fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
Obrisace se par strana,deliti kartoni kao u xbone temi 🙂
[YOUTUBE]HLcrmqW7MKM[/YOUTUBE]
Bio sam danas u prodavnici u Madjarskoj, gde mnogi od nas ocekuju PS4.
Potvrđeno mi je da svi bundlovi i obična verzija stižu u prodavnicu 13.12.
Inače danas je izašla vest na sajtu, da porudžbine koje su učinjene nakon 08.11. mogu isporučiti tek u januaru.
A sto se tice Asseto Corse, nije dovoljno da kacis postere Ferrarija i lozis se kako je neka igra realna jer je to neko rekao 🙂 O kriminalnom izboru automobila necu da pricam 🙂
Mali izbor automobila za sada je isključivo zbog toga što je ovo early access verzija koja se dobija sa preorderom, kada izađe igra, biće naravno daleko veći broj automobila i staza 🙂
Sjajan video.[YOUTUBE]HLcrmqW7MKM[/YOUTUBE]
Upravo to,oni se sve vise udaljavaju od sustine koja je proslavila KZ serijal.Kada bi se vise ugledali na KZ2 u nekom nastavku serijala to bi bilo ono pravo.evidentan je delimicni gubitak tog starog KZ smeka.
Kad kazem tezina mislim na taj neki specifican osecaj koji su imali KZ 2 i 3 (donekle i prvi deo)
Koji je lik ovaj Francis, ne znam da li da se smejem ili plačem 😀
Sony je to 😉 .Gde ćeš slimije od ove... ? Jedino da bude kao PS2 slim ....
Da je meni znati koja je poenta promocije tog Remote Play-a...mislim, jasno mi je čemu služi i šta radi, ali zašto bih nastavljao igru na malom ekranu, u pokretu, ili u wc-u. To bukvalno gađa decu koja će da ponesu ručnu konzolu sa sobom, pa neka nastave da se igraju negde drugde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari