Jedino sto se igrice razbijaju u roku od 24h za pc,mada sam ubedjen i da ce zastita za novi sony biti razbijena brzo.
Ajde sad da postavim drugacije pitanje,koji je razlog da konzole nemaju pristup za mis i tastaturu? Kad bi se to ubacilo nekako logicno je da bi privukli jos vise korisnika.
Pa ako ce PS4 da da istu sliku kao na ona dva klipa sto sam postavio onda mi je to vrlo privlacno. Volim da igram igre sa dzojstikom na PC-u,nekada je to bas samorno dok nadjem emulaciju za to,ovako sve igre na PS4 ce raditi za dzojstikom bez greske,jos kad bi bila i ta tastatura i mis za igre kao sto je BF i slicno to bi onda bilo ekstra. Nisam se uvredio oko finansiskog dela samo sam napomenuo i to.
Mene racunar zamara vise oko igrica,koliko mi se samo puta desi da ispadne neki problem,te driver ne valja,te ovo te ono,probem sa dzojstikom i slicno. Jedino sto se igrice razbijaju u roku od 24h za pc,mada sam ubedjen i da ce zastita za novi sony biti razbijena brzo.
Ajde sad da postavim drugacije pitanje,koji je razlog da konzole nemaju pristup za mis i tastaturu? Kad bi se to ubacilo nekako logicno je da bi privukli jos vise korisnika.
postoji neka vrsta misa i kontrolera za ps3 zove se fragFX ali niko od mojih prijatelja ili nekog koga znam nema ovo cudo pa mi da kazu koji je princip i kakva je razlika u upravljanju i ponasanju u igricama
Pogledaj sad kako su izgledale prve igre za PS3/xbox a kako danas izgledaju aktuelni naslovi.
nije sad bas da sam pao u nesvest sa next gen grafikom
Pogledao dosta trejlera za PS4 i Xbox one i novi naslovi koji dolaze nije sad bas da sam pao u nesvest sa next gen grafikom za nista nisam rekao Woow pricam iskljucivo o grafici ne o igrama da me neko ne shvati pogresno.
Pogledao dosta trejlera za PS4 i Xbox one i novi naslovi koji dolaze nije sad bas da sam pao u nesvest sa next gen grafikom za nista nisam rekao Woow pricam iskljucivo o grafici ne o igrama da me neko ne shvati pogresno.
A kakva je prica oko 3d igranja na PS4,da li ce svaka igra moci da se igra i u 3d,uslov je normalno 3d tv ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari