Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li ikakvog smisla igrati PS4 na HD ready TVu? Jer ako menjam i Tv onda cu cekati PS5 za tu akciju

Nacekaces se poprilicno 🙂

Naravno da ima smisla, relax. Pogotovu sto ce gomila igara biti i dalje 720p. A uostalom, ako pogodis razdaljina/dijagonala racio, skoro da se ne primeti razlika izmedju 720 i 1080p. To je ipak TV, a ne monitor.

To je promena u odnosu na dosadašnji standard za sve osim osim cod-a, pa je prokomentarisano, nadamo se tom trendu.

Killzone je 30 fps single player, a 60 fps multiplayer, online, offline - nije bitno.

Battlefield, COD, Titanfall jednog dana su u 60 fps svuda.

Situacija liči na to da bi bar u multiplayeru moglo da bude mnogo više 60 fps igara, verovatno sam preskočio mnoge od onih f2p.
I mnoge cross-gen igre će biti u 60 fps. Kasnije moramo da vidimo...

A da li se zna koliki je prosek fps u ova dva gameplay trejlera?

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=ZiHAWATRUnU
http://www.youtube.com/watch?v=U8HVQXkeU8U

PS4 ce prikazati istu ovakvu sliku kao sto je na ova dva gameplay-a? Kad prebacim video na full hd slika po meni izgleda brutalno dobro!

PS4 ce prikazati istu ovakvu sliku kao sto je na ova dva gameplay-a? Kad prebacim video na full hd slika po meni izgleda brutalno dobro!

To im je plan i tome se nadamo. 🙂 Inace onaj Killzone bundle sa dva pada i kamerom, te igrom deluje odlicno.

Sad bas citam,navodno se razmatra i upotreba misa i tastature za PS4,izgleda da ce za BF4 biti sigurno dostupno igranje i na ovaj nacin.

Ne.

Kad se pakao smrzne 🙂

Razmisli malo i sam kolika bi to bila prednost u odnosu na one koji igraju samo na dzojpedu - nema nikakve logike da to uvedu!

Ne verujem.. Furaju joypad tako da nista od toga.

Kod nas se PS4 doživljava kao nužno zlo, kupuju ga jer im zvuči jeftinije od pc-a i kao nema upgrade-a, a miš i tastatura je prvo pitanje, naravno. I da li tu mogu da se igraju strategije i da li je CS 1.6 jednako dobar kao na pc-u.

Malo ko ovde uopšte kapira koliko je to drugačiji fazon i zbog čega je tako.

A igre koje se samo tu pojavljuju su bukvalno precrtane, iako ih ima mnogo, uvek se čuje rečenica "Imam sve to na pc-u, zašto bih kupio konzolu".

The Last of Us npr, samo se pređe preko toga, podrazumeva se da to nisi nikad probao, i to staje u "imam sve to na pc-u, samo bolje".

PC ima mnogo dobrih ekskluzivnih igara, ali to samo znači da je i pc zanimljiv kao platforma, a ne da treba od playstationa praviti pc.

Poslednja izmena:
KZ:SF na PAX showfloor-u, build igre je isti kao onaj sa Gamescoma [unlocked 30-60fps]
[youtube]gLk8-EleJ6M[/youtube]

Koji sarenis, totalno izgubilo ceo KZ smek..

Kod nas se PS4 doživljava kao nužno zlo, kupuju ga jer im zvuči jeftinije od pc-a i kao nema upgrade-a, a miš i tastatura je prvo pitanje, naravno. I da li tu mogu da se igraju strategije i da li je CS 1.6 jednako dobar kao na pc-u.

A igre koje se samo tu pojavljuju su bukvalno precrtane, iako ih ima mnogo, uvek se čuje rečenica "Imam sve to na pc-u, zašto bih kupio konzolu".

The Last of Us npr, samo se pređe preko toga, podrazumeva se da to nisi nikad probao, i to staje u "imam sve to na pc-u, samo bolje".

PC ima mnogo dobrih ekskluzivnih igara, ali to samo znači da je i pc zanimljiv kao platforma, a ne da treba od playstationa praviti pc.

ovo je veoma tačno...

Koji sarenis, totalno izgubilo ceo KZ smek..

To je samo jedna MP mapa, od njih 10. Igra ce imati i svetle [Vektans] i mracne [Helgan refugees] sekcije.

0Ss4.gif

2Gb5.gif

Inace vredi spomenuti, Guerlla je potvrdila da ce SVI dlc-ovi za KZ:SF biti besplatni.

Jesi mogao manje gifove okaciti :trust:

Poslednja izmena:
Tek bi od ovog LGBT kolorita 😀

Muka ti ja samo od fov-a prilagodjenog televizorima tj. gledanju sa veće udaljenosti, kakve boje 🙂

Ma šta on zna, trebalo je na ovom forumu da se konsultuje o uzaludnosti svog dela prvo.

Pa ja da imam para kupio bih i jedno i drugo,ovako posto radim za 25.000din mogu o tome samo da sanjam. Zbog toga sam i postavio pitanje oko tastature i misa,ponadao sam se da ce se to ubaciti nekako na cetvorku,pogotovo zbog toga sto sam naisao na par tekstova za BF4 gde se govori da ce ova igra moci nekako da se igra sa tastaturom i misem...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno