Koja crna Austrija i akcije. Davno smo prosli te fore.
Uzimaj samo sa garancijom . Bar ces imati sa kim da se proganjas ako ti se nesto dogodi.
Onaj debeljko 80GB za 240eur je sasvim OK a ima i 2 god garancije.
Ja sam za 15 dana dva kupio. Dolaze zamotani u najlon i dobro zalepljeni. Prvi je bio malo izgreban ( dve linije) i videla se korozija oko USB, verovatno na ploci ali dok radi sve dobro, drugi bolji ako bas zavirujes na svetlu ima i on sitnih linija.
Piano finish je osetljiv i vidi se sve. Da su iz fabrike novi bili bi isto tako. Utisak mi je da se malo cuje kad se pokrenu igre (ventilator) a i primetio sam cudno caktanje kad se gasi ili kuckanje kad nista ne radi, kao da je HDD. Dok radi sve OK.
Uspesno ubacen firmware 3.55 , igre rade , ne greje se previse , slika na Plazmi 42 HDMI automacki na 1080p sa podesenim menijem boja, nema titranja, duhova. odusevljenje.
(HDMI sa grafike kompa sve preko 1024 def. muti i titra a 1080 je sitno i mutno ).
Preporuka
Pozdrav
Malo update-a vezano za Sony vs Gehotz:
http://arstechnica.com/gaming/news/...matched-serial-numbers-and-sealed-manuals.ars
Izgleda da se Sony opet malo preracunao.... :d
Drugari treba mi hitna pomoc oko qpovine...
Dakle neka zena prodaje debeljka od 60gb ali kaze da nema ni 1 original disk, ne zna koji fw ima konzola ali ZNA da i bez original diska rade postojece igre (pes 2011 i nba 2k10)rade.Cela prica je da je star god ipo i 1 original joy i sve to za 160e.
Znaci moje je pitanje kada bih stavio cfw 3.55 da li MORAM imati i makar 1 original blue ray dvd i da li da qpim ovo ?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari