Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

znao sam da ih to muci... stavila deca 3.60 pa sad kukaju da im neko napravi kljuc da otvore bravu "sto je tata zakljucao" :)

šta bi sa linkom koji sam okačio - fejk?

i sledeći put dajte obrazloženje kad brišete postove.
najgora tema na forumu.

Poslednja izmena:
Koja crna Austrija i akcije. Davno smo prosli te fore.
Uzimaj samo sa garancijom . Bar ces imati sa kim da se proganjas ako ti se nesto dogodi.
Onaj debeljko 80GB za 240eur je sasvim OK a ima i 2 god garancije.
Ja sam za 15 dana dva kupio. Dolaze zamotani u najlon i dobro zalepljeni. Prvi je bio malo izgreban ( dve linije) i videla se korozija oko USB, verovatno na ploci ali dok radi sve dobro, drugi bolji ako bas zavirujes na svetlu ima i on sitnih linija.
Piano finish je osetljiv i vidi se sve. Da su iz fabrike novi bili bi isto tako. Utisak mi je da se malo cuje kad se pokrenu igre (ventilator) a i primetio sam cudno caktanje kad se gasi ili kuckanje kad nista ne radi, kao da je HDD. Dok radi sve OK.
Uspesno ubacen firmware 3.55 , igre rade , ne greje se previse , slika na Plazmi 42 HDMI automacki na 1080p sa podesenim menijem boja, nema titranja, duhova. odusevljenje.
(HDMI sa grafike kompa sve preko 1024 def. muti i titra a 1080 je sitno i mutno ).
Preporuka
Pozdrav

Poslednja izmena:
Ma sve na automacki :)

Koja crna Austrija i akcije. Davno smo prosli te fore.
Uzimaj samo sa garancijom . Bar ces imati sa kim da se proganjas ako ti se nesto dogodi.
Onaj debeljko 80GB za 240eur je sasvim OK a ima i 2 god garancije.
Ja sam za 15 dana dva kupio. Dolaze zamotani u najlon i dobro zalepljeni. Prvi je bio malo izgreban ( dve linije) i videla se korozija oko USB, verovatno na ploci ali dok radi sve dobro, drugi bolji ako bas zavirujes na svetlu ima i on sitnih linija.
Piano finish je osetljiv i vidi se sve. Da su iz fabrike novi bili bi isto tako. Utisak mi je da se malo cuje kad se pokrenu igre (ventilator) a i primetio sam cudno caktanje kad se gasi ili kuckanje kad nista ne radi, kao da je HDD. Dok radi sve OK.
Uspesno ubacen firmware 3.55 , igre rade , ne greje se previse , slika na Plazmi 42 HDMI automacki na 1080p sa podesenim menijem boja, nema titranja, duhova. odusevljenje.
(HDMI sa grafike kompa sve preko 1024 def. muti i titra a 1080 je sitno i mutno ).
Preporuka
Pozdrav

ja sam pazario takav refurbished i mogu isto da preporučim, sve radi savršeno. moj nije imao nikakve tačkice ili ogrebotine.
2 godine garancije nisu za bacanje takođe :D

Totalni fejk kada je upitanju onaj link. I zamolio bih vas nove clanove da prestanete da me spamujete na inboks sa glupim pitanjima. Kao deca ste.

Pa nadali su se da ga napecati na nesto, da ce ga udariti na sve strane da kupe vreme i u medjuvremenu napraviti slucaj, da ce decko pod pritiskom da napravi neku gresku.
Kako vreme odmice pokazuje se, kao sto je vecina i mislila, da ce sudjenje da bude besmisleno skroz i da ce Sony samo sebi stetu napraviti.
Cekamo dalje informacije...

svi ga vec imamo...

Jel moze neka POMOC...Skinuo sam kmeaw's 355 i sve sto treba ostalo whipe history, fix permissions, multiman, awesome file manager, ftp server,gaia... Pokrenuo sve to bla bla bla i kada probam da pokrenem igru koju sam kopirao na interni hard RED DEAD REDEMPTION u ovom slucaju nista se ne desava il me izbaci nazad na XMB menu il mi bude crn ekran. I porobao sam i select+X.Dakle pitanje koje donosi 3 bambija:) u cemu je probleeeeemmmmm.Probao i preko Multimana i preko Gaia i nista.Cak sam i kopirao igru sa diska AC1 i sa njom ista prica.U DOBRI CAS AJDUCIIIIII...

Poslednja izmena:
probaj rogero manager 8.2, ili najnoviji multiman (sa najnovijom verzijom ti treba i "bdemu".pkg)
takođe zameni eboot.bin iz igre sa eboot.bin-om modifikovanim za 3.55 i onda još uz sve to select+X i ako ti i tad ne pusti igru onda ne znam šta je.

meni tako nije radio ME2 sa starijim multimanom(1.15) a kad sam pokrenuo preko rogera proradila je iz prve.

Prekopirao sam sve ponovo al samo sa GAIA prethodno sam obrisao kopiju koju sam napravuio sa Multimanom i sad radi sve u FULUUUUUU...

Drugari treba mi hitna pomoc oko qpovine...
Dakle neka zena prodaje debeljka od 60gb ali kaze da nema ni 1 original disk, ne zna koji fw ima konzola ali ZNA da i bez original diska rade postojece igre (pes 2011 i nba 2k10)rade.Cela prica je da je star god ipo i 1 original joy i sve to za 160e.
Znaci moje je pitanje kada bih stavio cfw 3.55 da li MORAM imati i makar 1 original blue ray dvd i da li da qpim ovo ?
Hvala

zavisi ti od igre do igre ali od backup managera. čini mi se da najnoviji multiman emulira original disk i kad u PS-u nema ništa ali se to instalira kao .pkg posebno i uvek imaš fajl da skineš zajedno sa multiman-om na većini PS3 hack sajtova.
na tvom mestu ja bih uzeo neku igru, makar i polovnu za malo para da se nađe ako slučajno ona emulacija ne funkcioniše. ja sam uzeo LBP od marlija još pre PS-a i to za puuuuno manje para nego u Games-u a bila je u celofanu.

p.s. samo da te ispravim pošto sam freak po tom pitanju a i imaš nekih pravopisnih grešaka

1. Blu-Ray - OK, Blue Ray - NOT OK. Uz Blu Ray ono DVD ti je višak
2. Ako već moraš da pišeš slovo Q umesto Ku u rečima onda piši Qu jer je (bar)to pravilno po Engleskom jeziku :D
Malo se *****avam "ofkors"

Drugari treba mi hitna pomoc oko qpovine...
Dakle neka zena prodaje debeljka od 60gb ali kaze da nema ni 1 original disk, ne zna koji fw ima konzola ali ZNA da i bez original diska rade postojece igre (pes 2011 i nba 2k10)rade.Cela prica je da je star god ipo i 1 original joy i sve to za 160e.
Znaci moje je pitanje kada bih stavio cfw 3.55 da li MORAM imati i makar 1 original blue ray dvd i da li da qpim ovo ?
Hvala

Tesko da je star samo godinu i po... 60GB je bila medju prvim serijama fat konzole... Probaj da nabavis/iznajmis bilo koju igru cisto da vidis da li BR drajv radi...

uvek ti ostaje ova varijanta. ja sam sa mojim takvim prezadovoljan. od kako sam pazario ovo nabacujem igre svaki dan i nisam još naleteo na neku koja mi je pravila bilo kakav problem. loading je prilično brz pošto je disk na 7200rpm a ne 5400 kao svi ostali.

Od nedelje cu se baciti na posao oko JBovanja. (kako smesno zvuci zadnja rec :D) Jos sam u fazonu da mi je ovaj tut u bookmarks tabu i da je 3.41 fw zadnji JB kompatibilan. Od hardwera mi treba samo JBstick i to je to. Zanima me sta je u poslednje vreme aktuelno i da li mogu da radim po ovom tutorijalu, da li je moguce hakovati novije fwove i kako je sada sa MPom preko neta?

Naravno, zamolio bih nekog da mi sazvace u par koraka, jer nema smisla da citam svih 75 stranica. Tj nije mi tesko, ali ako neko ima vremena, mali podsetnik za sve nece skoditi :)

Pozdrav!

aktuelno je JB FW3.55 - bez JBsticka

Ne pratis nastavu.. Pirati ko na PC-u bre :) "F5" i to.. :d

:hair::eyebrows::eyebrows: Ajd bachi mi na pp detalje :D :D Ako neches, onda cu morati da citam zadnjih 50 str :D

Ma nisam ja u toj prici :) bacim pogled u ovu temu ponekad..

Vrh Dno