Marko-Dj
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2008
- Poena
- 595
Cool 🙂 Samo da ubrzaju ucitavanje igara, to je stvaralo i veci 'odželj' za igranje od ubacivanja diskova 😀
Pa ti ubaci SSD... 🙂
Cool 🙂 Samo da ubrzaju ucitavanje igara, to je stvaralo i veci 'odželj' za igranje od ubacivanja diskova 😀
Bilo bi lepo da ako ostanu na 2.5" formatu hardova omoguće 2 komada u RAID0. Lako će se popuniti a brzina nije na odmet. Ili neke hibride da uposle.
Samo da bude skidanje otpakovanih igara. Sada skinuti igru od 15gb znači instalacija od pola sata da sledi. 🙁
Aman za šta će tačno hard disk da bude usko grlo...? Oni obećavaju da će sve da bude instantno, brzo, odzivno, da će da se butuje OS ultrabrzo i tako dalje. Za šta će hard disk da bude usko grlo, učitavanje slika u fotošop? Usko grlo može da bude samo kod učitavanja nivoa, ali opet, tu ionako radi disk, tako da...
"We no longer have to constrain our games or ration computer graphics, memory or bandwidth," Taneja said during today's Morgan Stanley Technology, Media and Telecom Conference. "We can let the games really flourish [in] 1080p, 60 frames a second" on PS4, presenting "a level of gameplay experience that is unprecedented."
Nego citam tako po googlu i nadjem par tekstova o tome kako ms ismeva prezentaciju konzole bez pokazivanja iste... Ja ne bih isao tako daleko ali stvarno kakav im je to fazon? Moja jedina ideja je da jos nemaju zavrsni dizajn?.. ili su napravili cloak opciju (ko zna japanac je to)...
Ja sa originalnim igrama i originalnim winom baš takve probleme i nisam sretao 🙂
Pa sta predstavljaju PS4 kada nisu predstavili PS4. Cela prezentacija je pointless bez konzole.
... ponekada mi se smeje u suzama od poruka koje čitam. Čovek bi pomislio da bi ste svi kolektivno doživeli ekstazu da su izašli na binu, poakazali kutiju na kojoj piše PS4 i rasterali sve kući
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari