Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Hvala svima za link!!!

Cipovanje PS3 najnovijim CFW 4.30 ROGERO. CENA: ... 2.000,00 din

Nije im dugo trebalo.

sinoc na ovom regularnom ps3 hteo da igram battlefield 3 i kad hteo da s ulogujem na psn toliko kocilo i bio spor protok da sam odustao od igranja
dal ne proveravaju nesto ili sta vec. i ako odem online sa cfw 4.30 jel mogu da mi zakljucaju konzolu

Jel moze i meni link na PM? Imam "debeljka" sa 3.55 CFW pa da se malo igram za vikend :)

Ajde i meni, isto debeli 3.55, nije radjen down...

Hvala

Jel bi mi mogao neko poslati detaljan noob friendly tutorijal na PM za osposobljavanje PS3-a ( 4.30 ) da igram pirate :D ?

Hvala unapred :)

Kako da probam kada je sony kod tebe. :)

Čitam guidove i koliko vidim kada prelazim sa 3.55 kmeaw na rogero 4.30 treba prvo da se vratim na 3.55 ofw. Imao sam ga nekad na kompu, ali se zagubilo, jel ima neko da mi da link za download 3.55 ofw?

Čitam guidove i koliko vidim kada prelazim sa 3.55 kmeaw na rogero 4.30 treba prvo da se vratim na 3.55 ofw. Imao sam ga nekad na kompu, ali se zagubilo, jel ima neko da mi da link za download 3.55 ofw?

Ne moras da vracas na ofw vec ides na rogero 3.55cfw pa onda na 4.30 rogero.

Ja sam bez problema samo uradio update na 4.30 sa 3.55 iz recovery mode-a, ali sam se vratio na 3.55 jer ne radi lv2 patcher za blu-ray menjanje region kodova, ipak su mi vazniji filmovi iz USA a sve igre rade i na 3.55....

sve radi odlicno :banana:
ali mi prokletinja ukrala oko 20Gb internog h diska i ne mogu da nadjem gde su i bog:d

sve radi odlicno :banana:
ali mi prokletinja ukrala oko 20Gb internog h diska i ne mogu da nadjem gde su i bog:d

Ne znam da li si se šalio ali nije ti niko ukrao GByte, tu su svi, samo PS3a realno prikazuje vrednost formatiranog diska...

A kada sam već kod diska vodite računa da HD formatirate kada ste na 3.55 verziji, nije poželjno formatirati ga sa 4.30 CFW...

Poslednja izmena:
Za ne treba 3.55cfw pa Rogero 3.55 V3.7 i na kraju 4.30 rogero?

i ja sam tako, 3.55KMEAW unpatched, 3.55rogerv7 pa 4.30rogero ...

ali sa 3,55 ..... nisam imao 4,21

Poslednja izmena:
imam interni od 60Gb i 3-4 instalacije od po 4gb posto sam sve ostalo obrisao
a ostalo mi jos 17 Gb
pa ako ostalo nesto sto ja ne znam gde je recite da znam gde da brisem :smash:

imam interni od 60Gb i 3-4 instalacije od po 4gb posto sam sve ostalo obrisao
a ostalo mi jos 17 Gb
pa ako ostalo nesto sto ja ne znam gde je recite da znam gde da brisem :smash:

Da li si brisao iz multimana ili ftp klijenta, multiman ume da napravi problem ponekad... Logujes se preko ftp konekcije i pobriši subfoldere-igre(BLES-BLUSXXXXX) iz Games foldera... a dosta igara odradi i preinstalaciju na lokalni disk koja ume da zauzme dosta prostora na HDu

Poslednja izmena:
jel ima neko da mi pozajmi param.sfo od darkness2 bles verzija grekom ubacio od darksiders 2:S:

prevrnuh sve po netu i nema nigde a da ne bih skidao celu igru zbog nekoliko megabayta

Poslednja izmena:
Presao sam na Rogero 4.30, da li mogu slobodno da radim update sto se igara tice?

citam sad po stranim forumima da od danas banuju naloge ko koristi bilo kakav cfw na psn
i preporucuju da se suzdrzimo neko vreme od online igranja

Bilo je samo pitanje vremena kad ce poceti s banovima. Ja preventivno nisam ni pokusavao.

Ma **** PSN, nisam ga ni do sada koristio ....

Da li UpDate igara ima veze sa PSNom ? Ono, kad starujem igru, i pčnem UpDate, to mi je bitnije negp PSN ....

Nazad
Vrh Dno