Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Iz nekog razloga sam na 3.55 Hermes,pa samo da mi neko potvrdi sledece:
1.Recovery->3.55OFW
2.->3.55 KMEAW
3.->Rogero 4.30

Nasao sam neki tutorial gde kaze da sa bilo kog 3.55 (official,rogero ili kmeaw) moze da se predje direktno na Rogero 4.30.U komentarima je neko i sa Hermesa sc-8 presao direktno,ali ovaj moj hermes je neki drugi broj.Pa mi samo treba potvrda da je ovo sto sam napisao sve sto mi treba i da li ce da radi.
Da li treba dongle da bude ubacen dok se bilo sta od navedenog radi?Znam da mi posle uspesne operacije ne treba.

Kad vec pricate o update-u,zar nije lakse i sigurnije uci u multiman pa na igru options pa update.

Jel na kraju moze neki official na Rogero 4.30, ili se mora imati CFW ?

Jel ima neko ispravan link za 3.55 patch hitman-a. Ove sto sam probao zakucava se tamo gde treba igra da pocne. Odradi uvodni video i stane vrti loading al hdd disk ne radi

Zakacio sam PS3 na net i ucitao (Novog)Betmena ponudio mi je update (valjda 1.4) i samo se culo biiip i konzola se ugasila (bez nekog upozorenja ili nekog odbrojavanja kako skida pach.
Da li su to zapusili ili za betmena nema update?

Nekada konzola bila na 3.55 kmeaw posle updejtovana na 4.3 i sad me interesuje da li moze da se odradi ROGERO 4.3
unapred zahvalan....

Zakacio sam PS3 na net i ucitao (Novog)Betmena ponudio mi je update (valjda 1.4) i samo se culo biiip i konzola se ugasila (bez nekog upozorenja ili nekog odbrojavanja kako skida pach.
Da li su to zapusili ili za betmena nema update?

Neki patchevi se ne mogu instalirati direkto iz igre, provereno rešenje je da update skineš iz Multimana i instaliraš ga posebno. Ako hoćeš još komplikovanije :d možeš update skinuti direktno sa sonijevih servera koristeći neke od postojećih programa.

Imam PS3, koji prodajem jer planiram da uzmem sebi neku od konzola gde cu igrati samo pirate!

I citam sada otprilike poslednjih 10 strana i sve mi ovo deluje isuvise komplikovano! :D Na Xbox360 mi se cini da nije tako komplikovano i da ne moram redovno da se zezam oko update-ova i slicnog.
Uzeo bih PS3 zbog ekskluziva ali kada citam sve ovo, totalno me obeshrabri... :)

Ma sta te buni. Sljaka sve jako lepo i jednostavno.

Nema potrebe da prodajes PS3 osim ako nije bas star ili ima nekih problema,ali i ti koji imaju problema mogu da se srede ;) Samo nadji nekog ko ce da ti spusti firmware na 3.55 i da digne na rogero 4.30 najnoviji.Posle,kad se pojavi neki novi,mozes i sam da opet spustis firmware pa da stavis najnoviji.
Po meni prednost sony-a je blu ray i cini mi se da polako prestize Xbox po kvalitetu igara i hardware-a.Recimo Final Fantasy XIII-2 ima manje frejmova na Xbox-u,zao mi sto ga nisam igrao na PS3,a igre koje su ranije izlazile za obe konzole su bolje radile na XBoxu...(ovo je sad mnogo diskutabilno),plus ne mozes da stavis DLC ako XBox nema jtag/rgh...u stvari mozes,ali se placa ;)
Xbox ima sigurno online igranje (ali onda ne mozes da uradis jtag nego samo da flashujes drajv),Sony je poceo da banuje zbog novog firmware-a kad igras online.Ako samo flashujes drajv na xboxu,nema besplatnih dlc-ova i "malih" igara koje izlaze na xbox live-u,osim ako ne kupujes microsoft poene.Dok na PS3 skines pkg i instaliras.Sad sa novim FW ne moras ni da "crackujes" da bi igrao.
Glasam za PS3,ali valja imati obe zbog ekskluziva ;)

Znam ja sve prednosti, a ovaj koji imam je star... Kada prodam originale i konzolu imacu dovoljnu zalihu da uzmem sebi noviju sa rogerom... i jos mi ostane nesto sa strane.

Videcu jos, svakako ekskluzive imaju prednost. :)

Pa i treba da bude star da moze da se flesuje.. Ja sam tako nedavno trazio po oglasima i nasao taman zadnji model iz 2010.. I prezadovoljan sam.. I ama bas nista nije komplikovano, a radi sve ko sat.. Platio sam 40eur flesovanje i to je to..

Ne mora da bude bas star. Evo ja imam debeljka koji je jos u garanciji i sljaka na 4.30cwm.

To jedino da je ostalo negde na nekom lageru .... pošto se SLIM prave od septembra 2009, tako da je i kalendarski zvanično prošlo više od 2 godine i par meseci od poslednjih proizvedenih debelih ....

PS3 do date code 1A(uslovno 50% mogu, 50% ne mogu na downgrade za CFW 3.55 i navise) znaci svi sa data code do (0a,0b,0c,0d) mogu 100%.
8 je 2008
9 je 2009
0 je 2010
1 je 2011

Ja ako bih uzimao opet PS3, sigurno ne bih uzimao debeljka! Iako je mene moj bivsi debeljko dobro sluzio par godina, desio se YLOD i ne zelim da se opet cimam oko toga... Dakle, samo slim dolazi u obzir!

Ja se izvinjavam jer je verovatno već bilo priče, pregledao sam poslednje 2 strane, ali nisam našao uputstvo za upgrade sa 3.55 cfw kmeaw na poslednji cfw 4.3 (moj slučaj)
Takođe, koji se Multiman koristi, i zašto?
I poslednje pitanje, šta će mi biti sa instaliranim PSN igrama, trofejima i progresom u igrama? Ne bih da izgubim ovo, ako je moguće

Hvala unapred, i sry na spamu

Ako moze mala pomoc
Instalirao sam sa 3.41 na 3.55.Medjutim sada kada treba Rogero 3.55 V3.7 u recovery modu mi kaze da mora da imam 3.55 ili vecu verziju.
Proverio sam na soniju je 3.55
Neka ideja???

Imas oficielni 3.55? Sa njega ides na 3.55 rogero pa na 4.30.

a sa 3.55 cfw kmeaw moram na 3.55 ofw pa 3.55 rogero cfw ili mogu direktno na 3.55 rogero cfw?
Takođe, šta se dešava sa PSN igrama i progresom?

Neko je rekao da je isao sa kmaew na rogero direkt i da radi ali uputstvo lepo kaze: prvo se prebaci onaj fajlic, na network setings ona kombinacija dugmica i nakon toga zvanicni 3.55, 3.55 rogero, 4.30 rogero. To je to, pali, radi ide.
Ja sam to odradio, sve igre su mi ostale, PSN igre nisam ni gledao dali su mi ostale ali 99% da jesu. Mogu pogledati kad dodjem kuci ako hoces.

Izašao novi CFW 4.30 V2.03 koji štedi neke korake, nema potrebe više iz Recovery-ja i slično ....

* This CFW can be installed fine from XMB Update over any OFW3.55/CFW3.55/CFW4.21/CFW4.30.

Nazad
Vrh Dno