Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma raspad, oni su morali na kraju da naprave "PC sto puta vidjena generika Čarli Čaplin klon sa pokradenim oruzjem iz KZ", bilo je ili to ili da ne postoje vise. Cela prica je standardna kao u filmu Invention of lying, prvi koji se setio da laze povukao je ceo svet za sobom i napravio ******, i sad zbog toga i oni koji bi napravili nesto, ne mogu jer tako ne moze da se prezivi. Srecom pa tu imamo jos par onih koji rade onako kako misle i zabole ih za sve jer su jaki ko zemlja 🙂

Kako jednostavno deluje MB. 🙂

Konzola ima 100x bolji dizajn unutrasnje opreme od Xbox One-a. Stvarno je greota sta su MS dizajneri u radili sa tom konzolom...

Ma ja mislim da bi Playstation trebao da bude open source :d

Da, da otvore platformu i da svako radi aplikacije, koji bi to uspeh bio not :d

Jos nedelju dana!
my0MxsR.jpg

[Amazon]

Da, da otvore platformu i da svako radi aplikacije, koji bi to uspeh bio not :d

Pa vidis sta rAMA kaze, nema nista bez Linuxa za igranje, da se oslobodi ubogog DXa i svega ostalog sto podrzava godinama koristeci Windows 🙂 Mac OS naravno nije u opticaju uopshte, moze sam da sklopi najjachi Mac Pro za 500e :d

Poslednja izmena:
Meni je toliko opravdao da sam kupio jos jedan za ofw (jer imam tridesetak originala) a launch mi je za cfw (volim da kupim igru pre nego sto kupim original).
Svako moze da uziva u cemu zeli i ne vidim odakle tolika zelja za nametanjem misljenja. Meni je uncharted sjajan serijal, HR ima neverovatno kvalitetnu pricu... To ne znaci da nisam obozavao Grim Fandago il Broken sword.

Eh sada, HR ima neverovatno kvalitetnu pricu 🙂.

Zeznuo se hteo sam da napisem atmosferu. Surround ozvucenje plus move kontrole su extra dobar nacin za jos bolji dozivljaj.

Meni je toliko opravdao da sam kupio jos jedan za ofw (jer imam tridesetak originala) a launch mi je za cfw (volim da kupim igru pre nego sto kupim original).
Svako moze da uziva u cemu zeli i ne vidim odakle tolika zelja za nametanjem misljenja. Meni je uncharted sjajan serijal, HR ima neverovatno kvalitetnu pricu... To ne znaci da nisam obozavao Grim Fandago il Broken sword.

Ako je negde bilo nametanja misljenja godinama ovde na forumu, onda je to bilo u PS3 temi 🙂.

Imam i ja dosta originala za PS3, nisam zeleo da pravim jos jednu piratsku platformu.
Kad uzmem da 'prebrojim' sta sve od pirata imam za PC i to biranih igara, 3 zivota ne bi bila dovoljna da se to predje, uzimajuci u obzir da me igranje dosta smorilo.

A HR sam krenuo da igram i nije me uvukao nesto previse, mozda treba dati vise vremena.
Al recimo Fahrenheit / Indigo Prophecy me je kupio posle 5 sekundi 🙂.

Imam 15-tak originala, najbolje sto je PS3 ponudio, po mom misljenju.

Ali MP unistava SP.
Pa *** kad se setim kako sam uzivao igrajuci igre pre dosta godina, nisam imao ni 56k pristup netu.
A sad jedino sto relativno stalno igram je BC2 MP.

Poslednja izmena:
Ne mislim da je moj izbor ps3 najbolje resenje za sve vec za mene. Al ps3 me je mnogo vise odusevio pred izlazak nego sad ps4. Ps4 mi dodje bas meh, bas kao i vita kad se pojavila. Mnogo potencijala ali bez naslova koji su mi wow. Ionako imam mnogo igara za ps3 na cekanju pa cu o ps4 razmisljati otom potom.

Po meni ps4 ce biti dobra kupovina za nekih godinu dana. Cena same konzole ce biti malo niza nego sad, a i do tad ce imati taman dovoljan izbor igara, za svakog po nesto, za nekog sve sto moze da pozeli.

PS3 jeste imao u globalu veci hype nego cetvorka, ali mislim da ce nakon prvih 6 meseci imati slicne cifre prodaje-zarade kao i njegov predhodnik kao i broj igara vrednih igranja za prosecnog ps korisnika.

daj mu sansu. prvi chapter jeste malo dosadan, ali posle krece zanimljivije. nije da je sad igra da padnes na du*e, ali da je valja preci, valja.. 🙂. verovatno najbolji opis mi je da je greska preskociti 🙂

Dacu mu sansu.
Problem mi je da se nakanim da krenem da igram, al kad krenem onda ne stajem.
Na tu foru sam presao sve igre, i na PC-ju (u slucaju Stalkera CoP-a) i na PS3, u poslednjih godinu-dve dana.
***, ostarilo se, manjak entuzijamza 🙂.

Sad treba da se nakanim da krenem AC2 da igram, znam da je fenomenalna igra, presao sam bio vise od pola igre, al mi je onda debeljko umreo. Pre par dana sam presao prvi deo, bas mi dobro lezi ovaj serijal.

Poslednja izmena:
Kad se oduzmu strategije ostane Arma III i nista vise 🙂.
Kao i za PS3 kad se oduzmu 2-3 igre koje su vrhunske, opet cabar.
Za 2013. godinu...

Da je izasao Stalker 2 pa da pomete sve ostale igre na svim platformama u paketu 😉.

ARMA 3, najbolji fps današnjice i sam si ga naveo, Path of Exile koji je 10x bolja igra od Diablo 3, Asseto Corsa koja je upravo izašla i briše patos sa svakom simulacijom vožnje, Dota 2, SC II: Heart of the Swarm, Star Citizen je iza ćoška. I to sao što se tiče AAA naslova, one manje, ali isto tako brilijantne naslove, neću ni nabrajati. I to je ono što se tiče od novih i aktuelnih naslova, a ne pada mi napamet da nabrajam naslove par godina stare kao što se ovde nabrajaju HR (koja po narativnom kvalitetu nije ni do kolena Fahrenheit-u) i Uncharted...

Dacu mu sansu.

***, ostarilo se, manjak entuzijamza 🙂.

Nisi omatorio, već imaš loš izbor igara, tako nešto se desi kada se igraju igre koje ne prestavljaju nikakav izazov u bilo čemu. Isto kao što većina ljudi iz ovog podforuma gotovo da ne igra ništa, tj. natera se da odigra 2-3 igre godinšnje, praktično na silu, a za nezainteresovanost krive starenje ili nešto slično :eyebrows:

Poslednja izmena:
Nemo' mali da ti dam ja izazov po nosu 🙂.
Ti meni nasao da pricas da igram igre bez izazova...

Ako je neko igrao igre sa izazovom onda sam to ja, a igrao sam sve zanrove, najveci fokus je bio na P&C avanturama, hard core sunjalicama (Thief, raniji Hitmani, raniji Splinter Celovi), pa ultra zahtevne strategije kao sto je Commandos serijal (nisam previse igrao ove standardne strategije), pa onda RPG-ova dosta (tu nisam hard core igrac, ali jesam presao jedan NWN).
Pa onda pucacine kao sto je Stalker.

Ti kad budes presao jednu point and click avanturu, onda se javi.
Tu se 50% vremena koristi mozak, a 50% masta.
Toga nema u ARMA III, Unchartedu, CoD-ovima, Dot-ama i ostalim veoma neizazovnim igrama 🙂. U takvim igrama se koriste refleksi i iskustvo koje stices vremenom igranja.
Iskustvo i vreme provedeno u igri kao sto je The Longest Journey / Syberia ti nece nista pomoci, ili jesi ili nisi lav 😉.

I ti meni da kazes da igram neizazovne igre, ajde bezi mi sa ociju nubaro 🙂.

Poslednja izmena:
Ajde ti matori ne $%^ 😉. Te price mogu da prodju kod nekih klinaca, al i to tesko.
Kad si poslednji put probao i kad si poslednji put presao neku igru na PS3 🙂 ?

Il je jedino sto ti je ostalo od strpljenja da kazes da nesto na Soniju nigde drugde ne postoji.
Eno ti Assetto Corsa, postavila domaci zadatak za sve buduce simulacije voznji 🙂.
GT6 tu nema sta da trazi.

Poslednje presao Beyond Two Souls, pre toga Last of us, igram samo najbolje igre, ostalo me ne interesuje. A sto se tice Asseto Corse, nije dovoljno da kacis postere Ferrarija i lozis se kako je neka igra realna jer je to neko rekao 🙂 O kriminalnom izboru automobila necu da pricam 🙂

A sto se tih "prica" tice, sta je tu problem, pa pre 2000. godine, o '80-im necu ni da pricam, samo je shacica ljudi imala kompove, tek u ovom veku je krenula ekspanzija i vecina ljudi ovde je tada videla prvi put komp, koji je naravno bio PC, jer drugo nista nije postojalo 🙂 Ko zna kako je PC poceo, kako se sve razvijalo, kako je dosao do tog "share-a" na trzistu, siguran sam da mu se gadi i da je pobegao glavom bez obzira, cim je mogao da kupi Maca. Ja sam PC kupio na silu, kada je Amiga bila potpuno mrtva, nisam ga podnosio sve vreme, a na Maca presao cim je stao ponovo na noge i imao softver koji mi je potreban. Danas, Windows i PC nema sta da traze pored Maca, ali nazalost vecina ljudi na ovom svetu ne moze da to priusti, i u kombinaciji sa mentalitetom "daj jeftino, *ebes kvalitet", dolazi do svih rasprava 🙂 I to ne vazi samo za kompove, vazi za sve sto kupujes, recimo Fiat i Pezo :d

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]HLcrmqW7MKM[/YOUTUBE]

Bio sam danas u prodavnici u Madjarskoj, gde mnogi od nas ocekuju PS4.
Potvrđeno mi je da svi bundlovi i obična verzija stižu u prodavnicu 13.12.

Inače danas je izašla vest na sajtu, da porudžbine koje su učinjene nakon 08.11. mogu isporučiti tek u januaru.

Da li mora i ova tema da postane cirkus kao i na xbox one temi? Prestanite vise sa prepucavanjima i vratite se temi. Tema nije PS4 vs bilo sta drugo. Tema je PS4.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno