Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

za sad se gubi.....citajte malo, prosla stranica je u pitanju.

nema ljutis, chika da bonu :)

Da li zna neko da li moze da se uradi downgrade slim 250gb sa OFW 4.0 na OFW 3.60?

Jel radi neko u bg. spustanje sa 3.60 na 3.55 u pitanju je debeljko 40gb.moze na pm. Hvala

U pitanju je MFW a ne CFW

Onaj ko prati scenu sigurno zna da taj jailbreak donosi jedino pokretanje homebrew programa i nista vise od toga.
Znaci nema CFW, nema backup managera, i nema piraterije.

zasto? zasto?? zasto???
zasto si mu razbio snove i iluzije?!? kakav si ti to covek i komuista? :p

U pitanju je MFW a ne CFW

Onaj ko prati scenu sigurno zna da taj jailbreak donosi jedino pokretanje homebrew programa i nista vise od toga.
Znaci nema CFW, nema backup managera, i nema piraterije.

Sacekajmo malo.

MFW kad izadje vrlo brzo se dolazi do CFW-a, naravno da nece covek javno da omoguci CFW i da onda sony krene sa tuzbom protiv njega.
Dobra stvar je da sony nije provalio rupu na 4.0, i sudeci po svemu bice CFW 4.0 uskoro.

Pa da je protiv zakonito verovatno bi odavno sony reagovao, prvo sto bi uradili banovali bi ga sa twitera, mada kad Gehotu nisu mogli nista nece ni ovom posto to sto hoce da pokrene legalne homebrew igre i aplikacije na 3.70 ili 4.0 nije zabranjeno, a da li jeste ili nije videcemo kad izbaci MFW i dal ce ga sony tuziti, a potrebno je i da dobiju slucaj protiv njega.

Poslednja izmena:
Na jednom forumu (neću da pišem o kojem je reč, je l' ne znam da li je dozvoljeno, da ne ispadne reklamiranje itd) sam naišao na ovaj tip oglasa:

"True Blue dongle (Jailbreak2) omogucava igranje NOVIH igara na hakovanim (cipovanim) konzolama sa verzijom 3.55

Neki od naslova koje cete moci igrati su: Assassin’s Creed: Relevations, Bodycount, Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Juarez: The Cartel, Dark Souls, DiRT3, Elder Scrolls V: Skyrim, FEAR 3, NBA 2K12, i jos mnoge druge (spisak se dopunjuje skoro svakodnevno). Pored novih, naravno, radice vam i sve stare igre.

Dobijate punu podrsku za proizvod na nasem forumu kao i sve instrukcije potrebne za instalaciju firmware-a.

Ukoliko se odlucite da taj posao prepustite nama i posaljete nam konzolu, uz sve ovo dobijate i 5 NOVIH igara potpuno besplatno."

Nisam u toku što se trenutne ps3 hack scene tiče, pa me zanima je l' uzimao iko ovo?

Poslednja izmena:
TB dongle je jedini način da igraš "narodne" verzije igara koje zahtevaju FW 3.6+. Jedini je preduslov da na konzoli imas oficijalni ili Custom fw 3.55 ili neku verziju ispod. A kako radi saznaću uskoro:d

Poslednja izmena:
I ja sam pronasao oglas koji je eufrat naveo, covek se kune da rade nove igre.

Nadam se da ce neko od vas ko ozbiljnije prati ovu scenu ovo potvrditi i napisati nesto vise. :)

Poslednja izmena:
ja pratim stalno šta se dešava i mogu za sve te novije igre da se nađu eboot fixovi za true blue. ljudi igraju i ne žale se, ima i na YT-u klipova kako funkcioniše.

Moze da se igra ali je cena sticka paprena, barem za nase uslove.

75-80 evra je cena dongla u Srbiji. Trenutno sam testirao portal 2 sa hda i radi bez problema.

super samo ima taj minus od cene, pošto su te sve igre poodavno izašle možeš već sve te originale pazariti za tih 80€ :D, znam da će neko da negoduje ali moram reći. kod nas naravno za te iste pare možeš uzeti samo jednu igru :D

super samo ima taj minus od cene, pošto su te sve igre poodavno izašle možeš već sve te originale pazariti za tih 80€ :D, znam da će neko da negoduje ali moram reći. kod nas naravno za te iste pare možeš uzeti samo jednu igru :D

Koliko sam ja izbrojao ima nekih 30 igara koje mogu da se igraju samo sa TB donglom, jedino je pitanje da li ce raditi i novi naslovi koje traze 4.0 fw.
Nažalost cfw još nije na vidiku, tako da je ovo ipak prihvatljiva investicija, naročito za Serbistan gde jedna igra košta toliko koliko košta:wall:

drug mi juče pošalje link sa YT-a gde neki japanac ima 4.0 CFW, naravno klip je fake ali deluje prilično realno.

što se tiče TB-a da li sa njim rade samo te 3.60+ ili podržava i starije igre? od tih 30 novijih koje mogu po meni jedino portal 2(ko već nije na kompu), dirt 3 i deus ex vrede da se odigraju. naravno neko se neće složiti, jer bilo je komentara kako neko ne može dočekati CoJ da hackuju (ne vidim zašto al ajd).

i sad mali off što se nekih cena tiče
bio prekjuče u games-u, čisto da se malo smejem cenama i vidim ovo a to isto ustvari košta puuuno manje.
sad ako se ne varam zavvi još umanjuje tu cenu za iznos poreza ako je vrednost porudžbine preko 20 funti ili tako nešto (nisam nikad prelazio 12 funti sa porudžbinom pa ne znam) tako da na kraju izađe ta ista cena samo u €. znači za cenu jednog paketa kod nas tamo možeš uzeti 4.

Poslednja izmena:
drug mi juče pošalje link sa YT-a gde neki japanac ima 4.0 CFW, naravno klip je fake ali deluje prilično realno.

što se tiče TB-a da li sa njim rade samo te 3.60+ ili podržava i starije igre? od tih 30 novijih koje mogu po meni jedino portal 2(ko već nije na kompu), dirt 3 i deus ex vrede da se odigraju. naravno neko se neće složiti, jer bilo je komentara kako neko ne može dočekati CoJ da hackuju (ne vidim zašto al ajd).

i sad mali off što se nekih cena tiče
bio prekjuče u games-u, čisto da se malo smejem cenama i vidim ovo a to isto ustvari košta puuuno manje.
sad ako se ne varam zavvi još umanjuje tu cenu za iznos poreza ako je vrednost porudžbine preko 20 funti ili tako nešto (nisam nikad prelazio 12 funti sa porudžbinom pa ne znam) tako da na kraju izađe ta ista cena samo u €. znači za cenu jednog paketa kod nas tamo možeš uzeti 4.

Rade i stare igre, kao i igre downloadovane sa PSN mreže, bez greške.
A to za cene igara kod nas, ne mogu ni da komentarišem a da se ne iznerviram:wall:

Nazad
Vrh Dno