Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
Ima li ikakvog smisla igrati PS4 na HD ready TVu? Jer ako menjam i Tv onda cu cekati PS5 za tu akciju
Ima li ikakvog smisla igrati PS4 na HD ready TVu? Jer ako menjam i Tv onda cu cekati PS5 za tu akciju
To je promena u odnosu na dosadašnji standard za sve osim osim cod-a, pa je prokomentarisano, nadamo se tom trendu.
Killzone je 30 fps single player, a 60 fps multiplayer, online, offline - nije bitno.
Battlefield, COD, Titanfall jednog dana su u 60 fps svuda.
Situacija liči na to da bi bar u multiplayeru moglo da bude mnogo više 60 fps igara, verovatno sam preskočio mnoge od onih f2p.
I mnoge cross-gen igre će biti u 60 fps. Kasnije moramo da vidimo...
http://www.youtube.com/watch?v=ZiHAWATRUnU
http://www.youtube.com/watch?v=U8HVQXkeU8U
PS4 ce prikazati istu ovakvu sliku kao sto je na ova dva gameplay-a? Kad prebacim video na full hd slika po meni izgleda brutalno dobro!
Znači, još PS4 nije izašao, čovek čeka PS5 ..... 🙂 🙂
ja kupujem ps4 iz cuga ako to dopuste.
Kod nas se PS4 doživljava kao nužno zlo, kupuju ga jer im zvuči jeftinije od pc-a i kao nema upgrade-a, a miš i tastatura je prvo pitanje, naravno. I da li tu mogu da se igraju strategije i da li je CS 1.6 jednako dobar kao na pc-u.
Malo ko ovde uopšte kapira koliko je to drugačiji fazon i zbog čega je tako.
A igre koje se samo tu pojavljuju su bukvalno precrtane, iako ih ima mnogo, uvek se čuje rečenica "Imam sve to na pc-u, zašto bih kupio konzolu".
The Last of Us npr, samo se pređe preko toga, podrazumeva se da to nisi nikad probao, i to staje u "imam sve to na pc-u, samo bolje".
PC ima mnogo dobrih ekskluzivnih igara, ali to samo znači da je i pc zanimljiv kao platforma, a ne da treba od playstationa praviti pc.
Koji sarenis, totalno izgubilo ceo KZ smek..
Kod nas se PS4 doživljava kao nužno zlo, kupuju ga jer im zvuči jeftinije od pc-a i kao nema upgrade-a, a miš i tastatura je prvo pitanje, naravno. I da li tu mogu da se igraju strategije i da li je CS 1.6 jednako dobar kao na pc-u.
Malo ko ovde uopšte kapira koliko je to drugačiji fazon i zbog čega je tako.
A igre koje se samo tu pojavljuju su bukvalno precrtane, iako ih ima mnogo, uvek se čuje rečenica "Imam sve to na pc-u, zašto bih kupio konzolu".
The Last of Us npr, samo se pređe preko toga, podrazumeva se da to nisi nikad probao, i to staje u "imam sve to na pc-u, samo bolje".
PC ima mnogo dobrih ekskluzivnih igara, ali to samo znači da je i pc zanimljiv kao platforma, a ne da treba od playstationa praviti pc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari