Ja sam ovde usao pre svega da saznam sve sto meni treba i sto me interesuje, dakle ne da dajem odgovore na pitanja koja ne znam, vec da saznajem stvari, a samim tim posle dajem odgovore drugima o onome sto sam naucio.
NA OVOM FORUMU SAM UPRAVO NAUCIO TO STO MI TI SAD KAZES DA NE RADIM.
Jer nigde druge nisam mogao saznati nego ovde.
Znaci automatski mi kazes da saznam sve sto me zanima ali ni slucajno drugom nemoj prenositi niti pricati o tome.
Kao sto kaze vladimidowla, tema se tako zove, JA NISAM KRIV ZA TO, napravite posebne teme za posebne oblasti i dovidjenja, ovako sta ti ili bilo ko ogranicavas druge da pisu o stvarima koje TI MISLIS da ne spadaju tu. Ako imaju imalo dodira sa PS4 one mogu biti ovde napisane, to je moje misljenje.
Da si duze na benchu znao bi da ove teme u konzolnom pdf nisu namenjene tome.....
Bas se o tome i radi, NISAM DUZE TU I JA ETO NE ZNAM TO STO TI ZNAS pametnjakovicu stari, nego sam newcomer sto mi ipise ispod imena.
PS sam kupio, i mene to vise ne interesuje, pogledaj sta sam pisao, drugom sam objasnjavao sta se desava, ne sebi niti tebi.
A ta poslednja recenica je dno dna, slag na tortu! Da li si ti stvarno to napisao?! OD MENE NE MOZES DOCI DO RECI?!
Ko se tebi uopste obratio? Ja mozda? Pisi sta hoces, radi sta hoces, nemoj drugog da ogranicavas!! I jesi ti citao uopste moje poslednje poruke? Raspitivao sam se za slusalice za ps4, opet kao neupucen clan, niko mi na to nije dao odgovor, a da ne pominjem da vise ni rec ne govorim za prodaju/kupovinu ps4, i sad si mi ti upao sa ne znam kakvim komentarom? Neka faca a?
Ako ostali misle da JA GUSIM TEMU, slobodno neka kazu, sam cu napustiti forum, ili me slobodno izbacite, banujte ili sta vec i kako god to ide, ovo je sramota!
Tu sam dosao da naucim mnoge stvari, i ti si me nasao gaziti sa preko 1000 napisanih poruka u poredjenju sa mojih bednih 70... SVAKA CAST MAJSTORE! ISKUSNI MAJSTORE!
p.s. u svakom slucaju malo cu iskulirati jer mi je preselo sada, eto ti ga na volju, neces me videti neko vreme i uzivaj u pitanjima i odgovorima, flertuj malo...