Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Do jaja momci, da li moze jos neko da mi ostavi link ovde tog multiman-a i tog rogera, cisto da se ne zeznem pa da ne skinem nesto pogresno, i da li ima neke veze onaj broj konzole sa svim tim?
Hvala vam :)

Posto nmg da editujem post iz nekog razloga :S
Evo da vas pitam da li su ovo linkovi koji mi trebaju: http://psx-scene.com/forums/content...1-01-released-w-toolbox-added-stelthman-3861/

znaci taj rogero i taj multiman?
Eh i jos jedno pitanje koje igrice da skidam, imaju neki DUPLEX, iMars, YLoD koja je razlika izmedju svega toga, verovatno je pitanje glupavo ali ako bi neko bio ljubazan da mi objasni, hvala :D

smaras covece, ne znas osnovne stvari, a sve bi da pitas drugog.. citaj malo... da smo mi radili kao ti, niko nista ne bi znao

Druze zasto da za dzabe s****m nesto i posle imam problem, kad mogu lepo da pitam i neko od ljudi ce mi vec napisati odgovor, bilo kako bilo, update sam konzolu na CFW 4.50 V1.01 i stavio najnoviji multiman kao sto ste rekli, jos samo igre da nabavam i to je to, bice ovo zanimljiva zima, hvala :)

To DUPLEX Ylod i ostalo su hak grupe koje ripuju igre i upnu na net....

Sa DUPLEXom nema greske.

Narode dobih debeljka na poklon CECHk04 čipovan Rogero 4.nešto :)
Ima li ko kakva iskustva sa ovim.Nisam imao konzole do sad tako da ne znam baš puno o ovom modelu,na netu ima jako malo o tome...

Ubaci igrice i igraj. :D

E ovako ljudi treba mi pomoc na ime kupio sam konzolu sa ispravnim BD-uredjajom koji je ne ispravan tj poslata je samo kutija od BD-uredjaja
radi se o konzoli CECHK04 koja je downgradeovana na 3.55. E sad ovako posto nisam nikako mogao da je update na 4.50 iz razloga sto ne radi BD-rom ja nabavim drugi potpuno ispravan BD-rom koji pase na konzolu CECHH04 u pitanjue je BMD-003 sa laserom KES-410A,a na moju konzolu pase BMD-006 sa LASEROM-KES410A,i sad kada postavim taj BD uredjaj on uvuce disk sija ono plavo ali i dalje ne mogu nista ni da pokrenem sa BD-om niti da updatujem konzolu,pa su mi rekli da moram da uparim BD sa konzolom,ali za to nemam alat,da li to i kako moze da se uradi bez DONGLE/JIGA itd. Da napomenem BD-rom koji sam uzeo sa CECHH04 je najnormalnije funkcionisao u toj konzoli. Imam i dva BD uredjaja sa BMD-001 elektronikom i Laserom KES-400A Hvala unapred,srdacan pozdrav od Aleksandra

Poslednja izmena:
Ubaci igrice i igraj. :D

evo i ja da se ubacim...nisam stigao da otpakujem konzolu.Sad sam to uradio i vidim da je bez HDD-a..da li mogu za prvu pomoć da koristim USB stick?Ili moram da ubacujem HDD?

evo i ja da se ubacim...nisam stigao da otpakujem konzolu.Sad sam to uradio i vidim da je bez HDD-a..da li mogu za prvu pomoć da koristim USB stick?Ili moram da ubacujem HDD?

BEZ INTERNOG HDD-a ne mozes nista,a kad imas interni bar od 40gb onda mozes da igras sa externog hdd-a Pozz

@motoaki skini samo stampanu plocu sa starog neispravnog blurej drajva i stavi je na novi ispravni i to je to "uparivanje"

HoHOHO
Gran turismo 6 :)
nedelju dan apre zvanicnog release :)
Skinu li neko to vec? :)
Radi li na 4.50 Rogero?

Mislim, ono gore što sam napisao, podrazumeva se da sam probao :) :) :)

Radi sa internog, (mora na interni, ima jedan veliki fajl) Rogero 4.50 v1.01 ..... DUPLEX ...

I nemojte me pitati da li radi na 4.46, rebug, kad će fix itd, jer nemam 4.46, nemam rebug, i ne pravim FIXove ...

Napisao sam ono što imam i znam

Dovoljno :)
Evo ja ga raspakujem pa probam posle :)
Hvala za info :)

I da, samo konstatacija, Radi na Rogero 4.50 na internov bez greske...za sada :)

Jel trazi da u BD romu bude disk?

Ko moze u BG da odradi downgrade u pitanju je PS3 CECHH04 Fat i sada je na njoj 4.41? Moze i na PM.

Ajd probaj, od velikog znacaja mi je taj podatak. :D

Društvo može li neko na PM da mi pojasni proceduru instaliranja sistema nakon ubacivanja novog harda u konzolu???
Ja sam stigao dovde:na USB ubacio skinuti rogero...ovako:pS3/UPDATE/ROGERO 4.50...
naravno ništa se ne dešava,konzola mi traži softver 4.40 pa na više...

Da li si imao CFW pre toga? Isto rogero?

Ako jesi, onda mora da imaš PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Moraš da preimenuješ rogero da ga konzola prepozna.

Ako si imao OFW, ne zezaj se, brikovaćeš konzolu.

koliko znam na njkoj je bio rogero 4.46...a to je CFW

Zbunio si me sa : "traži softver 4.40 pa na više... " ne sećam se dal beše postojao taj, ili sa 4.30 išlo odma na 4.46 ....

OK, onda samo reimenuj onako da se zove, kao "pravi" update, i uradiće ....

aaa evo,evo izgleda da sam uspeo...

sve je prošlo ok ali sam provalio da izgleda moj TV nije u redu sa HDMI kablom ili konektorom na TV-u :)
Zato sam mislio da sam negde pogrešio jer se prekida signal slike...

Ok rogero je instaliran sad još multiman...da li ga preko usb-a ubacujem ili mora na HDD?

usb pa na install package files

da,da uspeo sam i to..

Nazad
Vrh Dno