Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Hmmm, a shta npr sa heavy rain ili mgs4 koje su vece od 40 gb koliki je i hdd mog ps3, jel moze da se igra sa externog ali NE formatiranog hdd-a?

Poslednja izmena:
a kad uzmeš neki veći HDD jel ga konzola sama formatira prilikom paljenja ili treba na kompu to da se odradi?

Prvo iz opcija izaberes backup i nakacis lepo eksterni hdd ili usb, nakon toga stavis novi HDD bez ikakvih prethodnih radnji na PC-ju i opet lepo izaberes opciju restore backup i PS3 ce sam da zavrsi sve ;)

@ficaaa:
Povezes PC i PS3 u mrezu i pokrenes ps3serv na PC-u i pokazes mu folder sa PS3 igrama, multiman na PS3 ce videti taj folder na PC-u kao svoj lokalni disk i moci ce da pokrene igru bez kopiranja na PS3 hdd. Ovo nisam probao, ali bi trebalo da radi. Potrebno je malo konfigurisati multimana na PS3.

Kao što je frostonja napisao, prvo uradiš backup (imaš u opcijama u samom PS3) na neki externi disk.

Zamena diska je jednostavan proces:

[youtube]-B1mQ21XXLE[/youtube]

Kad upališ konzolu sa novim diskom, konzola će prepoznati da imaš novi HD i ponudiće ti da ga formatira. U samom procesu formatiranja, konzola će ti zatražiti da joj na USB flashu podmetneš i firmware da bi mogla da odradi posao do kraja.

Moj savet ti je da staviš prvo 3.55 zvaničan FW (OFW), zameniš disk, formatiraš ga, kad ti konzola zatraži FW, ubaciš mu isti taj flash sa 3.55 OFW. Kad to završiš, na isti način mu ubaciš 3.55 CFW (preporuka KMEAW), pa dalje staviš neki backup manager (preporuka Multiman).

Kada to završiš, uradiš restore prvobitnog backupa sa externog diska.

Za linkove se sami snađite, google je vaš najbolji prijatelj ;)

još samo da pitam u vezi prebacivanja igara sa kompa na interni hdd konzole. jel isto treba da se pravi folder Gamez, kao što piše u brojnim opisima kad se igra nabacuje na flash, ili je neka druga varijanta u pitanju? i takođe da li konzolni hdd spajam direkt na ploču preko sata konektora, tj da li ga tako PC prepoznaje?
*** tražio sam odgovor po netu ali uglavnom vidim samo priču za exHDD i Gamez folder na njemu.
takođe ima i malih igara poput marvel vs. capcom i crysis 2, ako to nabacim na flash (fat32 of kors) u folder gamez, da li će raditi sa 3.55 i multimanom ili je to rezervisamo samo za 3.41 FW. malo mi je haotična situacija sa piratima na ps3 naspram boxa, gde je samo trebalo narezati na DL i pičiš.

takođe, ako je neko isprobavao, kakva je brzina loadinga kad se porede inHDD i flash stick?

Najviše naučiš iz trial&error metode ;)
U prevodu, probaj sve sam, nemožeš ništa da zezneš (samo ne radi update i miran si).

šta mi preporučujete da li da pazarim interni HDD ili eksterni. ovi externi su mi malo čudni sa Y usb kablom, kako to funkcioniše. i iako bih uzeo interni od 500GB npr, da li će mi sa onim backup-om na USB pa na novi HDD biti sačuvano ovo što sam prelazio u ME2 i crysisu i kasnije samo opet da ih prebacim na konzolu kao prvi put?
zahvaljujem na odgovorima

Da li se isplati uzeti nov ps3 sa 80gb pritom ima usb jailbreak koji prodaje za 210e, pitam jer nzm da li da bi stavio cfw 3.55 MORAM da imam usb jailbreak koji prodaje lik za 15 e ?

Kako pre kupovine da proverim koji je fw na njoj i ako je 3.55 kako da znam da nije ofw?

Ficicaa pa lepo sam ti pre neki dan na PM objasnio... Stavis oficijelni FW 3.55 pa onda preko njega CFW 3.55.
Nije frka ako ti je FW stariji, samo ne sme biti noviji od 3.55.

A Firmware proveravas u Settings > System Settings > System Information.

Ljudi da ne citam sada ovoliko stranica, da li je ovo istina da je izasao JB za 3.60?

pa pazi, vise puta se pokazalo da ljudi ne zele ni da procitaju zadnje 2 strane gde je vec odgovoreno nesto, nego samo upadnu u diskusiju i zahtevaju odgovor. i jos se ljute kada ne dobiju odgovor u roku od 15min.

ovo je IT forum, gde se samo u ovoj sobi prica o PS3 JailBreak - i kao takav na njemu nema piraterije, direktnih linkova i sl. naravno da svi to mi koristimo u nekoj meri, ali se to ne "reklamira". uostalom, dovoljno je u Googlu ili nekom torrent sajtu otkucati zeljeni upit i verujem da bi se iz najvise treceg pokusaja naslo to sto se trazi.

Evo shta ima BEZ GARANCIJE.
ps3 cech01 sa cw 3.55, 1 joy za 200e novo ?
Da ili ne ?

Novo i bez garancije?! Nema baš logike :)

znam, ali kaze kako ih "nabavlja"iz austrije na akcijama, a pritom je iz mesta ade i nema provere iste osim ako ne dodjem kod njih....:S
Nzm sta da radim?

Poslednja izmena:
Znaci jos ne postoji JB za 3.60 ?
@zule, ako radi salji na pm ako ti nije problem? :)

Po stoti put ako se pojavi neki hack za 3.60 javljam vam odmah ovde. Skinite 3.55 OFW pa na njega stavite 3.55 CFW i mirna Bosna.

Nazad
Vrh Dno