Izolir traka
Tako je nema tog problema koji izolir traka ne može da reši
+1
Izolir traka
Tako je nema tog problema koji izolir traka ne može da reši...
+1
Ni ne razumem zašto se u ovoj temi potencira Killzone. Ok, nema puno igara na samom početku, i nisu bog zna kakvog kvaliteta, razumeli smo. Dokle više?
Koja je pa launch exkluziva pokidala ikada do sad na bilo kom ps-u i xbox-u. Uvek su te igre samo bile lepe na oko i nista vise. Cak mi se cini da je KZ i po najbolja do sad od tih igara. Mislim da je tako i zbog politike sony-a i M$, na launchu ce se konzole rasprodati i ne treba im bas vrhunska eksluziva da bi to pogurala. Kasnije ce malo podpomagati prodaju sa nekim zaista dobrim naslovima.
Pare koje sam dao za S3 ne mogu još da prežalim,suludo skroz da posle godinu dana i manje padne cena duplo,to sa konzolom nema šanse da se dogodi i naravno da je isplativije jer ne izlazi svaki dan ko ovi "telefoni".
^^ Pa skida max brzinom koju imas......
Ja sa 20/1 adsl-om se ne zalim, GTA V je bio gotov za noc....
Hvala druze. Inace ajde vi psn-ovci ukoliko vas ima, zanima me kako vam je generalno downloadovalo ps3 igre sa networka, kakvim protokom. Ja do sad nisam imao prilike, a gledacu neke igre da pazarim u digitalnoj verziji za ps4. Modernizacija idemo... pfff..
Samo mogucnost ustede ,nista drugo.![]()
Evo gledam cena ista diska i digitalnog izdanja. Jel moguce? I koja je prednost toga???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari