Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Ja probao danas, izgleda da tvoj drug popunio poslednje mesto ... kaže puni smo, probaj kasnije ...

Što ga ne iskoristiš, pa pročitaš neku knjigu?

A sta se to tebi sigra od ovih 50 vrhunskih igara koje su izasle zadnjih 3 meseca..

Eto, kupio je Xbox, a ipak ne moze da prezali krah PS3 piratske scene... i sto mu i dalje stajete na muku?

A da kupiš neku igru? Više bi je cenio...

Moj prijatelj EXEtrimALL je osposobio fifu 12 na 3.55cfw :D
Pochelo je ..:)

desi im se tu i tamo da razbiju neku sa PSN-a kad izađe neki DLC ili patch, isto se i sa crysisom desilo nedavno. probao sam ga i nije loša grafika uopšte. bar kako mi je delovalo na netu sa slika. na tv-u izgleda skroz pristojno, takođe nije ******a kao crysis 2 koji uopšte nije u 16:9 za PS3

Postoje li za PS3 homebrew programi kao za PS2 Tipa SMS multimedija plejer i slično?

Treba do vikenda konačno da mi stigne PS3, pa ću možda PS2 prebaciti kod dece u sobu, ako budem mogao da gledam filmove i serije na PS3, naravnoo ...

24. januara ce se pojaviti na PSN-u prvi Killzone portovan sa PS2.

Postoje li za PS3 homebrew programi kao za PS2 Tipa SMS multimedija plejer i slično?

Treba do vikenda konačno da mi stigne PS3, pa ću možda PS2 prebaciti kod dece u sobu, ako budem mogao da gledam filmove i serije na PS3, naravnoo ...

Zasto ti treba ikakav homebrew program kad PS3 pusta video fajlove sam po sebi? Jedino prevod sto bi morao da lepis na PC-u..

Samim tim sto je potreban PC za gledanje prevoda, Sony ispada skoro beskoristan uredjaj za gledanje filmova.

Ako vec imam PC, gledacu film sa njega - sto bi se onda mucio sa lepljenjem prevoda?????

Zasto to ne resavaju novim softverima je odlicno pitanje za njih, al je izgleda njima najvise i SAMO zinulo da skrkaju pirate ne shvatajuci da sa novim softverskim ponudama koje uredjaj moze da pruzi bi masa ljudi odustala od piratskih igara sa nizim softverom jer bi im te nove ponude bile uskracene.....

Dobro, PC je uvek potreban, da bi skinuo ... ali ne moram baš da provodim dodatno vreme i da se mlatim sa lepljenjem.

Meni PS2 služi odlično za ovo, nabavio sam debelu + network adapter, ubacio jedan HDD od 160 GB. za igre sam se time pobezbedio.

Serije koje pratim, skinem, skinem titl, bacim na fleš, bocnem, i krećem.

Nikakve egzibicije. PS2 "tera" 480p .avi bez problema.

Svi znamo da PS3 ima hardver koji može ladno da tera .mkv ... Ako može ono sranjce od WDTVa da "tera" 1080p bez problema, PS3 bi MORAO to da sažvaće bez da štucne ....

Ali eto, interesantno, a i čudno je, da se niko nije time makar malo pozabavio, da napravi tako neki multimedijalni plejer poput SMSa na PS2 .... a koji bi prepoznavao i .mkv fajlove i .sub i .srt titlove ...

dobro vece svima, ja sam u ovom svetu totalni "dibi-dus" nista ne znam..... e sad, uzeo sam PS3 slim sa CFW 3.55, i na njegovom HDD-u imam jednu igru, i imam jedan originalan BR disk koji je potreban. E, sad mi nije jasno nista oko prebacivanja i oko fix-ova, patch-eva itd... pa sam hteo nekoga da zamolim ako ima vremena naravno, da mi ukratko objasni sta i kako. ja sam iz BGD-a Zvezdara, mogu doci po vas naravno i vratiti vas nazad jel mi cinite uslugu :) ako hocete mozemo i na pivo(PAULANER) i klopu castim ;)

nisam pratio, kakva je situacija sa Skyrimom?

dobro vece svima, ja sam u ovom svetu totalni "dibi-dus" nista ne znam..... e sad, uzeo sam PS3 slim sa CFW 3.55, i na njegovom HDD-u imam jednu igru, i imam jedan originalan BR disk koji je potreban. E, sad mi nije jasno nista oko prebacivanja i oko fix-ova, patch-eva itd... pa sam hteo nekoga da zamolim ako ima vremena naravno, da mi ukratko objasni sta i kako. ja sam iz BGD-a Zvezdara, mogu doci po vas naravno i vratiti vas nazad jel mi cinite uslugu :) ako hocete mozemo i na pivo(PAULANER) i klopu castim ;)

pa fixovi su ti kao krekovi na pc, zamenis odredjene fajlove u igri, a patch ti je .pkg fajl koji samo kliknes instal u ps3 preko onih menadzera za pokretanje igara i zaboravio sam kako se zovu, davno sam prodao ps3...u svakom slucaju nema tu nista komplikovano da se radi a i kad god skidas nesto, sve ti ljudi objasne ili u komentarima u glavnom postu, nemas brige ;)

aha, jasno mi je to odprilike!
recimo skinuo sam MK9 , i taj glavni direktorijum koji je "BLCS02923" (npr. lupam sad) prebacio sam na sony i to je to! on se tamo u games vidi. nego kako da nateram onaj multiMAN da cita recimo NTFS mucim se sa fajlovima koji su veci od 4GB u FAT32... takodje me zanima kako da updateujem mulitMAN i dal to treba.... gde ubacijem fix ako treba...
kad se ocekuje novi jailbreak za fw 3.7,tj citao sam da se pojavio neki True Blue tako nesto.... posto sam shvatio da ne mogu neke igrice da igram na 3.55 :) ako je neko voljan da mi pomogne i da mi da neke igrice nek se javi slobodno na p.p :guitar:

Poslednja izmena:
aha, jasno mi je to odprilike!
recimo skinuo sam MK9 , i taj glavni direktorijum koji je "BLCS02923" (npr. lupam sad) prebacio sam na sony i to je to! on se tamo u games vidi. nego kako da nateram onaj multiMAN da cita recimo NTFS mucim se sa fajlovima koji su veci od 4GB u FAT32... takodje me zanima kako da updateujem mulitMAN i dal to treba.... gde ubacijem fix ako treba...
kad se ocekuje novi jailbreak za fw 3.7,tj citao sam da se pojavio neki True Blue tako nesto.... posto sam shvatio da ne mogu neke igrice da igram na 3.55 :) ako je neko voljan da mi pomogne i da mi da neke igrice nek se javi slobodno na p.p :guitar:

Hajde daj mail, posto ti privatnu poruku ne mogu poslati. Objasnicu ti neke osnove. :)

Nazad
Vrh Dno