prvo niti se ja postavljam tako, u fazonu ja sam iznad vas, niti sam pominjao kako igre rade na grafickoj sa 256mb rama, nego sam se pitao kako je moguce da nova generacija konzola ima hardver koji vec sad nije najjaci na trzistu, sto nije bio slucaj pre. ako pogledas grafik videces da su u momentu lansiranja prethodne generacije konzole imale jaci hardver. zato pitam, da analiziramo taj grafik.
ps4 me intrigira, kao i sve vas ovde. necu ga uzeti da mi bude primarna igracka platforma to je sigurno, ali mi niko ne moze zabraniti da je kupim i probam, sto cu 100% i uraditi, samo ne na launchu sigurno.
ja ne znam sto se vi vredjate ako se ovde pomene bilo kakva tehnicka diskusija, pobogu, pa ovo je tehnicki forum, nije forum za sminku ili kuvanje. ove i treba da se diskutuje o tehnickim stvarima, sta skacete odmah i padate u vatru ako neko pomene ghz, mb, i slicno. bio sam banovan dve nedelje jer sam rekao da mislim da ce novi ps da bude bucan. hello. dajte da diskutujemo ko ljudi, nismi klinci koji bi samo da ubace igru i igraju, valjda nas zanima i sta stoji iza te igre, kako radi, itd... ja nikad nikog nisam prozivao da hoce da se igra klikerima, zasto odmah pricate tako cim vam se pomene rec megaherc. sledece sto vidim je da neko gadja profesora fizike na predavanju ako pomene megaherz i da se uvredi jer mu je rekao da se on igra klikerima. dajte uozbiljite se. tehnicki forum, tehnicka rasprava.