Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, samo da dobijemo nove konzole(pa ma koliko jake/slabe bile). Oduzila se ova generacija :).

Killzone SF je u februarskom reveal-u trosio 3.5gb VRAM-a [kao i uvek nije sve otislo na texture, ali to vazi za sve igre] i oko 1.5GB sistemskog rama. Guerila je jasno opisala koriscenje memorije u tech talk-u. Mislim da ovaj put necemo imati problema sa losim texturama, pogotovo kod igara koje fino rade nativno u 1080p bez blur-a koji je posledica upscaleinga sa nizih rezolucija. :)

Poslednja izmena:
Kakve su sanse za neku krstenu rally igru na PS4?

DualShock 4 ce kostati zasebno 60e
PS Eye cam isto 60e
FIFA 14 PS4 70e

Eto nekih cena koje vidim po nemackom amazonu

neverujem da ce se menjati. :d

Fifa ce kod 95% retailera biti 60€ na launchy, iste preporucene cene je EA stavljao za svoje popularne naslove tokom celog zivota PS3-a...

Ma, samo da dobijemo nove konzole(pa ma koliko jake/slabe bile). Oduzila se ova generacija :).

To isto kao sto svi cekaju novi model telefona, a hardver je odavno ispred softvera, isti problem je i sa PC-jem. Sto se mene tice, vise bih voleo da izlazi vise igara kao sto su Sonijeve ekskluzive nego da imamo novu konzolu i jos 10 godina ako treba...

Poslednja izmena od urednika:
PS4 se oficijelno prodaje u 3 kutije:
400€ - samo PS4
450€ - PS4 + KZ:SF
500€ - PS4 + KZ:SF + dodatni gamepad + kamera

Ali retaileri imaju jos milion svojih varijacija na kojima zele da zarade vise.

Odlicna :)

Mislim da cu da se zamrznem kao Cartmen u iscekivanju Wii-a :D ... Can't wait :D

PS4 Perfect Day video
ParrotSaysFries 9 seconds ago

is there any way to get a full song of this?

Jel moguce da postoje ovakvi ljudi? :d :d

U petak stize velik preview singleplayer kampanje Killzone Shadowfall-a na Gametrailersu. :)

Evo poslednjeg builda kojeg smo videli, povecano je prisustvo odlicne magle koja se krece po shumi, bolji god ray-ovi, DOF i blur. Nazalost, primeti se pomalo tearing u ovom buildu.

Poslednja izmena:
Da, to sam prvo pomislio ali sam se onda setio koliko sam slicnih komentara procitao za sve ove godine, jednostavno ima i trollova ali i ljudi koji su operisani od zivota :d

Isto je potvrdio i Spanac koji je na promo eventu video nekoliko PS4 konzola koje su sve radile jako tiho. Jednu su bili zatvorili u *****no stakleno kuciste i javila je warning o pregrevanju pa su samo otvorili case da konzola prodise [konzola se nije bila ugasila, samo je bacila warning].

Naravno da su tihe, i PS3 je bio tih prvih pola godine, godinu..

Well, PS4 trosi manje struje nego prvi PS3 Slim, koji je vec bio dosta tisi od Phat-a. Stvarno ne vidim koja je bila poenta MS-u da napravi ono gromno Xbone kuciste, sa sve ogromnim grillom koji zauzima pola gornjeg dela konzole. Ima da bude dust collector samo takav...

Pozdrav svima , imam jedno pitanje : Planiram da uzmem FIFU 14 PS4 kada izadje. Da bih igrao normalno Fifu (i verovatno CoD Ghosts) Multi player koliko bih trebao kesha da izdvojim za to onlajn zadovoljstvo? Nisam se do sada susretao sa sony konzolama , pa zato pitam. Cuo sam od jednog poznanika da bih trebao da platim neki "Sony card" i to kreditnom kart. Pa me zanima ako neko zna detaljnije - kolko ce me to cudo kostati na godisnjem nivou . Hvala !:)

Well, PS4 trosi manje struje nego prvi PS3 Slim, koji je vec bio dosta tisi od Phat-a.

Dobro ne pricam o normalnom radu vec kad udje u mod 'fen za kosu', koji pravi nepodnosljivu buku. Ni meni se nije culo nista oko godinu dana, a onda je pocelo sa fenom.. Valjda su to resili.

Pa, ocisti cooler i smiri ce se. Sony/MS ne mogu nikako da magicno uklone prasinu iz konzole. Izguglaj test fan speed mod za PS3, mozes da nateras PS3 da namerno produva konzolu sa maksimalnom brzinom ventilatora, mada otvaranje konzole, ciscenje i zamena paste je pozeljnije.

Dobro ne pricam o normalnom radu vec kad udje u mod 'fen za kosu', koji pravi nepodnosljivu buku. Ni meni se nije culo nista oko godinu dana, a onda je pocelo sa fenom.. Valjda su to resili.

Risbo, kupis auto od 10-15-20 K pa posle godinu dana ti krece buka koju nisi cuo na pocetku......
Ne kapiram.....

Hoce to kada se igra na sobnoj temperaturi od 60 stepeni:d

Pozdrav svima , imam jedno pitanje : Planiram da uzmem FIFU 14 PS4 kada izadje. Da bih igrao normalno Fifu (i verovatno CoD Ghosts) Multi player koliko bih trebao kesha da izdvojim za to onlajn zadovoljstvo? Nisam se do sada susretao sa sony konzolama , pa zato pitam. Cuo sam od jednog poznanika da bih trebao da platim neki "Sony card" i to kreditnom kart. Pa me zanima ako neko zna detaljnije - kolko ce me to cudo kostati na godisnjem nivou . Hvala !:)

50 eur godisnje i za te pare imas online i jos po par igara besplatno svakog meseca koje sony izabere i to za vitu, ps3 i sad jos malo ps4.
Servis se zove psn+ pa mozes da baci spogled na sony sajt.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno