Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh super im je akcija. Jel tako da ne valja Vita:)? Kanta.

Valjala bi, u autobusu na ekskurziji :D

Moja vita je spremna. :) Jos samo da PS4 stigne.

Inace, gafferi javljaju kako koriste veoma uspestno LTE + Remote Play. Bace hotspot preko mobilnog telefona.

Za GSP je Vita. Fon ako se koristi ostanes bez baterije do 15h. Ovako neki drugi uredjaj je pun pogodak.

Koliko vidim po utiscima ljudi, radi se o solidnoj igri.
Gde si bas nasao da pomenes Polygon review :)
images

Poslednja izmena:
Eurogamer i Polygon imam u bookmarksima, isključivo njih čitam što se tiče review-a, najkvalitetnije tekstove pišu i nisu potkupljivi kao ign, gt i slični...

Ja sam malo zabrinut što je spisak igara i za PS4 i za Xbox onako meh...trenutno ne vidim ni jednu igru sem možda Destiny koja ima nekog potencijala...Iskreno ono što sam video na YouTube o KZ mi govori da je KZ totalno generički shooter bez duše (a KZ bi trebalo da bude uber igra trenutno za PS4)...takvih i na PCu i na starim konzolama ima koliko hoćete.
Resogun izgleda dobro mada opet izgledao bi slično i na pcu ili starim konzolama...naravno budućost je na strani PS4 i novog Xboxa a pa ako ništa ostaje neka nada :).

Poslednja izmena:
Eurogamer i Polygon imam u bookmarksima, isključivo njih čitam što se tiče review-a, najkvalitetnije tekstove pišu i nisu potkupljivi kao ign, gt i slični...

Aaaaaaaaaaahahahahahahaha. Sta sve necu procitati. Polygon, koji je nastao tako sto je MS dao 750 hiljada dolara da se oformi novi game news site nije potkupljiv? Polygon je ovih dana tako napljuvao PS4 da to nije normlano, a Arthur Gies je jad i beda o coveka, cist MS fanboy. Godinu dana je uzdizao Xbox One, govoreci kako ima tajni hardver koji ce ga uzdici daleko iznad PS4, lupeta gluposti cim otvori usta. Sajt spasava jedino cinjenica da je VOX Media konglomerat koji trenutno ulaze milione u svoje sajtove cak i ako nema zarade. Al ok, docice i tome kraj...

Mene interesuje kada stizu igre sa "grafikom kao u Avataru" koje su gromoglasno najavljivali u toku ove godine AMD i EA direktori ?

Aaaaaaaaaaahahahahahahaha. Sta sve necu procitati. Polygon, koji je nastao tako sto je MS dao 750 hiljada dolara da se oformi novi game news site nije potkupljiv? Polygon je ovih dana tako napljuvao PS4 da to nije normlano, a Arthur Gies je jad i beda o coveka, cist MS fanboy. Godinu dana je uzdizao Xbox One, govoreci kako ima tajni hardver koji ce ga uzdici daleko iznad PS4, lupeta gluposti cim otvori usta. Sajt spasava jedino cinjenica da je VOX Media konglomerat koji trenutno ulaze milione u svoje sajtove cak i ako nema zarade. Al ok, docice i tome kraj...

To ko je sve finasirao nastanak sajta, a to vuče korene još iz vremena kada je Polygon bio vlasnički povezan sa verge-om, nema nikakve veze sa tekstovima. To je bajata i matora vest i bila je aktuelna kada je formiran sajt, ali svojim tekstovima su ipak izgradili pozitivnu reputaciju...

Tekstovi su ono što je bitno, a recimo da im m$ dotira tekstove, ne bi poslednja Forza dobila šesticu, ne bi poslednje Fable dobio 4,5 i slično :)

Poslednja izmena:
Polygon je dao 7 The Last of Us-u, ne moze veci blam od toga. Dovoljno da mi nikad vise ne padne na pamet da odem na taj sajt.
I sad sve ovo oko PS4...

Stvarno ne znam kako nekome nije jasno cime se bavi taj sajt.

Poslednja izmena:
Dobro nemojmo skretati sa teme sa Polygonom, nije tema Polygon nego podbačaj koji je napravio KZ:SF. Vi imate jedno ubeđenje u vezi tog sajta, vi drugo, to nije bitno. Ako će biti lakše ignorišite taj review. Ali ne mogu se ignorisati ostali, ne može se ignorisati eurogamer, ne može se ignorisati 7,4 metascore.

Ne može se ignorisati to da je čak i Playstation Universe, sajt koji je pravi fanboy sajt, dao 7,5 ocenu KZ:SF, doduše to je nešto iznad metascore-a :D

Ne mozemo ignorisati ni tebe u ovoj temi sa tako pozitivnim stavom. Pogledaj svoje postove u celoj temi. Jedva si cekao neke dobre vesti,a? :)

Trolujes, provociras, pravis sr*nje konstantno, moderatori se prave blesavi.

Poslednja izmena:
Očekivao sam pozitivnije vesti zaista, keš za PS4, da bi na njemu odigrao 4-5 igara, kao što sam odigrao na PS3 mi je odavno spreman, problem je što za sada nema pomena ni jedne takve igre...

Očekivao sam pozitivnije vesti zaista, keš za PS4, da bi na njemu odigrao 4-5 igara, kao što sam odigrao na PS3 mi je odavno spreman, problem je što za sada nema pomena ni jedne takve igre...

I onda si odlucio da OVO radis u temi? Koliko, do kraja generacije? Koliko puta je dovoljno? Poveruj, shvaceno je, nisi zadovoljan, ps4 te je razocarao.

"PS4 nije za mene" moze da stane u jednu recenicu, posle toga prati onako usput i samo klimaj glavom koliko si dobru odluku doneo.

Razumem te, ali to ponasanje mi je kao neka logicka greska. Ako me ne zanima ribolov, necu da idem na forum i da ribolovcima objasnjavam koliko me to smara i nije za mene.

Mada i je pricam gluposti, internet je to danas, ne moze drugacije.

Poslednja izmena:
Koja je pa launch exkluziva pokidala ikada do sad na bilo kom ps-u i xbox-u. Uvek su te igre samo bile lepe na oko i nista vise. Cak mi se cini da je KZ i po najbolja do sad od tih igara. Mislim da je tako i zbog politike sony-a i M$, na launchu ce se konzole rasprodati i ne treba im bas vrhunska eksluziva da bi to pogurala. Kasnije ce malo podpomagati prodaju sa nekim zaista dobrim naslovima.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=61504893#post61504893

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=61509585#post61509585

Ovo sto je do sada izaslo stvarno nije impresivno, ali kao sto se vidi i po prodaji do sada, konzola se ne kupuje zbog launch igara.

Poslednja izmena:
Pocetak je generacije, a dobre igre se ne stvaraju tako sto to neko pozeli i samo kaze "Dajte sad pet komada". To mora da se desi, nema bas nikakvih pravila.

Nekad ljudi pricaju kao da postoji neka formula koju primenis i dobijas savrsene rezultate.

Kao i uvek, bice dobrih igara, ko zna kad i ko zna za koga.

Polygon je dao 7 The Last of Us-u, ne moze veci blam od toga. Dovoljno da mi nikad vise ne padne na pamet da odem na taj sajt.
I sad sve ovo oko PS4...

Jel vi stvarno očekujete da nakon ovoga rAMA neće opet doći za 3-4 meseca kada Polygon bude ocrnio neku narednu PS4 igru, i citirati nam taj nepotkupljivi sajt? :)

Inače, to je otprilike kao što je ovde Benchmark popljuvan da se "prodao" i jedan broj ljudi se odvojio, da bi na kraju taj sajt funkcionisao tako što imaju isključivo PR objave u vestima, a u testovima daju po 2-3 awarda jednom uređaju.

Prvo da se zna, ja sam sonijev pulen i šta od sonija valja uglavnom želim sebi da priuštim. Ali ovo mi stvarno smeta. Već nakon par nedelja upotrebe ima ljudi kojima se guma na DS4 analognim palicama linja... razloge ne znam samo znam da me brine.

ds4ts.jpg

^
Ako si hardocore gamer onda ces morati svaki mesec da uzimas novi kontroler :D sala naravno, ali stvarno je dosta zabrinjavajuce ako se vec ovakve stvari desavaju u startu :(, pa znam ljude koji imaju ps2 kontroler jos od prvog dana i nemaju ovakve probleme.

Nego kad smo vec kod problema ps4, mene vise zanima da li se moze iskljuciti ona plava lampica na dzojstiku, posto sam video neki video gde se odsjaj od lampice moze videti na televiziji :(.

Apropo KZ rivjuova, ja verujem Destructoidu, koji zaista itekako pljuje igre koje se drugi libe da opljunu, i šta ćemo sad? :)

Inače, ono što se meni ič ne dopada jeste svetljenje kontrolera...i inače mrzim da blješte kojekakvi LEDovi i slično. Recimo, u novom NFS-u svetli jednom bojom ako si policajac, a drugom ako si lopov (plavo i crveno, valjda...) ***, koji će im to? :smash:

Zbog pracenja kamere...glupost. Ima da ga prelepim, neko ce sigurno prodavati nalepnice bas za to :D

^
Ako si hardocore gamer onda ces morati svaki mesec da uzimas novi kontroler :D sala naravno, ali stvarno je dosta zabrinjavajuce ako se vec ovakve stvari desavaju u startu :(, pa znam ljude koji imaju ps2 kontroler jos od prvog dana i nemaju ovakve probleme.

Aman kako se dešavaju takve stvari "nedeljama" kada konzola nije toliko dostupna? To su možda prerelease verzije što su išle novinarima i redakcijama, pa su ih akali abnormalno.

^
Nego kad smo vec kod problema ps4, mene vise zanima da li se moze iskljuciti ona plava lampica na dzojstiku, posto sam video neki video gde se odsjaj od lampice moze videti na televiziji :(.

Nažalost, to je za sad feature. Ne može se isključiti niti regulisati. Možda neki naredni firmveri dodaju podršku za to.

Zbog pracenja kamere...glupost. Ima da ga prelepim, neko ce sigurno prodavati nalepnice bas za to :D

Tako nekako. I ja mrzim kada mi nešto blješti bezveze, garant bih odmah to uradio.

Poslednja izmena:
Jos veci problem moze da bude odsjaj na tv-u...

Pa bas zbog tog odsjaja na ekranu se ja najvise nerviram, citam po drugim forumima ljudi kao pisu pa nije problem ako ti je tv na ne znam kojoj visini :(. Wtf? Sta sad cu morati podesavati visinu televizora...ajde molim te.

Izolir traka

Ovi kao da su zabijali nokte u palice :D
A u vezi kvarenja PS4 mislim da je to dosta nabildovano, po Sony-ju je to nekih 0.4% pokvarenih konzola. No, dok neko iz Srbije ne da opis iz prve ruke nista ne verujem ovim Amerima i Xbox fanboys likovima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno