pa kada bude bice, sta da radim....bitno je da stigne.....odnosno da me pozovu ...a za to vreme mozda naletim negde drugde....
Pa sa play azije ti stigne za 40 dana a od ovih britanskih prodavaca za 3-7 dana a i royalmail je sigurniji. Samo sam mlb the show naručivao sa playasia i tako ću i nastaviti jer ga nema u ovim britanskim prodavnicama a definitivno je sportska igra sa najboljom grafikom i animacijama bila i verujrm biće i na next gen.
Meni nije jasno zašto igre narucujete sa zavya i base pored play Asia i Amazona? Mislim Jel ima neka fora osim nešto duže postarine, jer kako god okrenem ove prve dvije online trgovine su skuplju po 15 eura?
2k mi se ne svidja, mislim ono, nije los, igrao sam ga dok nisam uspeo da nabavim prvi The Show (mislim da je bio MLB 10), od tada samo taj picim. Ovaj poslednji ima da se uzme na UK store-u, tako da videcemo sta ce biti u aprilu...
Ja nikad vise od azijata, dve posiljke (majica i jos neka glupost za telefon) mi nikad nisu stigle.. eBay je u pitanju.
He he, dobra poza
Potvrdjeno, NDA pada 18-19. februara. Moramo da cekamo toliko jer ce US novinari imati ove prezentacije tek sledece nedelje.Valjda ce neko da prosvercuje snimak sa prezentacije. 🙂
The Order: 1886 ~ 40 minutes gameplay presentation for the press today
Kad izlazi The Order 1886?Da li je ovo jedna od Playstation ekskluziva?
Slika na tom linku je concept art, evo kako igra stvarno izgleda [in-game, realtime, itd]:Woow ovaj screenshot je sigurno iz gameplay-a, bolesno dobra grafika :O
Da, eksluziva koju pravi odlicni Ready at Dawn studio (nisu deo Sony-a ali su za njih radili dosta projekata). Izlazi ove godine, racunaj izmedju avgusta i novembra, inspiracija za igru im je bio Uncharted 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari