U pitanju je MFW a ne CFW
Onaj ko prati scenu sigurno zna da taj jailbreak donosi jedino pokretanje homebrew programa i nista vise od toga.
Znaci nema CFW, nema backup managera, i nema piraterije.
šta su to i koje homebrew, a legalne igre ?sto hoce da pokrene legalne homebrew igre i aplikacije na 3.70 ili 4.0
mogu samo sa DVD-a/BR-a koliko sam video
super samo ima taj minus od cene, pošto su te sve igre poodavno izašle možeš već sve te originale pazariti za tih 80€, znam da će neko da negoduje ali moram reći. kod nas naravno za te iste pare možeš uzeti samo jednu igru
![]()
drug mi juče pošalje link sa YT-a gde neki japanac ima 4.0 CFW, naravno klip je fake ali deluje prilično realno.
što se tiče TB-a da li sa njim rade samo te 3.60+ ili podržava i starije igre? od tih 30 novijih koje mogu po meni jedino portal 2(ko već nije na kompu), dirt 3 i deus ex vrede da se odigraju. naravno neko se neće složiti, jer bilo je komentara kako neko ne može dočekati CoJ da hackuju (ne vidim zašto al ajd).
i sad mali off što se nekih cena tiče
bio prekjuče u games-u, čisto da se malo smejem cenama i vidim ovo a to isto ustvari košta puuuno manje.
sad ako se ne varam zavvi još umanjuje tu cenu za iznos poreza ako je vrednost porudžbine preko 20 funti ili tako nešto (nisam nikad prelazio 12 funti sa porudžbinom pa ne znam) tako da na kraju izađe ta ista cena samo u €. znači za cenu jednog paketa kod nas tamo možeš uzeti 4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari