krenuo da citam sta ste pisali i samo idem i lupam "dodaj u citat", ispade na kraju da na svaki post moram da odgovorim
😀
Nek grafika bude dobra koliko može da bude (a biće odlična), ali ja se nadam suštinskom napretku po drugim pitanjima ovog puta. Ja bih prihvatio next gen i sa malo boljom grafikom, a sve ostalo na mnogo višem nivou sada kad može. AI, fizika, animacija, veličina svega (tamo gde je poželjno)... Ne bi bio zadovoljan ako sve bude kao do sad, samo bolje izgleda.
ako ubacuju sto sve to sto ti hoces (mislim, ne samo ti, svi mi), to ima smisla samo ako sustinski utice na gejmplej. ako bude bilo samo eyecandy kao sto je bilo do sad, uzivacu citavih 55 sekundi kako betmenu leluja plast i sve ce da ostane isto. da bi to sustinski promenilo, mora neko da sedne i smislja celu mehaniku oko svega toga a to je puno vremena i resursa, a svi hoce easy money, pa ne ocekujem veliki napredak po tom pitanju.
tamo negde 2005 (kad vec) izasao timeshift, fps sa manipulacijom vremena. lepo je to izgledalo, zanimljiva ideja, ali vise je ubaceno kao nesto sto ce da ih malo odvoji od klasicnog fps-a. neke deonice nisi mogao da predje bez usporavanja, zaustavljanja ili cak vracanja vremena, ali to nije promenilo osecaj da igras klasican fps
onda se pojavio braid, koji celu mehaniku vrti oko manipulacije vremenom, to je sustina igre, genijalno uradjeno. to je ono sto ti zelis, ali ono sto nas ocekuje je sminka, a to nece mnogo pomoci da "igras istu stvar vec deset godina" sto bi rekao g@w.
cini mi se da ovde najvise mogu da pomognu i najvise se uzdam u (ramine omiljene
😀) indie igre, da se pojavi neko sa odlicnom i svezom idejom i progura nesto a da veliki posle to prihvate.
A coveka smara da radi jedno te isto deset godina, stoga i slabija zelja za igranjem.
slazem se i sa ostatkom posta, ali ostavih samo ovaj deo citata jer si odgovorio ovima ispod pre nego sto su i postovali
🙂
Pa da, GOW3 sam stao na pola, iako sam prvi i drugi u jednom dahu presao.
GOW3 je ubedljivo najbolji deo, kao i svaki sledeci Uncharted
Baš tako GoW3 je po gameplaju nažalost za klasu iza prva dva dela i za mene je bio smor...
uncharted 3 > u2 > u1, gow3 > gow2 > gow1, ali napredak je bio nedovoljan. nije gow3 los, sta vise ima sve sto imaju gow1 i gow2 pa jos vise. problem je sto je to malo i nema odusevljavanja nekim delovima u igri kao da su izasli prethodni delovi jer si veliku vecinu vec video. isto je i sa uncartedom.
procitajte ponovo. g@w-ov citat iznad
🙂
Ja ne razumem tu nemogucnost kod ljudi da budu bar malo realni, ne, godinama ista zacrtana prica 🙂
realni su se povukli sa foruma, ne mogu da se ubedjuju sa ovim drugim
😉.
a najsmesnije sto ti nekome nesto pricas
😀. rekao sam ti prosle/pretprosle godine da si isti kao psiho, svaki dan menjas misljenje i pricas poptuno suptrotno od onog prethodnog
🙂