Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

uf uf uf .....

Pa nadji sad drugi snimak sa youtube gde ima objašenjenj šta da radiš kad zeznše konzolu....

Ako si napravio backup, probaj da vratiš ....

Razmisljao sam poslednjih par meseci da uzmem polovan PS3 u kombinaciji sa Cobra-om, ali cene u Srbiji me podsecaju na bivse vrednovanje Golf 2. Valjda ce se situacija promeniti do "oficijalnog" izlaska PS4 kod nas.

Cene su takve zbog cena emulatora. Ista je cena takvog igranja i u uae i u srbiji. Par ljudi koji to rade u srbiji, kupuju te emulatore i ugradjuju.

Ne pricam o Cobri, dobro sam upoznat sa cenom ODE uredjaja. Pricam o ljudima koji vrednuju svoje polovne konzole u Srbiji. Na stranu sto se kod nas ugradjuju 30-40 evra za instalaciju Cobre, tj. lemljenja tri stvari.

Poslednja izmena:
Ne volim da komentarisem cene ali ako se nekom ne svidjaju i misli da je to preskupo ne mora ni da kupi.

Izvini ako sam ti uvredio zanimanje. Makar si nam mogao okaciti svoj oglas ovde, mozda bi ti bio povoljniji.

Hvala Bogu i Obami pa zaradjujem dovoljno da ne moram da se ciganisem za 100-200€ prodavajuci nekom nesto polovno. Toliko trosim na cigarete i benzin dnevno.
Samo kazem, ako ti je skupo polovno ti uzmi novo. Ipak je novo najjeftinije.

Trosis 3000 do 6000 evra mesecno na cigare i benzin? Koliko boksova pusis i kolko trosi taj auto?

Puši kohibu i ide na kerozin :D

Mene samo interesuje da li se DUPLEX igrice skinute sa torrente mogu igrati sa COBRA ODE?

Imam ps3 2004a Slim i od kada su ga cipovali tesko se pali i tesko gasi ali kad se upali radi najnormalnije. Moram dugme za paljenje da drzim po 20ak sekundi da bi se upalio.Znali neko kako to da resim?

Da li može da se na neki način isključi opcija da gasi konzolu kad je prevelika temperatura? Imam jednu konzolu fabrički se tako ponaša, stalno prijavljuje visoku temperaturu, i ugasi konzolu posle minut rada. Misim da je sonda za merenje temperature pokvarena, jer je konzola ladna ko led.

proveri ti to malo bolje... to vise lici da hladnjak ne naleze lepo pa ne hladi kako treba...

Takva ja od kad je kupljena, debeljko 40gb. U početku je moglo i da se igra, ali je ventilator išao na max za 2 min, posle mesec dana je počeo da gasi konzolu. Menjao sam pastu, ne vredi, hladnjak je ladan sve vreme, i hladan vazduh izlazi iz konzole.

Društvo...može li neko,meni trenutno glupom da objasni na koji način da povežem PS3 sa ftp serverom kako bi ga spojio sa kompom i prebacio igre...
Instalirao sam FileZilu,odradio konekciju direktno preko UTP kabla PC-PS3 podesio Iadrese...i ništa.
Ne znam gde sam pogrešio...

Imas u multimanu ftp i tu upali, na kompu u total commander samo upises tu adresu iz ftp clienta i to je to.

Kako god ti lakse.
Ftp klijent u multimanu ti dodeli adresu i to ukucas u total commander i to je to.

Ajd probaću...hvala!!!

Najlaski nacin ti je da externim hard diskom prebacujes igre.

Ne mogu da prebacim vece fajlove na fat32

Moze neko da mi posalje link na pp, naj bezbedniji (ako je moguc) nacin igranja online.

^^ uzmi ntfs formatiran hard ili samo particiju. Na njoj kopiras igru, spojis sa ps3, i iz mm fajl menadzera kopiras igru i to je to. Mnogo brze nego ftp, ako vec imas hard viska ili usb memoriju 16gb ili vise. A ako nemas onda ftp kao sto sam ti kazao.

Nazad
Vrh Dno