Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super izgleda graficki, animacije fine ali kao sto kazes, ja bi ovo tako slasno igrao pola sata i ugasio. Verovatno bi tako i zavrsio igru za nedelju dana. Mnogo je monoton gejmplej, barem sudeci po youtube snimku.

Super izgleda ali gameplay je star ono ... 10godina. Samo su zbuzili grafiku.
Nije bitno da li je gameplay star ili ne, bitno da je dobar. Ja sam uzivao igrajuci inFamous 1 i pored prosecne/ispod prosecne grafike bas zbog toga sto je imao sjajan gameplay.

Osecaj letenja i padanja je zaista bio poseban. Ne sumnjam da ce tako biti i ovog puta, visoki objekat sa pocetka videa mi vec daje neke zanimljive ideje 😀

Meni je u Infamous-u gameplay dobar, ali mi je ono ostalo sto daje neki kontekst malo bljutavo, tu mu fali nesto da bi uzivao u ovakvoj igri. Mehanika je dobra, kontrole precizne, ali mi je glavni lik i ceo svet nekako mlak, ocekivao sam vise. Mnogo je takvih igara danas za mene, bitnije mi je da ubodu "fazon" koji mi odgovara, ostalo cu i da progutam. Steta sto je to cesto ili-ili, jedan deo odradjen ozbiljno, a mehanika ocajna ili mehanika vrhunska, a sve ostalo tako da ne mogu da gledam.

Nije Infamous neki crn primer, naprotiv, samo bi ja vise igara koje imaju i jedno i drugo. Mada, kakve su ostale skupe igre danas, dobar je.

Poslednja izmena:
Haha, standardno pojma nemaju sta rade, nabadaju po mraku. A s obzirom da ih je ochigledno Sony iznenadio u Februaru, ne bi me cudilo da naprave jos gore ****** nego sa Xclampom na X360, jer ce ochigledno opet da padne rush-čina...

MS se u poslednje vreme (zadnjih 10 godina) ponasha kao naduta zaba. U sve se guraju, a nishta ne urade kako valja (uglavnom kopiraju konkurenciju Apple & Sony, a i to shto iskopiraju urade loshe.. Zune, XBox, Win mobile, Surface, Windows vs OSX itd..)

Mislim da nije bilo...5 minuta Infamous: Second Son akcije...

[YOUTUBE]Uibnf_Q_51s[/YOUTUBE]

Za onaj trejler za The Order 1866 kazu da je in-game?!

A u pozadini Sjetl, ne mogu da se otmem utisku da su ovi iz Sucker Punch-a namerno izabrali grad u kojem je sedishte Microsoft-a, chisto malo da zezaju MS 🙂

Poslednja izmena:
Pozdrav ljubiteljima konzola!!! Vec neko vreme se dvoumim da li da nabavim sada trojku za 200e i da obrnem sve ekskluzive i ostale igre koje nisu izasle za pc, ili da pricekam ps4? Ili je mozda isplativija varijanta 360 u arcade verziji? Mada gledam najave novih igara, pre svega The Division, BF4, Watchdogs ali i novi EAov Ignite... Racunam da ce ps3 ostati u opticaju jos 2-3 god. Zelim da cujem vase savete.

Pozdrav ljubiteljima konzola!!! Vec neko vreme se dvoumim da li da nabavim sada trojku za 200e i da obrnem sve ekskluzive i ostale igre koje nisu izasle za pc, ili da pricekam ps4? Ili je mozda isplativija varijanta 360 u arcade verziji? Mada gledam najave novih igara, pre svega The Division, BF4, Watchdogs ali i novi EAov Ignite... Racunam da ce ps3 ostati u opticaju jos 2-3 god. Zelim da cujem vase savete.

uzmi necesh se pokajati

Meni je ovaj novi infamous zanimljiv, samo mi nije jasno na sta ce da lici ova dim/vatra moc, mnogo je zanimljivije bilo sa strujnim mocima, kako li ce sad da glide-uje preko sina i strujnih kablova? Slazem se da su obe igre dosta lose po pitanju nekog zapleta i glavnih likova ali je gameplay dosta zabavan i kontrole su jako fine.

Zaplet igre cilja Amere toliko da to boli. Bolje da su smuckali nesto bez smisla ali sa gomilom kvazi radnje i likova kao serija Heroji. Ionako se gejmplej na tome bazira.

Sta ti se konkretno nije svidelo u prici i likovima iz prosloh igara?

Pa zavisi od razvojnog tima koliko će biti fps, kao i na PS3, na kojem je bilo igara na 60fps. Da li će ići na to da maksimalno izvuku iz prikaza igre ili će ići na viši fps to je njihova odluka.

Sta ti se konkretno nije svidelo u prici i likovima iz prosloh igara?

Prica je genericka ali mi ne smeta. Likovi mi smetaju jer su americki arhetip belaca. Cole je rednek, ovaj novi kojeg vodis u Second Sons je neka fensi varijanta redneka, likovi koje sreces usput takodje. Kapiram da je nekome to kul, meni nije. Kao sto neko nije mogao da smisli Carla Jonhsona u San Andreasu, ja ne mogu redneke u igrama.

Btw. ako nisi cuo, "spiritualni" nastavak SOCOMa je na Kickstarteru i rade ga ljudi koji su radili na predjasnjim delovima. Igra je najavljena za PS4 i PC (ako skupe tih 200000 koji ce posluziti za izradu demoa koji ce prikazati investitorima). Znam da si fan SOCOM-a, pa zato pominjem. Igra se zove H-Hour: Worlds Elite.

Video sam, mada je nazalost SOCOM vec krenuo dosta da zaostaje za slicnim igrama. Nisu nista hteli da menjaju i ostala je ista mehanika kao iz prvih igara... Napravili su MAG, to sam dosta igrao, mada je BF mnogo bolja igra. Zato je tim i propao. Ovi mozda i prodju sa projektom, posto ciljaju na niche koji dosta voli njihove igre.

Koliko sam sati provodio igrajuci SOCOM II online na PS2...
Cak sam tada sa svojim klanom ucestvovao na finalnom turniru na Games Convention-u u Lajpcigu.
To su bila vremena! 🙂

1372766007-edge-256-cover.jpg

http://www.edge-online.com/magazine...the-titanic-errors-on-xbox-ones-road-to-ruin/

UK retailer GAME's official PS4 FAQ page has recently leaked and confirmed, that next generation EA games will cost gamers £54.99 (roughly $80 USD)!

How much will PlayStation 4 games cost?

At present, the only publisher to confirm costs of their next generation games are EA, attaching a price of £54.99. No other game prices have been confirmed. We will of course update our listings as and when this happens. And if the price changes before release day, you will always pay the lowest price.

Izgleda da ove cene u preorderu ne služe samo kao place holder....

Svidja mi se ovaj bot. 🙂

[YOUTUBE]qyFIdb5JkY0[/YOUTUBE]

Sam uvod po izgledu posdeca na onu uvodnu sekvencu Sudbine (Destiny). A sama igra generalno najvise lici na Crysis, samo deluje nekako uljudnije da se tako izrazim.

Previse je ovo genericko, ne razlikuje se od kamiona drugih, ponovo nema nista od KZ2 shmeka...

Sam uvod po izgledu posdeca na onu uvodnu sekvencu Sudbine (Destiny). A sama igra generalno najvise lici na Crysis, samo deluje nekako uljudnije da se tako izrazim.

Crysis 2.5

Previse je ovo genericko, ne razlikuje se od kamiona drugih, ponovo nema nista od KZ2 shmeka...

Da, previse je ovo sareno (nedostaje mi sivilo 🙂), nema ni onih epic scena iskrcavanja, bojista sa haosom i eksplozijama na sve strane, a ni reload animacije vise ne izgledaju tako kul.

Ja više ne znam kada ste sarkastični, a kada ozbiljni 😀

Prokljuvi sam. 😀

Ja sam skroz ozbiljan. 🙂 Sve nabrojano je ono najbolje kod KZ2/3. 🙂

Jel se radnja dešava na istoj planeti kao KZ2/3 ili je ovo Vekta gde nema prašine i sivila?

Da, previse je ovo sareno (nedostaje mi sivilo 🙂), nema ni onih epic scena iskrcavanja, bojista sa haosom i eksplozijama na sve strane, a ni reload animacije vise ne izgledaju tako kul.

Nije samo to, da pocnemo od osnovnih stvari, kretanje, ponasanje oruzja, pucanje, veze nema sa KZ2, vec sa onim generickim stanc FPSovima za PC gde si svuda supermen a oruzje ti od kartona 🙂 KZ3 je tu krenuo u provaliju, a ovaj je ochigledno vec u njoj :d

Najgore je sto ce ovo sigurno vise da se proda od KZ2, jer klinci diriguju kvalitet igara, retki su developeri koji mogu da rade ono sto hoce po svaku cenu, kod KZ se tacno vidi kako od "igra kakvu smo zeleli" KZ2 prerasta u "ajde da im damo malo PC generike" u KZ3, do "PC generika u svom sjaju" :d

Drajveru, to se ljudima ne dopada. Na PC-ju je ARMA probala istu stvar u drugom delu i svi su popljuvali taj "feature". Ljudi na to gledaju kao lag, ne mozes njima objasniti da neko pokusava da prenese osecaj drzanja prave puske koja je teska i velika i sa kojom ne mozes da se vrtis u krug tako lako. To ljude jednostavno ne zanima. Da je realisticnost bitan faktor u pucacinama Halo niko ne bi igrao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno