racunaj izmedju avgusta i novembra, inspiracija za igru im je bio Uncharted 2.

Brutalno izgleda grafika.. brutalno

Danas u HR najavili da 10. februara stižu po ceni od 90€.
Skupe, ali me nekako vuku da ih uzmem, ne znam zašto. Jel ima neko neki bolji predlog?
Pod bolji mislim na jeftinije/dostupno u Srbiji 😉

To je RRP tako da neverujem da ćeš ih naći jeftinije. I ja planiram da ih pazarim, kad tad.

Poslednja izmena:
Ja uzeh ove za 5000din [normalna cena u nasim radnjama], rade ko zmaj, mada koristim ih samo za PC.
4528725.jpg

[sony mdr-rf810r]

Za PS4 po potrebi ubodem in-ear bubice u gamepad.

Mislim da od bežičnih PS4 podržava samo stare Pulse i ove Gold. Ili ima još nekih na listi, kojih pretpostavljam nema kod nas?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno