Eurogamer i Polygon imam u bookmarksima, isključivo njih čitam što se tiče review-a, najkvalitetnije tekstove pišu i nisu potkupljivi kao ign, gt i slični...
Aaaaaaaaaaahahahahahahaha. Sta sve necu procitati. Polygon, koji je nastao tako sto je MS dao 750 hiljada dolara da se oformi novi game news site nije potkupljiv? Polygon je ovih dana tako napljuvao PS4 da to nije normlano, a Arthur Gies je jad i beda o coveka, cist MS fanboy. Godinu dana je uzdizao Xbox One, govoreci kako ima tajni hardver koji ce ga uzdici daleko iznad PS4, lupeta gluposti cim otvori usta. Sajt spasava jedino cinjenica da je VOX Media konglomerat koji trenutno ulaze milione u svoje sajtove cak i ako nema zarade. Al ok, docice i tome kraj...
Očekivao sam pozitivnije vesti zaista, keš za PS4, da bi na njemu odigrao 4-5 igara, kao što sam odigrao na PS3 mi je odavno spreman, problem je što za sada nema pomena ni jedne takve igre...
Stvarno ne znam kako nekome nije jasno cime se bavi taj sajt.
Ovo sto je do sada izaslo stvarno nije impresivno, ali kao sto se vidi i po prodaji do sada, konzola se ne kupuje zbog launch igara.Očekivao sam pozitivnije vesti zaista, keš za PS4, da bi na njemu odigrao 4-5 igara, kao što sam odigrao na PS3 mi je odavno spreman, problem je što za sada nema pomena ni jedne takve igre...
Aaaaaaaaaaahahahahahahaha. Sta sve necu procitati. Polygon, koji je nastao tako sto je MS dao 750 hiljada dolara da se oformi novi game news site nije potkupljiv? Polygon je ovih dana tako napljuvao PS4 da to nije normlano, a Arthur Gies je jad i beda o coveka, cist MS fanboy. Godinu dana je uzdizao Xbox One, govoreci kako ima tajni hardver koji ce ga uzdici daleko iznad PS4, lupeta gluposti cim otvori usta. Sajt spasava jedino cinjenica da je VOX Media konglomerat koji trenutno ulaze milione u svoje sajtove cak i ako nema zarade. Al ok, docice i tome kraj...
Polygon je dao 7 The Last of Us-u, ne moze veci blam od toga. Dovoljno da mi nikad vise ne padne na pamet da odem na taj sajt.
I sad sve ovo oko PS4...
Stvarno ne znam kako nekome nije jasno cime se bavi taj sajt.
^
Ako si hardocore gamer onda ces morati svaki mesec da uzimas novi kontrolersala naravno, ali stvarno je dosta zabrinjavajuce ako se vec ovakve stvari desavaju u startu
, pa znam ljude koji imaju ps2 kontroler jos od prvog dana i nemaju ovakve probleme.
^
Nego kad smo vec kod problema ps4, mene vise zanima da li se moze iskljuciti ona plava lampica na dzojstiku, posto sam video neki video gde se odsjaj od lampice moze videti na televiziji.
Zbog pracenja kamere...glupost. Ima da ga prelepim, neko ce sigurno prodavati nalepnice bas za to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari