Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

A zar nema negde da se narucuje preko neta? Kolko znam, nista ispod 70evra se ne carini.

Kolko sam video ima naslova i za manje od 20 eurica (games.co.uk), al kolko vidim ne isporucuju u Srbiju. Verovatno ima sajtova gde isporucuju, a ako uzmes nekoliko naslova onda se trosak isporuke umanji i itekako se isplati.......
U sustini sto bi se cimao kada postoje ljudi koji prodaju stare naslove od 15-20evra tako da mozete slicno proci kao i ovi sa zapada, eventualno sto je manji izbor......

Hmmmm...prvo je bio Jailbreak a neposredno tj ubrzo cfw, da li ce i za Jailbreak2 do ng isto cfw 4.0 ? :S
Pitanje je sada...

I ako se pojavi CFW 4.00, onda će Sony da izbaci 4.10, pa će sledeće igre da budu za 4.10, pa ćeš ti opet ovde da kukaš: Šta bre rade taj GeoHot i kompanija, zašto ne izbace zaj 4.10 CFW već jednom, a sigurno mogu ....

@Majstor
Meni se cini da ste vas dvojica pricali o dve razlicite stvari. vlada_o o JB-u, odnosno ceni njega ako se narucuje iz inostranstva, a ti o ceni igara. Kako god. Dopune informacije radi, postoji dosta/dovoljno sajtova koji isporucuju u Srbiju, mnogo vise detalja o tome nalazi se u odgovarajucoj temi. Igre su cesto prilicno jeftine ili, posto je to relativno, da kazem dostupne po pristupacnoj ceni. Uz mogucnost da je kasnije razmenis za neku drugu s nekim odavde, itd. Cimanje, koje pominjes, isplati se ako zelis novu igru, samo svoju, u celofanu, iz kojih god pobuda.

Jedino bih te ispravio za troskove isporuke. Svaka igra se placa i salje odvojeno, najniza postarina je 0,99 funti - dakle, nije toliko strasna i niko od sajtova koji salju ne ostavlja mogucnost da naguravanjem vise naslova u jedan paket ustedis na postarini. Znaci, 0.99 po igri u najpovoljnijoj varijanti.

@ficicaaa
Nadam se da ce sto pre da ti svane :).

pa to i nije neki trosak. Aj kad si vec to napisao, daj i te sajtove sa kojih moze da se narucuje :)

Utoliko pre sto je tamo bas aktuelna prica o svim raspolozivim sajtovima :).

@MagicMaster
Pusti coveka da kuka, zabranio nam je da mu uskratimo to ekskluzivno pravo!

off @vladimirdowla - lepo je pariti oci u nasim maloprodajama, imaju svasta, ali zastane puls kad dodje do kupovine... srecom da sve to moze mnogo povoljnije da se nabavi iz inostranstva ;).

U pravu ste....ovde se skupljaju samo otpadnici :)

Poz ljudi , vidim da je vecina ovde dobro informisana sto se hack teme tice...
Interesuje me vase misljenje da li se isplati flashovati/downgradovati konzolu na 3.55 ili ipak da je update na zadnji fw mislim da je 4.0 nisam siguran , ja sam trenutno na 3.72 i jako se dvoumim , jer iskreno ne pratim previshe hack temu , tako da me interesuje vase misljenje .
Do sada sam furao uvek na zadnjem fw , i razmisljao sam se ovih dana da pak downgrade konzolu mada nisam tolko siguran posle par sati provedenih na forumu citajuci :), tako reci ima li ikakve nade od piraterije ili ne?
Hvala unapred Poz svima.

Poslednja izmena:
Pa to samo zavisi od tebe, i da li želiš PSN i online igranje , ili ti je dovoljno single player igranje igara od 2006 do polovine 2011 .... odgovor na to pitanje znaš samo ti ....

Vishe sam mislio o buducnosti tog dongla za nove igre i tako to, mada da cela ideja zavisi od mene naravno :p.

Bas tako. Ja sam prvi put u zivotu presao s PC-a na konzole u kontekstu igara upravo zato da bi mi sve radilo "out of the box", odnosno da ne bih imao nikakvih glavobolja u vezi sa zna se sve cim. Ako sam vec to uradio iz tih razloga, ne vidim smisla u tome da sad razbijam konzolu, kako bih se ponovo nasao u situacijama koje oduzimaju vreme i zivce. Vecinu igara mozes prilicno povoljno da narucis iz Engleske i onda jednu kvalitetnu igru da razmenis za neku drugu koja te zanima, pa tako u krug. U sustini, uz mala ulaganja moze dosta toga da se odigra, a da ne iziskuje jos novca. E sad, ko je u nezavidnoj finansijskoj situaciji ili mu nije bitan online, on definitivno ima o cemu da razmisli.

BTW, posto nisam upucen u problematiku previse, da li je i konzole s najnovijim fw moguce "svuci" na taj 3.55 ili koji god vec fw da je potreban? Ili se ipak nije jos uvek dotle stiglo?

4.0 je zadnji fw ja mislim , i misliim da ne moze josh ali ce uskoro moci vec su pronashli hack , imas vishe info-a ovde http://www.ps3hax.net/ ..
Iskreno nije da me zanima online previshe , jer blejim na kompu kad igram online tipa sc2/hon neki mmo i tako to , tako da iskreno i nemam neku zelju za online gamin na sonny-u ,nego vishe manje me interesuje taj dongle scime mozes kao da updatujes konzolu i igras najnovije igre sa najnovijeg fw-a .

Hvala. Kome je online gotovo potpuno nebitan, taj jedva da bi trebalo da ima neku dilemu, mada bih licno mozda i tad odbio mogucnost da se "macujem" sa nekoliko stvari, ali to je onda bas svedeno na stvar izbora. Ja ne zelim da se odreknem online segmenta. Valjda ce sve to profunkcionisati, znam da mnogi s nestrpljenjem iscekuju ;).

dal je moguce da ce za 3 dana ng, a nishta od cfw...
mora na box posle praznika.

Ekipa zvana EXEtrimALL trenutno razbija PSN naslove, vise o tome na hxxp://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/91192-fs-fsc-wu-fj-all.html

nama trebaju ps3 naslovi, nema leba, cim praznici prodju box se qpuje

Brateee....

jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg

sisko-facepalm.jpg

famous_facepalm_6.jpg

facepalm.jpg

psn-network-exploit-facepalm.jpg

double-facepalm1.jpg

KUPI JE!!!! Kupi odmah danas XboX i nemoj više da dolaziš na PS3 temu .... idi malo na XboX temu ....

nemojte biti tako strogi prema njemu, očigledno je neupućen. novi CFW je izašao ALI nova verzija 3.55 koja sa True Blue dongle-om omogućava da se igraju sve igre za kojima se kuka. kontam ja da vi to svi ovde znate ali po nekim komentarima deluje kao da je neko zaboravio.

btw Crysis PSN se pojavio

U ne, samo ne Xbox. Dosta mi ga je i u ovoj temi. :p

postoji li negde nekakva lista igara koje rade 100% pod cfw 3.55? da kad skidam za klinca znam sta moze da radi...hvala....

registruješ se na zamundu i tamo ćeš u PS sekciji naći tačno sve igre koje rade na CFW 3.55, oni druge ne kače uopšte

Ako imaš, može i meni ? Dobar sam svuda, majke mi, svuda imam ratio oko 2 ... :) :)

Na zamundu cini mi se ne idu pozivnice nego se otvore sa vremena na vrijeme za nove a i ne gleda sr ratio - moj je 0,0001 ili tako nesto:D

prekjuče se drug registrovao bez problema, nisam mu slao nikakvu pozivnicu a ni nema ih ko što kaže nikolaf7

Vrh Dno