Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Podgorici se 470e = Konzola + 1 Dzojstik

Cijena dzojstika extra = 60e

Igre: 60-65e

Ne znam da li je pametno da baš toliko otvoreno pričate o svemu tome ovde...

Čini mi se da se evo posle oko 100 i kusur odigranih utakmica Fife u poslednjih mesec dana, gumica na levoj pečurki ima tragova da se malo izlizala ali još uvek nije pukla mada mislim da nije daleko od toga. Videćemo. Kupio sam one zamene od ORB-a koje još nisam ni otvorio ali mislim da su čak i bolje od originala. Komplet gamepad od gumica preko baterije je generalno loš potez a i ona svetlost je totalno bezpotrebna. DS3 je imao deblje gumice pa zato nije imao problema, ali je zato imao loše osmišljene L2 i R2 trigere pa sam morao i za njih da kupim nastavke. Stalno nešto fali. Xbone i x360 gamepadovi su vrhunski i po bateriji i po tome kako leže u ruci.

Poslednja izmena:
Ja PS4 kupujem kad izadje GT7 i PES 2015.

Će se načekaš za GT7...

Samo me te dve igre zanimaju.

upio sam one zamene od ORB-a koje još nisam ni otvorio

Gde ih sada kupiti a da isporucuju u srbiju i d anisu out of stock?

Poslednja izmena:
ja sam kupio u madjarskoj za 420 eura konzolu sa 1 controlerom i jos jedan extra controler za 60 eura , ali nigde ne mogu da nadjem igre fifa 2014 i Nba live 2014 ako neko zna gde mogu da se nabave ove igre , bacite msg plx .

Ja sam svratio do bing benga u uscu i rekose da kosta 54k.. Ali nisam pitao da li ga imaju na stanju. Zanimljivo da onaj izlozeni model vec nema one gumice na analog stikovima

Nov sam ovde, planiram da uzmem ps4 tj narucio sam i cekam da me pozovu iz gigatrona kada im stigne da preuzmem,pa ako moze samo neko da mi kaze kako se kupuje psn za celu godinu i na koji nacin , jer ovo ce mi biti prva konzola a pre toga nisam imao ps3, pa ako moze mala pomoc?!?!?! bio bi mu jako zahvalan .

Poslednja izmena:
Napravis nalog, uplatis novac na karticu i u psn izaberes psn plus koji period hoces i to je to

a samo mi recite koja kartica kod nas prolazi, ja imam interent karticu visa electronic , pored one standardne kartice ili moram neku drugu karticu da koristim......a vidim tj citam da trebam prilikom kupovine da stavljam neku adresu pa me to malo zbunjuje..... mozda izgledam *****no al sta cu kada se sa ovim prvi put susrecem.

a samo mi recite koja kartica kod nas prolazi, ja imam interent karticu visa electronic , pored one standardne kartice ili moram neku drugu karticu da koristim......a vidim tj citam da trebam prilikom kupovine da stavljam neku adresu pa me to malo zbunjuje..... mozda izgledam *****no al sta cu kada se sa ovim prvi put susrecem.

Nalog kreiraj uk ili hr, na us naše kartice na prolaze ali možeš na amazonu kupiti kod. Meni je danas sa shopto stigao kod (fizički u kutiji) za 365 days subscription. Tako da sam ps plus do 15.02.2015.

ja sam kupio u madjarskoj za 420 eura konzolu sa 1 controlerom i jos jedan extra controler za 60 eura , ali nigde ne mogu da nadjem igre fifa 2014 i Nba live 2014 ako neko zna gde mogu da se nabave ove igre , bacite msg plx .

Mislim da ti je najbolje resenje da narucis igru preko nekog webshopa [npr Play-Asia, Shopto, zaavi, base.com], ako bas oces da imas disk. Uvek imas i mogucnost da kupis igru direktno preko PSN-a.

Sto se mene tice, drzacu se digitalnih igara za sada....

Poslednja izmena:
Igrao na kompu i svim konzolama ali ova PS4 verzija je ipak najbolja. 60fps čini svoje, a nisam nešto primetio da opada.

Moram da pitam nešto za PS+
Da li stigne neko obaveštenje od SONY-ja kad treba pretplata da istekne, jer sam totalno zaboravio datum kad sam uplatio?

He he evo ipak ću sam sebi da odgovorim. Sad sam otišao na SONY Account Management i pronašao Transaction History, daje detaljan uvid u sve kupovine od kad imate PSN aktiviran do danas.
Sad nađoh da sam 7. Oktobra 2013 pazario PS+. Cool.

Igrao na kompu i svim konzolama ali ova PS4 verzija je ipak najbolja. 60fps čini svoje, a nisam nešto primetio da opada.

Moram da pitam nešto za PS+
Da li stigne neko obaveštenje od SONY-ja kad treba pretplata da istekne, jer sam totalno zaboravio datum kad sam uplatio?

Otiđi na svoj nalog na sony computer enterteinment network. Tamo imaš ps plus i piše ti kad ti ističe i usključi/uključi automatic renewal kako hoćeš.

Poslednja izmena:
Ko god uplati PS+ preko kreditne kartice ili walleta, obavezno treba da proveri u Transaction history-u da li zeli ili ne zeli da ta pretplata ima "automatic renewal". Po defaultu, ovo automatic renewal je AKTIVIRAN.

Nov sam ovde, planiram da uzmem ps4 tj narucio sam i cekam da me pozovu iz gigatrona kada im stigne da preuzmem,pa ako moze samo neko da mi kaze kako se kupuje psn za celu godinu i na koji nacin , jer ovo ce mi biti prva konzola a pre toga nisam imao ps3, pa ako moze mala pomoc?!?!?! bio bi mu jako zahvalan .

Neces se bas skoro naigrati ,meni su rekli da pre aprila,nece dobijati nove ,jedino ako si ranije narucio,a ja kao sto je Bog rekao ,pozovem coveka ,a ono i on danas prodao zadnji komad ,pa ostalo za sredu,ps4 sa dva dzojstika 455 evra.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno