Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E hvala ti...

Stavio sam i PES lite ovaj da se skida,zauzima oko 25gb. Mozda ce moci i online nesto,nisam igrao pes godinama.

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Taj PES Lite je teska kujcina od demoa.... Skines prakticno celu igru, nemas full utakmicu da odigras i imas par timova...

Doduse igrao sam malo i baca dosta na vajb starog dobrog PES 6 ali je igranje odbrane vrlo zeznuto. Drugu se svideo i pazario je full igru kada je bila na akciji.
Iskreno bih da isprobam i FIFU pa da steknem utisak kakva je situacija, ali generalno odavno sam digao ruke od fudbala.

Ono sto bih pazario da periodicno obrnem pred spavanje je NBA 2k. Ali je pitanje koja verzija je trenutno bolja 2k17 ili 2k18 ? Jer znaju da odrade downgrade. +2k17 je bagatela a verujem da moze da se ubaci aktuelan trade roster?

+edit
Prema pre-orderu na amazonu Death stranding izlazi 31.12.2018
Za Spajdija nema najave.
RDR 2 26.Oktobar
GOW 4 20.4
Sudeći prema datumima za RDR i GOW možda i može da se poveruje I za Death Stranding... Ali sam iskreno očekivao tek 1. Kvartal 2019

Poslednja izmena:
Datum 31.12 je poznat kao "placeholder" kada nema tačnog datuma a očekuje se da igra izađe u tekućoj godini. Kada nema ni tog datuma, kao kod Spajdija, to onda neće ove godine.

U pravu si...

bacih pogled sada na Biomutant, Days Gone, Code Vein, Detroit, Darksiders 3, Anthem ... Ista prica kao i za Death Stranding.

A za Spajdija ocekivano, jer je ista prica i za TLoU... :/

Nista onda, ove godine samo GOW i RDR se ceka...

Moracu da uzmem ovaj ps now na mesec dana da bi odigrao Enslaved,mnogo jaka igra,moja omiljena sa xboxa nekad uz SH Downpour.
A onda videh da ima i shadow of collosus.

Zanima me,jel jedina razlika izmedju ps3 verzije i ove ps4 u grafici?
Gameplay je isti jel?

Kad vec ima ovde u ponudi,sto da uzimam ovu ps4 verziju,grafika mi ionako nebitna.

Da sam na tvom mestu pre bih odigrao PS4 verziju SotC obzirom da je u pitanju remake igre (pravljena od 0) dok je PS3 verzija "samo" remaster.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Aham,oke hvala ti.

Nek napise samo neko kad vidi ovo,

Kad budem pravio ovaj ps now , jel stavljam one iste podatke kao kad sam pravio nalog svoj, US?
Vidim da treba adresa i tako to. Mada treba i podaci sa kartice,hmm.. dal ce prime srpsku?

PS now zna da bude vrlooo osetljiv na kvalitet i brzinu neta koji imas
meni je znao da secka na 50/3, ili da jednostavno nece da se pokrene

Prijavio sam se kod Taska na razmeni za God of War gosta, Pre Order, ako neko hoće da uskoči od vas sa mnom u grupu, neka se prijavi :d

Zna li se mozda kad bi trebalo da startuje Tera online za PS4 ? Ne mogu nigde da nadjem.

Tera Online? Šta je to, prvi put čujem?

Jako poznat mmorpg sa PC-a, izasao jos davne 2012.g.

Poslednja izmena:
Našao sam. F2P MMO iz 2011-e. Iskreno rečeno neće ti to dugo opstati na PS4 sceni. Kao ni jedan MMO do sada...

uf, šteta ako bude tako

je l' koristi neko hbo go na sony-ju? nemam samsung tv, a nisam ni preko operatera, i onda mi ostaje samo ps4, ali ni tu mi ne radi pise : Sorry, there appears to be a problem connecting. pls try again later.

znaci jos jedan nalog da otvaram, posto imam us i uk. jade i to cu da probam.

Zasto je nba live 18 450 dinara? Nije valjda toliki krs?

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Našao sam. F2P MMO iz 2011-e. Iskreno rečeno neće ti to dugo opstati na PS4 sceni. Kao ni jedan MMO do sada...

A igrace ga na hiljade svakako.. Samo su mmo community malo tisi, ali igra se dosta svakako.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Da li jos nekome izbacuje prozor povremeno u igrama tipa: your application is gonna be suspended in 15 minutes because system can't verify your licence. To se dešava zadnjih mesec dva. Moj glavni nalog je u pitanju gde sam nosioc naravno. Pomalo je iritirajuce mada izbacuje jednom u par sati ili slično.

Inače igra Rime izuva koliko je dobra, muzička podloga, priča, svet, grafika, ambijent. Ma sve je vrh. Sličan utisak je na mene ostavio Firewatch i Ether One.
Ja i mali uživamo igrajući. Pravi mali biser.
Može još neka slična preporuka ovakvog tipa igre.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Drugari,
preporucite mi neku platformsku igru za ps4, moze 3d ili 2d koja ima dosta tajnih prolaza, tajnih prostorija, da nije nesto preteska, za klinca.
Unapred zahvalan

Evil Within 2 dobija free update za first person kameru, sada ga i budem uzeo posto sam uzivao u RE7.

Evo NBA 2k18 na snizenju... Ali, koja im je fora sa ovom standard 29.99/legend 49.99 i onom gold edicijom (od 65e)?

Jel to isto fazon kao sto shishaju one ovce iz FIFE 2018 - mora da se plati najskuplja verzija da bi se imao pristup recimo starim timovima tipa SA Kings(Weber, Divac, Peja) , LA Lakers (sa Brajantom i Shekom)...?

I fora sa skupljanjem/trejdovanjem kartica/igraca gde mi se onda celo igranje svodi na to sakupljanje umesto na pravo igranje?

Mene interesuje NBA LIVE 18: The One Edition, pošto je trenutno $4.49 (85%, uz PS+). Šta mislite o igri? Da li vredi taj novac?

Mene interesuje NBA LIVE 18: The One Edition, pošto je trenutno $4.49 (85%, uz PS+). Šta mislite o igri? Da li vredi taj novac?
I ja sam postavio to pitanje al niko nije odgovorio. Ali sam je u medjuvremenu uzeo i zapravo nije toliko losa. Vredi 4 i po dolara. Mozda cak i 5

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Kolega poslednja verzija NBA live koja nešto vredi je izašla pre 15ak godina... Od kada se pojavio nba 2k jednostavno drže apsolutni primat što se kvalitetnog basketa tiče (doduše poslednji koji sam bas puno igrao je 2k11)
Ali razlike izmedju Live vs 2k verzije je kao da igraš arkadnu igru i simulaciju

Da li jos nekome izbacuje prozor povremeno u igrama tipa: your application is gonna be suspended in 15 minutes because system can't verify your licence. To se dešava zadnjih mesec dva. Moj glavni nalog je u pitanju gde sam nosioc naravno. Pomalo je iritirajuce mada izbacuje jednom u par sati ili slično.

Inače igra Rime izuva koliko je dobra, muzička podloga, priča, svet, grafika, ambijent. Ma sve je vrh. Sličan utisak je na mene ostavio Firewatch i Ether One.
Ja i mali uživamo igrajući. Pravi mali biser.
Može još neka slična preporuka ovakvog tipa igre.

Sent from my D6603 using Tapatalk

To se meni dešava kad se igram na rezervnom PS4 na istom glavnom nalogu. Rešenje - svaki put kad uključiš konzolu odeš na Account Settings i obnoviš licence. Par sekundi posla, ali nećeš se svaki put setiti to da uradiš, to ti garantujem 😀

Evo NBA 2k18 na snizenju... Ali, koja im je fora sa ovom standard 29.99/legend 49.99 i onom gold edicijom (od 65e)?

Jel to isto fazon kao sto shishaju one ovce iz FIFE 2018 - mora da se plati najskuplja verzija da bi se imao pristup recimo starim timovima tipa SA Kings(Weber, Divac, Peja) , LA Lakers (sa Brajantom i Shekom)...?

I fora sa skupljanjem/trejdovanjem kartica/igraca gde mi se onda celo igranje svodi na to sakupljanje umesto na pravo igranje?
Nista ne dobijas u fifi verzijama, i sve je gameplay, trejdovanje i matematika je opciono i zadovoljavajuce kao sto ni football manager nema gameplay a opet ga igraju milioni. Stvar je izbora kako igras, imam utisak da kupujes igre oslanjajuci se na tudjim misljenjima i odgovorima bez razloga.. Znas valjda dal hoces basket ili ne.. Ako je na popustu a nemaju drugi lepo misljenje ti iskuliras, i tako stranicama nabrajas sta bi da uzmes kao da ne znas sta hoces [emoji23] Ja kad izlistam sta sam kupio to uzmem jer sam ja hteo da odigram, prevazilazis i mene tu [emoji847]

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno