Nema šta da se ubeđujemo. Vratite se temi PS4. Kad najpre izlazi neka nova ekskluziva?
ŠTO SE MENE TIČE, bili su u pravu oni koji su rekli da nema šta da se igra za sada. Killzone završavam. Resogun pikam svaki dan, Contrast me još toliko nije privukao, ostalo ima i za PC. Daleko je The Order.![]()
Što se tiče gamer-a, najbolje prolazi taj koji ima i konzolu i moćan PC. Multiplatformske igre i PC only igre igra na najboljim podešavanjima što može izvući iz PC-a, a ekskluzive igra na konzoli.
Mislim da je najjači osećaj kad uzmeš konzolu pod mišku, pa pravo kod komšije, "komšo aj da probamo novi TV", a komša nikad nije video PS3/PS4, pa padne na dupence
Teško da bih nosio PC za takve egzibicije, kao što nisam ni video do sada oglas, iznajmljujem PC, kućna dostava!!!
Jel ima neko problema sa ps store na uk acc?retko kad hoce da ucita,kad klikem vidim samo onu plavu pozadinu a nista ne ucita.
A cela ova diskusija je apsolutno nepotrebna. Neka svako kupi ono što želi. Odrasli smo (većinom), znamo da odlučimo i ovo polemisanje ništa ne pomaže, niti odmaže. Jednostavno je u potpunosti bespredmetna.
Što se tiče gamer-a, najbolje prolazi taj koji ima i konzolu i moćan PC. Multiplatformske igre i PC only igre igra na najboljim podešavanjima što može izvući iz PC-a, a ekskluzive igra na konzoli. Što se tiče džepa, gamer prolazi najgore.
Nema šta da se ubeđujemo. Vratite se temi PS4. Kad najpre izlazi neka nova ekskluziva?
ŠTO SE MENE TIČE, bili su u pravu oni koji su rekli da nema šta da se igra za sada. Killzone završavam. Resogun pikam svaki dan, Contrast me još toliko nije privukao, ostalo ima i za PC. Daleko je The Order.![]()
Sta napravise doktor ( ne zna ni sam cega ) i hardcore farming/trucking simulator gamer od ove teme, strasno.
Upravo sam to hteo da pitam, na kom nalogu je bolje da "vežem" ps+, UK ili USA? Uzgled, gde je najbolje da se pazari ps+, čini mi se da je digitalni verzija -gde šalju samo ključ, najisplaticija u ovom trenutku?
US je isplativiji. Ali zbog razlicitih popusta i promocija razmisli da napravis oba acounta i za oba uzmes plus. Jer sto rece da se ne zavaravamo, nema krize. Kodove za US psn ja kupujem preko amazona, instant delivery. Na UK nalogu za razliku od US prolazei domace kartice.
Sta je reci, je li neko imao ovakvih problema, hoce li mi proci uopste narudzba? Napravio sam billing adressu u US.Sorry, processing is taking longer than expected.
Please do not reorder this item.
Some Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 4 hours.
This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.
Božić je pa se svaka šuša ulogovala da iskoristi discount.
Krenuo da kupim PS Plus preko amazona, americki account i evo sta mi izbaci :
Sta je reci, je li neko imao ovakvih problema, hoce li mi proci uopste narudzba? Napravio sam billing adressu u US.
Koju karticu koristiš za kupovinu na amazonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari