Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Javljam 13.12. ;) :D

Samo vi kupujte televizore sa četir' kile refleksnog premaza, pa se bunite što vam nešto sjaji...:d

Ja u te ocene ne gledam. Mnogo puta sam se sit naigrao sa tim njihovim sedmicama.

Ni ne razumem zašto se u ovoj temi potencira Killzone. Ok, nema puno igara na samom početku, i nisu bog zna kakvog kvaliteta, razumeli smo. Dokle više?

Razmišljam da ih zamolim u prodavnici da uključe ps i da utaknemo HDMI. :D Za svaki slučaj. :)

Možda bude u nekom TC da se proba PS4,javite ako šta vidite početkom decembra ili kad već dodje...

Nazalost, svi trenutni demoi u radnjama za PS4 su smece. Buildovi sa Gamesoma, i sve neke indie igre. Eto jedino da se gamepad isproba.

^Ma probaću bilo šta od igara samo da eto malo isprobam konzolu i što kažeš gamepad,zakasnio sam za rezervaciju kod onog lika (xbox) i sad moram čekati 15.01,pojed'o se živ:D

Poslednja izmena:
Mozda je i bolje da sacekas da prvih ~3 miliona ljudi istestira konzolu i da Sony izbaci prvi firmware update.

Poslednja izmena:
Ni ne razumem zašto se u ovoj temi potencira Killzone. Ok, nema puno igara na samom početku, i nisu bog zna kakvog kvaliteta, razumeli smo. Dokle više?

Pa vidiš da pojedinci vole da bocnu sa ocenama sa sajtova (za koje inače kažu da su potkupljeni 2-3 posta pre toga) jer je to valjda neki dokaz da je igra bezveze, a pošto je 1st party igra onda je to indikator da je i platforma bezveze. I što je najgore, sve što se postiže time jeste da se ljudima još više nabija pod nos "kupite Battlefield, kupite Call of Duty". Što je porazno za kompletnu industriju, bez obzira na platformu.

Koja je pa launch exkluziva pokidala ikada do sad na bilo kom ps-u i xbox-u. Uvek su te igre samo bile lepe na oko i nista vise. Cak mi se cini da je KZ i po najbolja do sad od tih igara. Mislim da je tako i zbog politike sony-a i M$, na launchu ce se konzole rasprodati i ne treba im bas vrhunska eksluziva da bi to pogurala. Kasnije ce malo podpomagati prodaju sa nekim zaista dobrim naslovima.

Halo: Combat Evolved

Jel se znaju velicine digitalnih verzija igri? Za sad sam vido samo za KZ da je oko 40...

Angry Birds: Star Wars – 1.5GB
Assassin’s Creed IV: Black Flag – 21.2GB
Battlefield 4 – 33.9GB
Blacklight: Retribution – 4.9GB
Call of Duty: Ghosts – 31.3GB
Contrast – 2.3GB
DC Universe Online – 22.7GB
FIFA 14 – 9GB
Flower – 1.8GB
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – 22GB
Just Dance 2014 – 22GB
Killzone: Shadow Fall – 38.5GB
Knack – 35.6GB
LEGO Marvel Super Heroes – 6.4GB
Madden NFL 25 – 13.1GB
NBA 2K14 – 41.8GB
Need for Speed: Rivals – 15.9GB
Resogun – 460.8MB
Sound Shapes – 3.4GB
Super Motherload – 393.6MB
Trine 2: Complete Story – 2.6GB
Warframe – 4.2GB

Hvala druze. Inace ajde vi psn-ovci ukoliko vas ima, zanima me kako vam je generalno downloadovalo ps3 igre sa networka, kakvim protokom. Ja do sad nisam imao prilike, a gledacu neke igre da pazarim u digitalnoj verziji za ps4. Modernizacija idemo... pfff..
Samo mogucnost ustede ,nista drugo. :)

Poslednja izmena:
Pare koje sam dao za S3 ne mogu još da prežalim,suludo skroz da posle godinu dana i manje padne cena duplo,to sa konzolom nema šanse da se dogodi i naravno da je isplativije jer ne izlazi svaki dan ko ovi "telefoni".

Zato što si kupio pogrešan telefon, da si kupio iPhone i posle 5 godina bi ga prodao za debele pare. Uvijek će biti skupih telefona.

Za nas smrtnike nije skupa konzola koliko igre...

^^ Pa skida max brzinom koju imas......
Ja sa 20/1 adsl-om se ne zalim, GTA V je bio gotov za noc....

^^ Pa skida max brzinom koju imas......
Ja sa 20/1 adsl-om se ne zalim, GTA V je bio gotov za noc....

Verujem. Videcemo kako ce ici sa ps4 na evropskim serverima. Kapiram da ce biti prenatrpano za pocetak, pa se mozda bude malo odrazilo po pitanju brzine, al vremenom nadam se ce se stabilizovati.

Hvala druze. Inace ajde vi psn-ovci ukoliko vas ima, zanima me kako vam je generalno downloadovalo ps3 igre sa networka, kakvim protokom. Ja do sad nisam imao prilike, a gledacu neke igre da pazarim u digitalnoj verziji za ps4. Modernizacija idemo... pfff..
Samo mogucnost ustede ,nista drugo. :)

Gledao sam streamove PS4 PSN-a, skidao je 40-50mbita konstantno [Giantbomb].

Eh to svlacenje sa neta, pa to mu dodje kao torrentovanje pirata, ista stvar samo se placa.

Disk unutra i vozi, jedino sto je skluplje naravno :).
Mada ne kapiram ljude koji moraju da kupe igru cim se pojavi, jedino ako imaju viska para, onda ok.
Vidim vecina kuka, pa sacekajte malo da neko predje pa se kupi polovna igra.

Ok je kupiti neku MP igru koja e se dugo igrati, znaci kupovina odmah po izlasku, preorder i to.

Poslednja izmena:
Sam si sebi odgovorio....

Preko SHAREa imaš igru DayOne, a za trećinu cene, ili čak šestinu .... a Original, sve regularno, online, DLCovi itd itd ....

A ako si nosilac, daš trećinu cene, i uvek možeš da prodaš slot, sa minimalnim ili bez gubitka.... A znaš koliko treba da prodje vremena da kupiš original disk za trećinu cene? Pa makar i polovan?

I ovde ne moraš da seeduješ, samo skineš ... :) :) :)

E taj share mi se ne svidja nimalo, ne volim da delim :D, al ozbiljno, deluje mi bezveze.

Ja sam za PS3 kupovao igre i posle godinu dana od izlaska., po trecini cene cak i cetvrtini.

Ajde jedno nob pitanje.
Kupljena igrica u digitalnom formatu moze koliko puta da se brise i skida sa nete i koja je razlika u ceni? I koja je najjeftinija solucija placanja,clanarine i tako to...

Chuckarica, evo last of us, na DayOne koštao 40-50 evra, disk izdanje. Sad, pola godine kasnije, diskovi idu oko 30 evra.

Na Day One slot je bio Nosilac 2000, Fantom 1000, sada može nosilac da se uzme 1500, fantom 500 dinara, kome prošlo 6 meseci.....

Hunder, imaš PM....

Ako si fantom, jednom skineš, sve dok je na hardu, imaš je.
Ako si nosilac, možeš da je skidaš koliko hoćeš puta.

Evo gledam cena ista diska i digitalnog izdanja. Jel moguce? I koja je prednost toga???

Evo gledam cena ista diska i digitalnog izdanja. Jel moguce? I koja je prednost toga???

Ne moras drzati disk u konzoli, mozes podeliti sa nekim igru da je igrate obadvoje istovremeno, uvek mozes da je brises sa harda ili skines sa neta, igra je uvek prisutna da je igras preko Remote Play-a. Evo snimka RP-a sa konzolom koja je 80+ kilometara udaljena od Vite
http://www.youtube.com/watch?v=z2z6ZV5YwaI

Kao što napisah:

Share na 4 konzole,(imaš mogućnost da igru od 60 USD igraš prvi dan za 1000 dinara kao fantom), lakša razmena (uplata i davanje user i pass), nema oštećenja diska, nema slanja diska=nema poštarine, nema: Poslao mi, a oštećena kutija/ogreban disk...

Naravno, sve gore pomenuto se odnosi na ljude koji menjaju igre, kojima nije bitno da drži disk u rukama...

Ima i onih koji hoće samo disk, kolekcionari, ima onih koji samo čuvaju, ne menjaju se.... Znači, imaš mogućnost izbora, i to je nešto ...

Imaš i one koji recimo, naletao sam na takve, hoće disk po svaku cenu, nema para za novo, kupuje polovno, ali neće PLATINUM izdanje, ili ne daj Bože ono novinarsko ili kako se već zove .... pa ti sad vidi.

Meni je sasvim svejedno, naleteo sam na GT5 samo disk, perfektan, i kupio ga. Odštampao omot, ubacio u BRBox i imam igru. GOW3 imam Platinum, isto samo disk, za koji sam sam štampao omot.

Ali imaš ljude koji neće da kupe ako nema knjižicu, iako je neće ni otvoriti .....

Sto ljudi, sto ćudi, biraj šta ti odgovara, i teraj tako....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno