MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Ja probao danas, izgleda da tvoj drug popunio poslednje mesto ... kaže puni smo, probaj kasnije ...
auuu, koje mrtvilo na ps3 sceni ... ne znam, nemam texta.
A sta se to tebi sigra od ovih 50 vrhunskih igara koje su izasle zadnjih 3 meseca..
dobro vece svima, ja sam u ovom svetu totalni "dibi-dus" nista ne znam..... e sad, uzeo sam PS3 slim sa CFW 3.55, i na njegovom HDD-u imam jednu igru, i imam jedan originalan BR disk koji je potreban. E, sad mi nije jasno nista oko prebacivanja i oko fix-ova, patch-eva itd... pa sam hteo nekoga da zamolim ako ima vremena naravno, da mi ukratko objasni sta i kako. ja sam iz BGD-a Zvezdara, mogu doci po vas naravno i vratiti vas nazad jel mi cinite usluguako hocete mozemo i na pivo(PAULANER) i klopu castim
![]()
aha, jasno mi je to odprilike!
recimo skinuo sam MK9 , i taj glavni direktorijum koji je "BLCS02923" (npr. lupam sad) prebacio sam na sony i to je to! on se tamo u games vidi. nego kako da nateram onaj multiMAN da cita recimo NTFS mucim se sa fajlovima koji su veci od 4GB u FAT32... takodje me zanima kako da updateujem mulitMAN i dal to treba.... gde ubacijem fix ako treba...
kad se ocekuje novi jailbreak za fw 3.7,tj citao sam da se pojavio neki True Blue tako nesto.... posto sam shvatio da ne mogu neke igrice da igram na 3.55ako je neko voljan da mi pomogne i da mi da neke igrice nek se javi slobodno na p.p :guitar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari