Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
J
NBA 2k14 je najgori NBA po ocenama igrača u zadnjih 10 godina, B

Kojih igrača. Ja sam eto igrač, a ja mislim da je najbolji basket u zadnjih ne 10 nego 17 godina. Najgori je onima koji ga nisu ni probali. Sve je tako klasično.

ne valja ono što su pročitali ba raznim sajtovima

BF4 radi dobro na konzolama, na PC-u su bagovi.

Ja ne vidim gde je to bilo ptepucavanja PC vs PS4?

sad tek videh ovo.. nije bilo prepucavanja u tom (klasicnom) smislu, ali iz nedelje u nedelju pc* igraci dolaze u konzolnu sobu da ubedjuju ljude kako je grafika losa, kako nema sta da se igra, kako su igre glupe itd. osim quakelive-a sa drustvom, nista od igara na pc-u ne igram, ali meni licno to nije dovoljan razlog/argument da visim u sobi iznad i smaram ljude kako na pc-u nema sta da se igra. mada opet, ljudi se razlikuju, nekom je cak i to sto nema konzolu dovoljno da ovde redovno spamuje.

* - nisu samo pc igraci, ima i ovih kao sto je driver, kojeg osim GT-a nista drugo ne zanima ili ti, koji si sam rekao da te zanimaju samo ekskluzive.

na kraju kazes da nema smisla uzimati ps4 do pojave ovog/onog. zasto bi tvoj kriterijum bio isti za sve? ako tebe zanimaju samo exkluzive, zasto svakog moraju da zanimaju samo exkluzive? isto pitanje je i za drajvera i gt. kao sto rece (cini mi se) vladimir, ceo dan sedim ispred kompa na poslu i kad dodjem kuci pazi kad mi na pamet ne pada da sednem za komp opet. ja hocu da se lepo izvalim u krevet i igram sta mi se igra. zasto bi meni (i svima koji misle kao ja) sad tvoj kriterijum za/protiv kupovine ps4ke bio validniji od mog?

neki ljudi (prepoznace se 😉) vec nakucase preko 100 sati online u bf4, ostale igre sto igra on/njegova porodica da ne racunamo. aj sad njemu reci(te) isto to: na ps4 nema sta da se igra. 😀

Meni samo u cijeloj prici nije jasno : Kako moze da PC gamer omalovazava "konzolasa" i vice versa? Zapravo zasto? 🙂

Ja npr cijeli zivot igram PC, ali mi je zelja da imam PS4 jer je brutalan.

Zivimo svi u miru bez tenzija ^^ Placa li vas PS da se koljete🙂

Poslednja izmena:
neki ljudi (prepoznace se 😉) vec nakucase preko 100 sati online u bf4, ostale igre sto igra on/njegova porodica da ne racunamo. aj sad njemu reci(te) isto to: na ps4 nema sta da se igra. 😀

Ja mislim da je taj lik neopevana budaletina i da nema pojma :d
A tek sto misli da je BF4 ( bar na PS4 ) odlicna igra i za 3 koplja bolja od BF3 ( tako reci u nivou BC2 ) da ne komentarisemo.....
I da samo BF4 opravdava kupovinu PS4, a da se ne pominje TR : DE, Outlast u kome njegova cerka uziva ( kao da su porodica Adams :d ).....

@Draka - mislim da neces videti da iko od konzolasa ide u PC podforum i tvrdi da su konzole bolje, cak ni ovde to ne pominju....
Sve sto konzolasi zele je da budu pusteni da na miru i da ih niko ne dira dok prelaze kraljice i igraju zavaljeni u krevet igre za one od 7-77.......

Čekaj ako ste vi konzolaši što se igrate samo na konzolama, a ovi PC freakovi, šta smo onda mi sto imamo i gaming PC i konzolu/konzole? Mutanti? :d

To sam i ja htio pitat 🙂
Jesmo li dobrodosli mi sto imamo konzolu/volimo konzolu/imali smo konzolu? 🙂

Sto se tice NBA 2k14, na veliku zalost, pogledajte i sami utiske igraca za ovu verziju.
Ubedljivo najgore ocene od kad se pravi 2k kosarka.
Igrao sam demo na PS3, full igru na PC-u i skoro sve sto nije valjalo je ostalo, engine, fizika je uzas kao i uvek. I dalje su animacije ramena, lice komedija ziva, lopta i igraci klizaju kao u svemiru bez gravitacije. Video sam da su nalickali next gen verziju malo, ali ispod te sminke ostaju ogromni problemi koje godinama nece da rese. Plus kontrole su uzas kako su promenili funkciju desne pecurke.

Battlefield 4 u rangu sa Bad Company 2?!? Au koja glupost, sad si lupio onako nevidjeno. Kamo srece da je 50% kao BC2.
VIdi se da nisi igrao BF3 na PC-u koju je posle nekog vremena ispao vrlo dobar. BF4 je doneo par korisnih novina, a ono sto je uvek krasilo BF serijal su syebali, fizika u igri, recoil, mape, sve je vecinom uzas! Jos jedna verzija i igra ce biti u rangu sa CoD igrama.
Bad Company 2 je i dalje pojam za ove dve nove BF igre, na veliku zalost.

@Draka ne kapiras ti neke ljude ovde sta rade, driver jeste fanboy Sonijev, ali delimicno je u pravu. A to sto se neki ovde prime ko mala deca na njegov flame, to je meni najsmesnije i tu se vidi da u stvari oni gori fanboyevi od drivera. Brane taj Sony ko da im leba daje. 😀 Meni to nikad nije bilo jasno kod ljudi.
Cinjenica je da veoma postujem Sony pre svega zbog onog sto su dali gamingu zadnjih 15-tak godina, ali cinjenica je isto to da su im igre sve gore i gore, pretvaraju se u quick time eventove.
Mene briga ko ce na cemu, sta da igra, samo me zanima da dobijemo sto vise kvalitetnih igara, a one su danas sve vise pristune na PC-u.
Da malo pratite PC scenu shvatili bi da je dolaskom digitalne distribucije PC gaming doziveo pravu renesansu. Koliko samo dobrih indie igara ima na Steamu za smesne pare, 2,3evra, a iste te igre kostaju za konzole i po 20,30evra, sto je nevidjeni bezobrazluk!

Sto se tice NBA 2k14, na veliku zalost, pogledajte i sami utiske igraca za ovu verziju.
Ubedljivo najgore ocene od kad se pravi 2k kosarka.
Igrao sam demo na PS3, full igru na PC-u i skoro sve sto nije valjalo je ostalo, engine, fizika je uzas kao i uvek. I dalje su animacije ramena, lice komedija ziva, lopta i igraci klizaju kao u svemiru bez gravitacije. Video sam da su nalickali next gen verziju malo, ali ispod te sminke ostaju ogromni problemi koje godinama nece da rese. Plus kontrole su uzas kako su promenili funkciju desne pecurke.

Battlefield 4 u rangu sa Bad Company 2?!? Au koja glupost, sad si lupio onako nevidjeno. Kamo srece da je 50% kao BC2.
VIdi se da nisi igrao BF3 na PC-u koju je posle nekog vremena ispao vrlo dobar. BF4 je doneo par korisnih novina, a ono sto je uvek krasilo BF serijal su syebali, fizika u igri, recoil, mape, sve je vecinom uzas! Jos jedna verzija i igra ce biti u rangu sa CoD igrama.
Bad Company 2 je i dalje pojam za ove dve nove BF igre, na veliku zalost.

@Draka ne kapiras ti neke ljude ovde sta rade, driver jeste fanboy Sonijev, ali delimicno je u pravu. A to sto se neki ovde prime ko mala deca na njegov flame, to je meni najsmesnije i tu se vidi da u stvari oni gori fanboyevi od drivera. Brane taj Sony ko da im leba daje. 😀 Meni to nikad nije bilo jasno kod ljudi.
Cinjenica je da veoma postujem Sony pre svega zbog onog sto su dali gamingu zadnjih 15-tak godina, ali cinjenica je isto to da su im igre sve gore i gore, pretvaraju se u quick time eventove.
Mene briga ko ce na cemu, sta da igra, samo me zanima da dobijemo sto vise kvalitetnih igara, a one su danas sve vise pristune na PC-u.
Da malo pratite PC scenu shvatili bi da je dolaskom digitalne distribucije PC gaming doziveo pravu renesansu. Koliko samo dobrih indie igara ima na Steamu za smesne pare, 2,3evra, a iste te igre kostaju za konzole i po 20,30evra, sto je nevidjeni bezobrazluk!

Eto, toliko o tome i o parlamentarnosti.....
Da li si igrao BF4 na PS4? Nisi? Ali znas da je krs......
Recimo da posle 120 sati na BF4 ( da ne pominjem x sati provedenih sa BC1, BC2, BF3 ( sve konzola, naravno)) umem da prepoznam da li igra valja ili ne.....
Ali posto si ti renesansni PC igrac, onda je sasvim u redu da tudje misljenje nazivas gluposcu, a ne da postujes kao misljenje....
@Draka: Sad kapiras sta sam hteo da kazem? 😉

Hahah sada ukapirao 🙂
Ali opet, objektivno - PC ima prednosti, ali ne moze da se kaze da ih nema ni PS4. Sve je stvar ukusa.
Neko voli da sjedi za racunarom, a opet nekome je milije da se zavali u krevet i divani 🙂

Hahah sada ukapirao 🙂
Ali opet, objektivno - PC ima prednosti, ali ne moze da se kaze da ih nema ni PS4. Sve je stvar ukusa.
Neko voli da sjedi za racunarom, a opet nekome je milije da se zavali u krevet i divani 🙂

Nemam ja problem da kazem da je PC bolji - to je sasvim ok.....
Ali kao sto rekoh, neces videti konzolasa da ide po PC podforumu i ubedjuje ljude da je konzola bolja, dok se PC-jevci osecaju rukopolozeni za mesijansko otvaranje ociju zabludelim ovcicama, tj konzolasima.... :d
I da, ovo npr neces videti na konzolama......

http://www.bf4hax.com/

:d

Poslednja izmena:
@Draka ne kapiras ti neke ljude ovde sta rade, driver jeste fanboy Sonijev, ali delimicno je u pravu. A to sto se neki ovde prime ko mala deca na njegov flame, to je meni najsmesnije i tu se vidi da u stvari oni gori fanboyevi od drivera. Brane taj Sony ko da im leba daje. 😀

Drajver nije sonijev fanboj, on je njihov zaposleni, imas dokaz u potpisu nekih clanova ovde na forumu. A na drajverov flejm se primaju svi osim konzolasa 😉

Da malo pratite PC scenu shvatili bi da je dolaskom digitalne distribucije PC gaming doziveo pravu renesansu.

Neki i prate. I ovo jeste tako kao sto pricas, ali.. sad ide opet ona stara prica koja je dosadila svima. Vecina igara izlazi za sve platforme. Kako onda neko moze da dodje i kaze kako na konzolama nema sta da se igra? Nema sve sto ima na pc-u, kao i obrnuto, ali vecina ima. I jeste, najbolja kombinacija je pc+konzola, niko to nikad nije osporavao. Ali dal je tih par igara razlike sto pc ima dovoljno da neko kaze da su konzole za decu, za glupe ljude, da nema sta da se igra - sam reci..

Koliko samo dobrih indie igara ima na Steamu za smesne pare, 2,3evra, a iste te igre kostaju za konzole i po 20,30evra, sto je nevidjeni bezobrazluk!

Ufff... a sad kad bi ja krenuo da uporedjujem full cenu takve igre na pc-u (10e) i cenu na ps+u (0e) rekao bih da je bezobrazluk tamo. Smara ta prica kad se uporedjuju potpuno neuporedive stvari. Npr. Apple dere a samsung je divan jer je duplo jeftiniji, to se dobilo tako sto kod nas u oglasima jedan kosta 400 jer se sleperima uvozi, a drugi 800 jer se uvozi u gacama. U praksi jedan kosta 600 drugi 700. Isto za cene igara. Konzole deru jer kljuc za rusko trziste kosta 25e a za konzole kostaju kod nas u games-u 9000. U praksi cene su 50 i 60. Cesto se vadi taj steam kao neki arugment sa svojim popustima i poredi sa nasim maloprodajnim derikozama, a niko ne pomisli da postoji ps+ sa svojim popustima i besplatnim igrama, a share da ne pominjem.

I nemoj pogresno da me shvatis, tipa da ja imam nesto protiv steam-a ili samsunga, jer imam preko 50 igara na steam-u 🙂. Jes da sam od toga presao jedno 5, al kupim i ono sto ne igram ako mislim da zasluzuje 🙂 ... na popustu ofkors 😀

I sve ovo sam kucao sa svog samsung telefona, pa ako sam nesto zeznuo, ***, snacices se 🙂

Moj tata je jači od tvog tate! 😀

@Patka29
Taman se na to svodi.
Kao da je neko placen od strane Sonya/PC-a da pljuje 🙂

Svakom milije narode, neces nikad ti njega ubjedit da je bolji PC, ni da je bolji Sony, tako da moze ovo da ide na siroko i na dugacko, na kraj ce se na isto svesti - napustite nas forum 😀

Ček bre, ako je driver zaposlen u sony-u, kako još nije dobio/nabavio ps4?
Ili je to samo paravan? Da ga ne provale :d
Kad će hack? :d

Ti si sve negde nesto video, cuo, procitao...aman covece jesi probao igru na PS4? Ako nisi kako mozes biti kompetentan da ocenjujes igru? Po tome sto si probao demo na PS3? (PC necu ni da pominjem, sportske igre tamo ne treba ni probati, veze nema sa konzolama, nije ni cudo sto su neke fransize prestali da izbacuju tamo). Sta sve necu procitati...

Daj bože da grešim u vezi NBA 2k14 za PS4 i da su ispravili sve silne bagove u enginu. Uskoro ću i lično probati. Ono što sam do sad video i čitao u vezi PS4 verzije ne uliva mi neku nadu.

Ja ne vidim gde je to bilo ptepucavanja PC vs PS4?
Svi što su se javili u temi imaju ili su imali PS3. Čovek što je rekao da je grafika na PS3 već 3 godine očajna isto je u pravu. Ali hvala bogu ne čini samo dobra grafika igru.
Generalno igre su postale krš.
Eto vi kažete da je PS4 imao najbolji launch što se tiče igra.?
NBA 2k14 je najgori NBA po ocenama igrača u zadnjih 10 godina, Battlefield 4 je teško smeće od igre, ne vredi trošiti ni reči šta sve ne valja u igri.
Killzone 4 nisam čuo nijednu pozitivnu stvar od gamera, pa čak su igru napljuvali i hard core fanboysi.
AC4 ne donosi ništa novo, malo bolja rezolucija i to je to.
Fifu ne igram, pa ne mogu da pričam ništa.
COD Ghost? Really? Igra izgleda kao PS2 igra, najgora isto u serijalu.
Knack vidim isto loše skoro ocenjen i od novinara i od gamera.
Oni par PSN igara nisam ni gledao.
I vi ovakav launch igara nazivate nikad boljim za neku konzolu?!?
Kvalitet ne znači kvalitet, igre su po meni i po ocenama igrača nikad gore. Da nije bisera poput Dark Souls, Uncharted, MGS, odavno bi batalio gaming.
Kamo sreće da su napravili makar jednu krštenu launch igru.
Ovako do Metal Geara ili nove ND igre nema nikakvog smisla uzimati PS4.
Nije stvar cene koja je odlična nego stvar opet ponavljam nikad gorih igara.

Zapravo, PS4 ima jednu od najboljih launch setapa od svih konzola kroz istoriju. Verovatno su svima u sećanju kada pomisle na PS3 ostale Uncharted, MGS4, Killzone 2, raznorazne multiplatforme od Fifa, NBA-jeva i tome slično, ali to NISU igre sa kojima su startovale ranije konzole.

Resistance: Fall of Man kao fps, Ridge Racer 7 :d kao vožnja, od multiplatformi su bili Tiger Woods / Tony Hawk krševi, NBA tadašnji (valjda '07), Need for Speed, Call of Duty 3. To su bile launch igre za PS3. I sada neko kaže da su sadašnje igre, bilo platforme, bilo ekskluzive, gore od toga. Na prvu krštenu igru se čekalo užasno dugo, zapravo prvih 12 meseci sem ovoga jedva da je bilo nekih igara. Ako se dobro sećam, u USA/Japanu je konzola izašla npr. u oktobru, a u Evropi 6 meseci kasnije, i ništa se novo nije pojavilo skoro do jeseni. Užas.

Sve u svemu, nije tačno da su launch igre nikad gore. Manje-više sličan je nekadašnjem, uz dodatak nekih skroz solidnih multiplatformi, plus PSN+ dodaci, što je nekada bilo nezamislivo. Kao da je ijedna konzola na launchu dobijala ultramegahitove. Morate ljudi da osvežite pamćenje 🙂

A sto mare ne volis cod?

Npr zato sto je igra tipican primer svega sto ne valja u danasnjim igrama?
I sto se ulaze 300miliona na marketing na lozenje naivne mase (klinaca uglavnom), a na razvoj igre ~30miliona.
Mogao bi nabrajati razloge do sutra, ali cemu stvarno ponavljati 1000x jedno te isto.
Igraj Dark Souls npr, obrni igru 2,3x pa cu te pitati dal ces hteti i kakvo ces onda misljenje imati o kodacinama.

Sutra mozemo ocekivati izvestaje o Infamous Second Son-u [bio je juce playable za novinare] i novom MLB-u, a za nedelju dana prve Order 1886 impresije.

Kojih igrača. Ja sam eto igrač, a ja mislim da je najbolji basket u zadnjih ne 10 nego 17 godina. Najgori je onima koji ga nisu ni probali. Sve je tako klasično.

+1 Goxy

@Marko_ns , ne lupetaj molim te. Nba2k14 pogotovo za PS4 je odlicna igra,ima odlicne ocene na svim inostranim sajtovima ,uostalom i ja je igram vec duze vreme pa ti govorim iz licnog iskustva. Verovatno si mislio na NBA LIVE , koji i jeste ocajan. To su 2 totalno drugacije igrice.

PS. NBA 2K14 - PlayStation 4 - IGN Review
Rating: 8.9/10

Tolko o tome 🙂

Poslednja izmena:
Npr zato sto je igra tipican primer svega sto ne valja u danasnjim igrama?
I sto se ulaze 300miliona na marketing na lozenje naivne mase (klinaca uglavnom), a na razvoj igre ~30miliona.
Mogao bi nabrajati razloge do sutra, ali cemu stvarno ponavljati 1000x jedno te isto.
Igraj Dark Souls npr, obrni igru 2,3x pa cu te pitati dal ces hteti i kakvo ces onda misljenje imati o kodacinama.

markoni, aj ken dig it ,
ali cod-fanovi jednostavno nemaju živaca za ds. stvar psihologije i strpljenja.
instalirao sam nekim svojim prijateljima( cod , cs , ekipa ) , podesio sve kako treba i počeo malo da prašim čisto da vide ljudi šta je i kako je ,
ali su oni bili užasnuti " pa jel si normalan , ovo je preteško, neću da se nerviram dok igram igru, nego da opustim mozak i da ne razmišljam ništa"
"pa jel si lud, da čitam po netu šta da radim u igri ?"
i nikad im u životu nije palo da probaju da igraju ds.

jednostavno druge potrebe i očekivanja što se tiče igračke ponude .

Poslednja izmena:
+1 Goxy

@Marko_ns , ne lupetaj molim te. Nba2k14 pogotovo za PS4 je odlicna igra,ima odlicne ocene na svim inostranim sajtovima ,uostalom i ja je igram vec duze vreme pa ti govorim iz licnog iskustva. Verovatno si mislio na NBA LIVE , koji i jeste ocajan. To su 2 totalno drugacije igrice.

PS. NBA 2K14 - PlayStation 4 - IGN Review
Rating: 8.9/10

Tolko o tome 🙂

Zar je tebi MTV.. Ovaj IGN merilo kvaliteta?
Mislio sam na NBA 2k14 baš, igra koja vuče iste probleme već skoro 10 godina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno