Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Kako da prebacim igre koje sadrze fajlove vece od 4gb sa eksternog harda na ps3,kako i cime da ih podelim pa cime posle da spojim na ps3?hvala

Kako da prebacim igre koje sadrze fajlove vece od 4gb sa eksternog harda na ps3,kako i cime da ih podelim pa cime posle da spojim na ps3?hvala
Prvo skini program split4g,valjda ces se snaci sa njim da ti sad ne objasnjavam proceduru kod njega,tako "splitovanu" igru nabaci na eksterni hard i nakaci na ps3,ako hoces da igras sa eksternog igra mora da bude u folderu GAMEZ na eksternom da bi ti je MM prepoznao a ako hoces da je kopiras na interni onda to uradi preko MM koji ce te splitovane fajlove da spoji kao sto ti je rekao @Magic

Prebacio sam sve igre na spoljni hard. Pa kada sam proverio, kaže da ima slobodno oko 220 GB od oko 290 GB (koliko u stvari ima HDD od 320 GB). Po savetu ljudi ovde, sada radim backup, (evo već oko sat vremena) i onda hoću da formatiram interni HDD.

Pitanje, kada uradim RESTORE, da li će da snimi samo pozicije, njih bi samo i sačuvao, pa makar ponovo instalirao igru svaku (ono kada prvi put pokrećem igru) ili će da mi ponovo vrati ovih 70 GB koje ne znam šta su, i zbog kojih u stvari i hoću da formatiram HDD ?

Da li je neko radio?

I još jednom da proverim, neće da dira SYSTEM, ostaje 3.55 CFW ?

Koliko sam ja citao po netu Restore ti uradi samo povratak na default settingse,tako da bi trebalo da ti ostane tih 70gb ko zna cega,i ja imam negdje "zagubljeno" 10gb na hardu od 60gb,pojma nemam gdje se nalaze ti podaci dok bi Format hdd trebao sve da pobrise.Nisam kod sebe to radio,samo sam procitao na netu,ako ima neko ko je to uradio kod sebe neka ti odgovori

Konzola rezerviše deo harda za "svoje" potrebe (keširanje tokom igranaj i slično). Što je veći hard to je veći deo harda rezervisan.

Uradio format, uradio restore, i opet isto. Tako da sam samo ručno snimio bitne SAVEove, i samo uradio format.

Ponovo instalirao MultiMan, i sada vraćam igre koje su SPLITovane, i koje moraju da se igraju sa internog.

Konačno sam malo sredio prostor, i sada imam 320 + 500 GB ... odnosno realno malo manje ......

A ekstra sam prošao sa ovim SATA RACKom, našao polovan, lep, crn, robustan, a ima START/STOP opciju, kada se ugasi konzola, gasi se i on, kada upalim konzolu, preko USBa "budi" i njega .... kada igram sa internog, posle nekog vremena se sam gasi. Kada uradim REFRESH u multimanu, on ga "probudi" ....

Moze na pp uputstvo koji folder da kreiram u korenu HDD-a, kao i sajt(ovi) sa kojih mogu da skinem igre.
Imam 3.55 kmeaw

folder GAMES, ako ne radi onda GAMEZ, a igre stvarno nez odakle da skidas od kako nasta zbrka sa filehosterima... -.-

ma kakvi filehosteri, kakvi bakraci..

uvek su bili najbolji izbor, nije mi jasno zasto ih ljudi zanemaruju... BITTORRENT trackeri - javni i privatni... mozda je na javnim malo sporiji download, ali boze moj - besplatno je. Ako se potrudite, mozda se docepate i privatnih trackera, to je vec na vama... necemo javno o tome :)

poz svima. Drugar mi je dao konzolu posto je ne igra uopste da probam da stavim neki JB fw. Bio je 3.41 na njoj. Nasao sam jedan 4.11, navodno jb-van, prebacio na flash i instalirao uspesno na ps3. Pod verzija sada pise 4.11. Problem je sto u glavnom meniju pdo Games nemam one opcije Install package files i slicno. Probao sam posle toga da instaliram neki drugi fw ali ne vredi, sada vise ne propoznaje nijedan firmware na flashu, koji god da stavim. Probao sam i neki 3.55 ali ne vidi ga. Jel zna neko kako da vratim na oficijalni 3.55 da bih posle stavio Kmeaw 3.55? Ili neko drugo resenje?

Cestitam. Uspesno si sj38ao drugaru konzolu. Sada moze samo originale da igra.

OK. Jel mozes da objasnis malo? Mislim da sam instalirao oficijalni fw, tako mi barem deluje.

Da, upravo si to uradio, a upravo to nisi smeo da uradis. i umesto da si prvo pitao ovde sta kako, ti si na svoju ruku odradio, pa sad pitas.

Ali ajde, kad vec pitas: posto imas 3.41, uradi update na 3.55 oficijelni, pa onda na 3.55 KMEAW. Ne smes NIKAKO da updateujes na 4.11.

Sada jedino mozes da spremis 30-40 evra, i da uradis downgrade. Debela ili tanka ?

Slim. Ma nije toliko ni bitno, on mi je i dao konzolu da mu uradim update na najnoviji jer nema net kuci, a igra samo originale, a ja reko ajde da probam da mu stavim neki kuvani fw, mozda mu nekad zatreba. Hoce li moci kasnije kada izadje hackovani 4.11 da se sa njega uradi flesh kako treba?

Sta hoces da fleshujes,mislim da nisi lijepo definisao pitanje?Sad imas 4.11 OFW na njemu,ako nekada provale neki jb i mogne CFW na 4.11 onda ces samo da ufleshujes CFW na OFW i to je to,ako provale jb za 4.11 onda i nemas potrebe da se vracas na 3.55 CFW ako si to pitao.

Izgleda da se radi downgrade na svim PS3 konzolama, i na onim CECH3004 .... doduše cena kao za debele, jer je "pipavije" .... na 3.55CFW

koji je zadnji multiman za 3.55 greskom ga obrisah sad ne mogu da nadjem neke sam intalirao al ne rade

Ja pre par dana instalirao na jednu konzolu, mislim da je 4.09 ili tako nešto ....

Pioneerko, tako mi javio čovek koji radi ....

nece da mi radi Uncharted 3 sa ovim multimanom ili ja ovo ne umem da sredim.

Koja verzija Uncharted 3 se preporucuje a da ne blokira i da se ne gube texture, propadanja i etc...?

Nazad
Vrh Dno