ja bih pre rekao da pirata na PS3 ima toliko malo da oni uopšte ne moraju da vode računa o tome. u našoj državi nije problem što ljudi nemaju para, kad nešto voliš onda ćeš uštedeti za to makar ne jeo, nego je problem u prodavcima. zato svi lepo u intezu po karticu i manite se više piraterije.
Ali fora je sto nema igara koje zasluzuju kupovinu samo zarad kampanje, ustvari ima jedna, eventualno dve godisnje. Ja vec imam 50 sati u BF3, a toliko nemam ukupno ako saberem sve kampanje koje sam presao poslednjih 5 godina.. Ne znam sta vi to igrate stvarno, 3 igre godisnje vredi uzeti...
Kako to lepo zvuči, uzmite karticu i manite se piraterije, svaka ti čast, stvarno, otkrio si rupu na saksiji. Niko ne voli da ima original igru sa lepim omotom i bukletom koji miriše na onaj fenomenalan miris NOVOG. Čoveče, ovde se pare ne beru na drveću, već ljudi rade kao STOKA za 15, 20 hiljada a ti kažeš dajte 40, 50e za igru, ko da treba da kupe žele zeku. Ko ima da da za JEDNU igru mesečno 40, 50e mesečno, mogu samo da mu čestitam i da mu zavidim što je u 2% stanovništva koji takav luksuz sebi može da priušti. Kaskamo sa zaradama za SVIMA, ali itekako prazimo trendove po pitanju CENA, pa tako imamo od najskupljeg goriva, do jako skupe truje, itd. Da neće klinci i studenti da daju toliko pare? Ili možda mladi parovi i sveži roditelji u svim svojim finansijskim problemima i mukom da sebi i deci obezbede normalan život?
Tako da, mani nas tog moralisanja "uzmite karticu i manite se piraterije", niko se ne bavi piraterijom jer voli, već jer jedino tako može da priušti sebi neki užitak. Ne zato što nećemo drugačije, već zato što ne možemo drugačije, i ne zbog nas, već zbog ovih jadnih političara koji nas seksaju decenijama, na sve moguće i nemoguće načine. A ti ako si u stanju da trošiš 50e mesečno na sony, čestitam, i donekle ti zavidim, ali pre svega poštujem.
Al pazi, 50e, za samo JEDNU igru mesečno, ne daj bože da ti se zaigra nešto drugo.
Za naše uvoznike koji naručuju šačicu primeraka su cene abnormalne u nabavci. Razlog zašto ne naručuju više je tržište koje vrvi od pojedinaca koji bi pre geohotu dali 100€ nego da te pare potroše na igre.
progress was made even though I'm on vacation, and it's going well, I won't say anything else![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari