Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa oni moraju da kažu da dolazi uskoro, to je fora da sačekaš i ne kupiš kod "Mađara".

Ako si ranije rezervisao mozda,ali ako si trazio zadnjih par dana ,nema vajda.

pa kada bude bice, sta da radim....bitno je da stigne.....odnosno da me pozovu ...a za to vreme mozda naletim negde drugde....

Woow ovaj screenshot je sigurno iz gameplay-a, bolesno dobra grafika :O

Kad izlazi The Order 1886?Da li je ovo jedna od Playstation ekskluziva?

Poslednja izmena:
Meni nije jasno zašto igre narucujete sa zavya i base pored play Asia i Amazona? Mislim Jel ima neka fora osim nešto duže postarine, jer kako god okrenem ove prve dvije online trgovine su skuplju po 15 eura?

Pa sa play azije ti stigne za 40 dana a od ovih britanskih prodavaca za 3-7 dana a i royalmail je sigurniji. Samo sam mlb the show naručivao sa playasia i tako ću i nastaviti jer ga nema u ovim britanskim prodavnicama a definitivno je sportska igra sa najboljom grafikom i animacijama bila i verujrm biće i na next gen.

Poslednja izmena:
Pa sa play azije ti stigne za 40 dana a od ovih britanskih prodavaca za 3-7 dana a i royalmail je sigurniji. Samo sam mlb the show naručivao sa playasia i tako ću i nastaviti jer ga nema u ovim britanskim prodavnicama a definitivno je sportska igra sa najboljom grafikom i animacijama bila i verujrm biće i na next gen.

Ja jedva cekam da izadje, gledao sam nesto na YT, poredjenje sa PS3 verzijom, i izgleda brutalno...samo sto sam ja vise za digital verziju, sa US naloga, ako ne bude na UK, i naravno da nadjem nekog za share, po mogucstvu 😀

Ako je toliko bolje mogu samo da zamislim. Tek u aprilu izlazi.Otići ću na yt da vidim na šta liči. Ali dosta je teži za igru od MLB 2K ali jd taj za decu. Ovaj po svemu izuva. Na uk sigurno neći biti. Možda 2k bude na uk storu. Ali mlb 2k me ne zanima. On je jedino dobra varijanta za pc.

Poslednja izmena:
2k mi se ne svidja, mislim ono, nije los, igrao sam ga dok nisam uspeo da nabavim prvi The Show (mislim da je bio MLB 10), od tada samo taj picim. Ovaj poslednji ima da se uzme na UK store-u, tako da videcemo sta ce biti u aprilu...

Meni nije jasno zašto igre narucujete sa zavya i base pored play Asia i Amazona? Mislim Jel ima neka fora osim nešto duže postarine, jer kako god okrenem ove prve dvije online trgovine su skuplju po 15 eura?

Ja sad gledam cene na tom Play Asia za igre koje sam već kupio preko Base-a i ne vidim nikakvu razliku. A za preordere ovo - Metal Gear Solid V: Ground Zeroes na Base 36€ na PlayAsia 33€. Ako ću čekati 40 dana da mi stigne baš me zabole što ću uštedeti 3€ 😉.
Thief na Base-u 39€, na PlayAsia 47€.

zato sam i rekao, samo mlb the show sa azije ostalo base ili shopto

Nema sanse da bi ista skuplje i bitnije narucivao sa play-asia.com. Treba da mi izgaze konzolu dok stigne i jos da se sve vreme pitam za koliko ce desetina dana i da li ce uopste da stigne. Mnogo mi je to. Vrlo razlicita iskustva sa tim sajtom...

Poslednja izmena:
Ja nikad vise od azijata, dve posiljke (majica i jos neka glupost za telefon) mi nikad nisu stigle.. eBay je u pitanju.

Meni je stigao dualshock 3 sa play-asie, porucio sam ga kad ga je bilo samo u Japanu i stigao je posle toliko vremena da je prestalo da bude bitno. Mogao sam odma da ga bacim u zid, a ne da cekam neki dobar povod.

A od nekog dobrog momka iz Koreje sam sa ebaya porucivao neke miseve, to je stiglo vrlo brzo 🙂.

Poslednja izmena:
Meni je juče stigla igra iz UK kupljena preko ebay-a, poslata u novembru Royal Air Mail-om... Neverovatno.

jos jedan plus za cdkeys.com
top up cards za uk account su im jeftinije od same vrednosti top up-a. Tako npr £35.0 top up card kosta £30.99. (dobijate 35 funti u walletu)

2k mi se ne svidja, mislim ono, nije los, igrao sam ga dok nisam uspeo da nabavim prvi The Show (mislim da je bio MLB 10), od tada samo taj picim. Ovaj poslednji ima da se uzme na UK store-u, tako da videcemo sta ce biti u aprilu...

Ja MLB The Show igram od 09 verzije i sve sam uzeo sa play azije

Mnogi sajtovi naplacuju dopune nesto nize od fakticke vrednosti, ali su oni najpovoljniji na koje sam naisao i zadovoljan sam dosadasnjom saradnjom. Jedina mana, ako se to danas moze nazvati tako, jeste sto je Paypal neophodan za obavljanje transakcije koliko sam uspeo da primetim.

@Boris Lozac
Nemoj da sude predrasude, ja nisam dobio barem nekoliko paketa iz UK, pa opet ne bi imalo smisla da zbog toga odustanem od narucivanja odande. No, jedno je cinjenica - tesko da paketi iz Azije mogu ekspresno da stignu do nas i zato ne znam koliko su svrsishodni.

Ja sam pre uzimao sa Axela, dok ga nisu ugasili, oni su imali sve zivo, davali ok popuste, ali ugasise se...

Potvrdjeno, NDA pada 18-19. februara. Moramo da cekamo toliko jer ce US novinari imati ove prezentacije tek sledece nedelje.

Kad izlazi The Order 1886?Da li je ovo jedna od Playstation ekskluziva?

Da, eksluziva koju pravi odlicni Ready at Dawn studio (nisu deo Sony-a ali su za njih radili dosta projekata). Izlazi ove godine, racunaj izmedju avgusta i novembra, inspiracija za igru im je bio Uncharted 2.

Woow ovaj screenshot je sigurno iz gameplay-a, bolesno dobra grafika :O
Slika na tom linku je concept art, evo kako igra stvarno izgleda [in-game, realtime, itd]:

image_the_order_1886-23530-2752_0006.jpg

image_the_order_1886-23530-2752_0007.jpg

image_the_order_1886-23530-2752_0008.jpg

image_the_order_1886-23530-2752_0003.jpg

image_the_order_1886-23530-2752_0004.jpg

Zbog ovakvih igara se kupuju nextgen konzole. :banana: Igra ce mozda imati physics efekte za brkove! :banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Kad jednom probaš brčine sa fizikom, nema nazad 😀

Da, eksluziva koju pravi odlicni Ready at Dawn studio (nisu deo Sony-a ali su za njih radili dosta projekata). Izlazi ove godine, racunaj izmedju avgusta i novembra, inspiracija za igru im je bio Uncharted 2.

***, moram da pitam ... zasto je RaD odlican?
Zar oni do sada nisu samo portove i PSP GoW igre radili?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno