Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jel probao neko da odgovori meni na pitanje?sto se kz i move tice nisam probao i mislim da ne bi ni radilo.

Nema šta da se ubeđujemo. Vratite se temi PS4. Kad najpre izlazi neka nova ekskluziva?
ŠTO SE MENE TIČE, bili su u pravu oni koji su rekli da nema šta da se igra za sada. Killzone završavam. Resogun pikam svaki dan, Contrast me još toliko nije privukao, ostalo ima i za PC. Daleko je The Order. :)

U martu bi trebali da izađu Infamous Second Son i MGSV: Ground Zeroes. U januaru PSN+ pretplatnici dobijaju zađabe™ Don't Starve.

Što se tiče gamer-a, najbolje prolazi taj koji ima i konzolu i moćan PC. Multiplatformske igre i PC only igre igra na najboljim podešavanjima što može izvući iz PC-a, a ekskluzive igra na konzoli.

MOJ SI COVJEK ! :d

Mislim da je najjači osećaj kad uzmeš konzolu pod mišku, pa pravo kod komšije, "komšo aj da probamo novi TV", a komša nikad nije video PS3/PS4, pa padne na dupence :)
Teško da bih nosio PC za takve egzibicije, kao što nisam ni video do sada oglas, iznajmljujem PC, kućna dostava!!!

Isplativost je jako subjektivna kategorija. Meni se PC isplatio jer sam mogao da igram Secret World, jer sam kupio Fifu 14 za 20e cim se pojavila. Sto mogu da igram Heart of Swarm i alt/tabujem i za sekund sam na benchmark forumu. Zato sto uzivam u first person shooterima, zato sto mogu da napravim sta hocu od njega, pa i konzolu.

Medjutim, jedna sitnica mi neverovatno kvari "savrseno" PC gaming iskustvo.... izasla je FIFA 14 za next gen konzole koja izgleda bolje nego na PC-ju, koje nema i nikada nece postojati na PC-ju. Dzabe ti graficka i od 1000e, moz' se uslikas. I da pises peticije za GTA 5. Neko je spominjao 2K14 za par evra, pa toliko i vredi, jer godinama nece da naprave upotrebljiv online, zato sto ih PC apsolutno ne interesuje. Ako vec pricamo o ozbiljnijim online igrama, a ne o predji-kraljicu igrama.

Konzole imaju gamesharing, ekskluzive, jednostavnost, bolju podrsku developera. Na PC-ju vecna piraterija i ulta-jeftini originali, i opet, neverovatno duboke ekskluzive, sa fanaticnim i razvijenim zajednicama. Ja se ne bih odrekao benefita oba sveta. Suvise volim igre.

O kakvoj vi opste isplativosti pricate.Nema krize cim ste kupili najnoviju konzolu isto kao i ja,tako da se ne zanosimo previse.Verujem da je vecina ovde vec kupila ps4 a ona druga hoce da kupi ali nema dovoljno konzola.Konzola je konzola i ne moze da je zameni bilo kakvi pc a isto tako i obrnuto,da ne pricamo previse.Tko sta voli nek izvoli.

Mislim da je najjači osećaj kad uzmeš konzolu pod mišku, pa pravo kod komšije, "komšo aj da probamo novi TV", a komša nikad nije video PS3/PS4, pa padne na dupence :)
Teško da bih nosio PC za takve egzibicije, kao što nisam ni video do sada oglas, iznajmljujem PC, kućna dostava!!!

Potpuno se slažem sa tobom,čini mi se da 80% ohih koji imaju samo PC ipak potajno priželjkuju konzolu.:type:

Jel ima neko problema sa ps store na uk acc?retko kad hoce da ucita,kad klikem vidim samo onu plavu pozadinu a nista ne ucita.

Nekad zaglupi tako da moraš malo sačekati. Tako je na UK. US radi kao sat, barem meni.

A cela ova diskusija je apsolutno nepotrebna. Neka svako kupi ono što želi. Odrasli smo (većinom), znamo da odlučimo i ovo polemisanje ništa ne pomaže, niti odmaže. Jednostavno je u potpunosti bespredmetna.

Što se tiče gamer-a, najbolje prolazi taj koji ima i konzolu i moćan PC. Multiplatformske igre i PC only igre igra na najboljim podešavanjima što može izvući iz PC-a, a ekskluzive igra na konzoli. Što se tiče džepa, gamer prolazi najgore.

Nema šta da se ubeđujemo. Vratite se temi PS4. Kad najpre izlazi neka nova ekskluziva?
ŠTO SE MENE TIČE, bili su u pravu oni koji su rekli da nema šta da se igra za sada. Killzone završavam. Resogun pikam svaki dan, Contrast me još toliko nije privukao, ostalo ima i za PC. Daleko je The Order. :)

+1

Upravo sam to hteo da pitam, na kom nalogu je bolje da "vežem" ps+, UK ili USA? Uzgled, gde je najbolje da se pazari ps+, čini mi se da je digitalni verzija -gde šalju samo ključ, najisplaticija u ovom trenutku?

Sta napravise doktor ( ne zna ni sam cega ) i hardcore farming/trucking simulator gamer od ove teme, strasno :D.

Upravo sam to hteo da pitam, na kom nalogu je bolje da "vežem" ps+, UK ili USA? Uzgled, gde je najbolje da se pazari ps+, čini mi se da je digitalni verzija -gde šalju samo ključ, najisplaticija u ovom trenutku?

US je isplativiji. Ali zbog razlicitih popusta i promocija razmisli da napravis oba acounta i za oba uzmes plus. Jer sto rece da se ne zavaravamo, nema krize. Kodove za US psn ja kupujem preko amazona, instant delivery. Na UK nalogu za razliku od US prolazei domace kartice.

US je isplativiji. Ali zbog razlicitih popusta i promocija razmisli da napravis oba acounta i za oba uzmes plus. Jer sto rece da se ne zavaravamo, nema krize. Kodove za US psn ja kupujem preko amazona, instant delivery. Na UK nalogu za razliku od US prolazei domace kartice.

I na US nalogu prolaze domaće kartice , a može i paypal.

Jos malo i gotov KZ, ako neko zeli da kupi...neka salje pm. Inace od svih delova ovaj i nije toliko los, grafika je ekstra i mogu reci da sam i uzivao u igri.

Ima li kakvih sale-ova za bozic? PSN pretplate, igara? Nesto slabo u americi, vidim nesto sitno na eu accountima...

Sta se desava sa psn+, jel ima neko problema na uk acc. vise nemam + pored imena?

hocu da igram cod kaze moras da imas psn+ hahaha a ja kupio onaj godisnji cim sam dobijo sony pre 5 dana

Sta da radim, jel se jos nekom desava ili sta. Mozda nesto rade na cod. Inace mogu da igram blacklight i sve ostale igre koje sam dobio kao psn+ korinik. Da su me skinuli iz nekog razloga da li bi mogao da igram te igre ili ne? ajde neki odgovor poludecu

Stalno mi izbacuje da su serveri offline na Fifi 14 iako sam se ulogirao na easports i origin, doduse nisam jos kupio ps plus?

Krenuo da kupim PS Plus preko amazona, americki account i evo sta mi izbaci :

Sorry, processing is taking longer than expected.
Please do not reorder this item.
Some Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 4 hours.
This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.
Sta je reci, je li neko imao ovakvih problema, hoce li mi proci uopste narudzba? Napravio sam billing adressu u US.

Božić je pa se svaka šuša ulogovala da iskoristi discount.

Izgleda da je stvarno bozic uzrok svih problema sa psn, serveri su prepuni na svim igrama, svuda izbacuje greske. Sad do 1-2 januara ima da bude veselo.

Ipak stigla PSN pretplata, nekih sat vremena od narudjbe.

Da podijelim i ja svoje iskustvo ako nista sa accountima i generalno konzole. Dvoumio sam se izmedju UK i US accounta cijelo vrijeme najvise zbog straha da ce mi na US accountu multiplayer praviti probleme zbog udaljenosti servera ali ispostavilo se da sam bez razloga strahovao. Sve igre automatski mi prepoznavaju IP adressu i spajaju na najblize servere tako da sinoc niti jednom nisam osjetio lag prilikom igranja FIFE. O isplativosti US accounta je suvisno govoriti, na americkoj pretplati sam ustedio nekih 13.50 eura a igre su jeftinije u odnosu na nase radnje i UK PSN skoro pa duplo. Ne vidim zasto bi iko otvarao EU accounte pored US. Sto se tice konzole, na prvu sam se zaljubio u controller, savrsenstvo. Imao sam i xbox 360, igrao dosta i na PS3 sa DS3 ali do sada ovo je koplje iznad svega. Imam osjecaj kao da je pravljen za moje ruke. Konzola je skoro pa necujna a i nakon igranja 5h na istoj nisam primjetio da se zagrijala nesto narocito. FIFA 14 je stvarno next gen iako je i PC verzija dobra, ipak je barem meni puno bolja konzolaska. Highlightsi kao da se gleda prenos Premiershipa. :) Uskoro cu probati i BF4 i tako ostati kokuz za novogodisnje praznike... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno