Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec imaju kurtoni za pecurkice?:d
 
Ne, imao sam taj jedan par u fioci, sluze za sasvim nesto deseto, probao... dupe na nosu... :) :)
 
pozz nov sam na forumu,hocu da kupim ps4,pa bih da se informisem(mene je malo vreme pregazilo
,zadnje sto sam igrao je ps2)
1 nije mi jasno ova dva pojma PS+ i PSN
2Kada skinem DEMO igricu na primer Fifu,da li cu tu DEMO igricu imati vecno,ili se ona brise posle nekog perioda???
3Koja mi brzina interneta treba,da bih mogao normalno da skidam igrice i igram online(trenutno imam 5120/512 kbps)e sad da li je to dovoljno?
Hvala
 
3. brzina je skroz dovoljna

2. ostaje večno, osim ukoliko nije neki vremenski ograničeni demo. Primera radi, svi su mogli da igraju multiplej Killzone 4 pred Novu Godinu, ali samo tokom 3 dana. Nakon ta 3 dana, ne može više da se igra. No, 99% demoa funkcionišu po klasičnom sistemu i nemaju vremensko ograničenje. Konkretan primer, ako skineš Fifa demo, trajaće ti doveka :)

1. uh...mogu da ti ponudim rudimentarne informacije, ali dalje moraš sam.

PSN tj. Playstation Network ti je mrežna infrastruktura za Playstation igranje. Tu skidaš igre, demoe, pristupaš raznoraznim servisima, aplikacijama, tu su serveri za multiplej igranje...sve u svemu, neophodno je da budeš član da bi koristio PS4.

PS+ je "napredno članstvo" na PSN-u koje se plaća. Oni koji uplate PS+ (ako uplatiš sumu za celu godinu, izađe te oko 4 evra mesečno) imaju pristup raznoraznim pogodnostima. Od njih je najznačajnije to što dobijaju nekoliko igara mesečno za dž. Ti ne utičeš na to koje igre se nude, već to Sony određuje svakog meseca. No, fazon je što dobijaš PS3, Vita i PS4 igre (na primer, 2 igre za PS3, 2 igre za Vitu, 1 igra za PS4), tako da ti je to višestruko bolja stvar ukoliko imaš konzole više generacija. Godišnje tako možeš da napraviš ozbiljnu kolekciju od 50-ak igara. Osim dobijanja igara, ti korisnici imaju raznorazne popuste na kupovinu, ali i pristup raznoraznim opcijama koje obični korisnici nemaju (recimo, da probaju neku igru na 3 dana, kao što su probali Killzone multiplej pred Novu Godinu kao što sam ti opisao u prvom pasusu).

Ono što je bezveze je što od PS4 moraš da budeš PS+ član da bi igrao u multipleju. Ako nemaš PS+, možeš da igraš samo single play. E sad, onima koji su i ranije koristili sve te pogodnosti je svejedno, ali kapiram da je za mnoge to bedak, kao i uvek kada neko pooštri svoju politiku. A onima koji igraju samo single igre je svejedno.
 
Znaci ja samoPS+ placam 50e godisnje i to je to?a na PSN se samo reg?
i kolika je razlika za fifu kada skinem samo DEMO?primer da li mogu sa FIFI-ne DEMO verzije da igram na sa bratom fudbal(na 2 djostoka)?
Hvala filipenko na iscrpnom odgovoru
 
Mozes da igras, s tim da ces moci da biras samo par ekipa u odnosu na par stotina u full verziji... Plus u demo-u poluvreme traje nesto kratko, dal 2-3 minuta dakle ne mozes sam da podesis da ti utakmica traje duze.
 
Mozes da igras, s tim da ces moci da biras samo par ekipa u odnosu na par stotina u full verziji... Plus u demo-u poluvreme traje nesto kratko, dal 2-3 minuta dakle ne mozes sam da podesis da ti utakmica traje duze.

pa tako sam i predpostavljao,oni te primoravaju da kupis igricu :) dobro je da moze barem i ovako da se proba,mislim dok se ne kupi igrica
 
Da li u Beogradu ima neko igraonica gde mogu da igram PS4,ili PS3????i koliko para traze za uslugu:)
 
hahaha :)Nemam pojma kako se igra.Igrao sam na ps3 a ovo je sve ono sto ne volim kod te verzije I jos pojacano
 
hahaha :)Nemam pojma kako se igra.Igrao sam na ps3 a ovo je sve ono sto ne volim kod te verzije I jos pojacano

meni gameplay deluje dosta bolje od onog na ps3.Kad navikneš biće ti ok. Ali ti treba npr. jedna sezona protiv kompa u ligi, recimo premijer i uzmeš nešto lišiji tim kao ja West Ham (ne zato što su lošiji, razlozi su emotivni), nivo na professional ii world class i brzo ćeš se navići :D
 
Ček, zar nije bilo reči da je izbačen Tournament mode ili ti mislis na Career mode kad kažeš jedna sezona protiv kompa u ligi?
 
Nije mi jasno zasto SONY u onom mega bundle-u ne daje onaj plasticni deo kojim se kamera kaci na tv?
 
Imas nalepnice ne?
 
Nisam dobro postavio pitanje. Kamera je stigla sa nalepnicama ne (bar se ja tako sećam da sam video nalepnicu)?
Inace kaze se da se kamera ne stavlja na tv, već baš na stalak, tj. treba da bude niže a ne višlje.
 
Don't Starve za PS+ članove dostupan za preuzimanje.
 
Skinuo sinoc malo igrao i sta reci sem mehhhh, u sustini glupost, navikana glupost nesto slicno kao Contrast, simpaticno je prvih 10 minuta a onda cao. Moje misljenje
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno