Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni treba info gde sad ima da se kupi u Madjarskoj i ima li ili u zemljama u regionu .

Kako sad da ima da se kupi kada nije ni izašao? 29. novembar ti je Evropski release date (Nemačka, Engleska, Francuska itd.), 13. decembra izlazi u Mađarskoj...

Mislim da je jedini nacin da se uzme PS4 na EU/HU launchu je da se gledaju oglasi, a to ce biti bas skup sport. U Srbiji ocekujem makar 150e bonusa na orginalnu cenu.

Ne mislim da ce biti bas tolika razlika. Dobija se i na pdv. No videcemo.

Sto svi pominju Madjarsku?
Zar konzola ne stize u Austriju krajem meseca?

Sony se pojačava preko m$-a 😀

Corrinne Yu had originally worked with Gearbox and on the NASA Rockwell project, and later joined Microsoft to work on Halo. She is now at Naughty Dog according to her Linkedln profile

Thank you. I miss working with many capable developers on the Halo team, but am also excited to develop for PS4.

Poslednja izmena:
Čim je ona završila u ND, zna se da nije neki šalabajzer od programera 😉

Corrinne je odlicna, jedna od najboljih engine programera danasnjice. Oko nje je bio napravljen ceo 343 Industries tim koji je isporucio najlepsu igru za X360.

Inace, javno je rekla juce da PS4 ima mnogo manje API i driver layere od Xbone-a, sto omogucava programerima da iskoriste hardver bolje.
https://twitter.com/Corrinne/status/404655972976586752

Low cost do Austrije ili autom do Trsta ili autom do Madjarske. Problem je sto u Madjarsku nije jos doslo i ne zna se kada ce. Mislim da Madjarska nije jedna od launch zemalja za PS4 (znam da nije za xbone).

Čoveče čitaj temu, pre nego što izjaviš tako nešto. U Mađarsku stiže 13.12.

Otvoren je UK PS4 online store, jeste videli cene igara? Battlefield 4 na primer, je 64 GBP!? To je $104, a BF4 za PS4 u US kosta $60 online. Ovo je prava drumska pljacka.

Ja cu vala bataliti svoj UK PSN account, i sve od sada kupovati na US acc; valjda ni jedna igra nece biti region locked...

(by the way, dobio obavestenje od Computerlanda da ipak nece dobiti solus PS4 konzole za onih 46k, vec samo bundle sa Killzone za 50k...)

I ja se razmisljam za Austriju, pitao sam redcoon.at, kazu:
At this time we don't have PS4s on stock. We expect the next delivery in about 4 weeks.

We are dependent on aur suppliers. We don't know specific date.

I na vecini njihovih sajtova (mediamarkt, saturn..) pise:
Pre-orders after 09.29.2013 are only delivered as of January 2014!

Zar nije jednostavniji HU?

Otvoren je UK PS4 online store, jeste videli cene igara? Battlefield 4 na primer, je 64 GBP!? To je $104, a BF4 za PS4 u US kosta $60 online. Ovo je prava drumska pljacka.

Ja cu vala bataliti svoj UK PSN account, i sve od sada kupovati na US acc; valjda ni jedna igra nece biti region locked...

(by the way, dobio obavestenje od Computerlanda da ipak nece dobiti solus PS4 konzole za onih 46k, vec samo bundle sa Killzone za 50k...)

To je EA, veliki frend Microsofta 🙂 Ja ionako ništa njihovo ne igram iz principa, tako da mi ovo dođe kao lanjski sneg :d

Tacno cemo imati ogroman problem oko kupovine igara buduci da su i kod nas sad u BiH poceli da carine sve zivo...Nadao sam se da ce ovi digital store-ovi biti povoljniji, mozda me ova situacija i odvrati od kupovine konzole.

Ne vidim sta je problem napraviti US account i deliti igre sa nekim... Posto svi uzimaju PS4, nece ti biti problem da nadjes drugara.

Kladim se da ni 20 osoba sa bench-a ce kupiti PS4 do kraja 2014.

Svi u smislu svi koji razmisljaju uopste o next gen konzoli (ps4 vs x1).

Prve kolicine koje su uvezli Computerland/PC Practic su planule. Verovatno i preorderi kod madjara.

Za Bench stvarno ne znam, posto nije nov model graficke... Postoje i drugi forumi i virtuelne zajednice koje sluze za dogovore, razmene i deljenje.

Poslednja izmena:
U Srbiji i Madjarskoj je sve rasprodato jos od pre ~4 nedelje... kod god oce da kupi PS4 mora da ceka sredinu januara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno