kimi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.08.2000
- Poena
- 770
Battlefield 4 je teško smeće od igre, ne vredi trošiti ni reči šta sve ne valja u igri.
sta ne valja?
Battlefield 4 je teško smeće od igre, ne vredi trošiti ni reči šta sve ne valja u igri.
J
NBA 2k14 je najgori NBA po ocenama igrača u zadnjih 10 godina, B
Ja ne vidim gde je to bilo ptepucavanja PC vs PS4?
neki ljudi (prepoznace se 😉) vec nakucase preko 100 sati online u bf4, ostale igre sto igra on/njegova porodica da ne racunamo. aj sad njemu reci(te) isto to: na ps4 nema sta da se igra. 😀
Sto se tice NBA 2k14, na veliku zalost, pogledajte i sami utiske igraca za ovu verziju.
Ubedljivo najgore ocene od kad se pravi 2k kosarka.
Igrao sam demo na PS3, full igru na PC-u i skoro sve sto nije valjalo je ostalo, engine, fizika je uzas kao i uvek. I dalje su animacije ramena, lice komedija ziva, lopta i igraci klizaju kao u svemiru bez gravitacije. Video sam da su nalickali next gen verziju malo, ali ispod te sminke ostaju ogromni problemi koje godinama nece da rese. Plus kontrole su uzas kako su promenili funkciju desne pecurke.
Battlefield 4 u rangu sa Bad Company 2?!? Au koja glupost, sad si lupio onako nevidjeno. Kamo srece da je 50% kao BC2.
VIdi se da nisi igrao BF3 na PC-u koju je posle nekog vremena ispao vrlo dobar. BF4 je doneo par korisnih novina, a ono sto je uvek krasilo BF serijal su syebali, fizika u igri, recoil, mape, sve je vecinom uzas! Jos jedna verzija i igra ce biti u rangu sa CoD igrama.
Bad Company 2 je i dalje pojam za ove dve nove BF igre, na veliku zalost.
@Draka ne kapiras ti neke ljude ovde sta rade, driver jeste fanboy Sonijev, ali delimicno je u pravu. A to sto se neki ovde prime ko mala deca na njegov flame, to je meni najsmesnije i tu se vidi da u stvari oni gori fanboyevi od drivera. Brane taj Sony ko da im leba daje. 😀 Meni to nikad nije bilo jasno kod ljudi.
Cinjenica je da veoma postujem Sony pre svega zbog onog sto su dali gamingu zadnjih 15-tak godina, ali cinjenica je isto to da su im igre sve gore i gore, pretvaraju se u quick time eventove.
Mene briga ko ce na cemu, sta da igra, samo me zanima da dobijemo sto vise kvalitetnih igara, a one su danas sve vise pristune na PC-u.
Da malo pratite PC scenu shvatili bi da je dolaskom digitalne distribucije PC gaming doziveo pravu renesansu. Koliko samo dobrih indie igara ima na Steamu za smesne pare, 2,3evra, a iste te igre kostaju za konzole i po 20,30evra, sto je nevidjeni bezobrazluk!
Hahah sada ukapirao 🙂
Ali opet, objektivno - PC ima prednosti, ali ne moze da se kaze da ih nema ni PS4. Sve je stvar ukusa.
Neko voli da sjedi za racunarom, a opet nekome je milije da se zavali u krevet i divani 🙂
@Draka ne kapiras ti neke ljude ovde sta rade, driver jeste fanboy Sonijev, ali delimicno je u pravu. A to sto se neki ovde prime ko mala deca na njegov flame, to je meni najsmesnije i tu se vidi da u stvari oni gori fanboyevi od drivera. Brane taj Sony ko da im leba daje. 😀
Da malo pratite PC scenu shvatili bi da je dolaskom digitalne distribucije PC gaming doziveo pravu renesansu.
Koliko samo dobrih indie igara ima na Steamu za smesne pare, 2,3evra, a iste te igre kostaju za konzole i po 20,30evra, sto je nevidjeni bezobrazluk!
Igrao sam demo na PS3, full igru na PC-u i skoro sve sto nije valjalo je ostalo, engine, fizika je uzas kao i uvek. I dalje su animacije ramena, lice komedija ziva, lopta i igraci klizaju kao u svemiru bez gravitacije. Video sam da su nalickali next gen verziju malo, ali ispod te sminke ostaju ogromni problemi koje godinama nece da rese. Plus kontrole su uzas kako su promenili funkciju desne pecurke.
Ja ne vidim gde je to bilo ptepucavanja PC vs PS4?
Svi što su se javili u temi imaju ili su imali PS3. Čovek što je rekao da je grafika na PS3 već 3 godine očajna isto je u pravu. Ali hvala bogu ne čini samo dobra grafika igru.
Generalno igre su postale krš.
Eto vi kažete da je PS4 imao najbolji launch što se tiče igra.?
NBA 2k14 je najgori NBA po ocenama igrača u zadnjih 10 godina, Battlefield 4 je teško smeće od igre, ne vredi trošiti ni reči šta sve ne valja u igri.
Killzone 4 nisam čuo nijednu pozitivnu stvar od gamera, pa čak su igru napljuvali i hard core fanboysi.
AC4 ne donosi ništa novo, malo bolja rezolucija i to je to.
Fifu ne igram, pa ne mogu da pričam ništa.
COD Ghost? Really? Igra izgleda kao PS2 igra, najgora isto u serijalu.
Knack vidim isto loše skoro ocenjen i od novinara i od gamera.
Oni par PSN igara nisam ni gledao.
I vi ovakav launch igara nazivate nikad boljim za neku konzolu?!?
Kvalitet ne znači kvalitet, igre su po meni i po ocenama igrača nikad gore. Da nije bisera poput Dark Souls, Uncharted, MGS, odavno bi batalio gaming.
Kamo sreće da su napravili makar jednu krštenu launch igru.
Ovako do Metal Geara ili nove ND igre nema nikakvog smisla uzimati PS4.
Nije stvar cene koja je odlična nego stvar opet ponavljam nikad gorih igara.
A sto mare ne volis cod?
Kojih igrača. Ja sam eto igrač, a ja mislim da je najbolji basket u zadnjih ne 10 nego 17 godina. Najgori je onima koji ga nisu ni probali. Sve je tako klasično.
Npr zato sto je igra tipican primer svega sto ne valja u danasnjim igrama?
I sto se ulaze 300miliona na marketing na lozenje naivne mase (klinaca uglavnom), a na razvoj igre ~30miliona.
Mogao bi nabrajati razloge do sutra, ali cemu stvarno ponavljati 1000x jedno te isto.
Igraj Dark Souls npr, obrni igru 2,3x pa cu te pitati dal ces hteti i kakvo ces onda misljenje imati o kodacinama.
+1 Goxy
@Marko_ns , ne lupetaj molim te. Nba2k14 pogotovo za PS4 je odlicna igra,ima odlicne ocene na svim inostranim sajtovima ,uostalom i ja je igram vec duze vreme pa ti govorim iz licnog iskustva. Verovatno si mislio na NBA LIVE , koji i jeste ocajan. To su 2 totalno drugacije igrice.
PS. NBA 2K14 - PlayStation 4 - IGN Review
Rating: 8.9/10
Tolko o tome 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari