Pojavilo se OVO
"Na prodaju PS3 60gb,popravljen YLOD,uz njega dajem sixasix kontroler,sve potrebne kablove i dva blu-ray diska po izboru (nfs shift,GRID,Resistance 2,infamous,GT5 Prologue).
Firmvare je 3.55 kmeaw,tako da cita sve igre(na hardu se nalaze i Crysis 2 i RDR,a mogu da ubacim jos neku po želji).
Ps3 je popravljen pre 3 nedelje i od tada radi bez greške.Potencijalni kupac moze da kod mene testira PS3 ceo dan ako zeli,ali nakon toga ne dajem garanciju.
Ja sam iz Niša,moguce licno peuzimanje u Bg.
Cena 110 evra."
Jel vredno pazariti ?
Pojavilo se OVO
"Na prodaju PS3 60gb,popravljen YLOD,uz njega dajem sixasix kontroler,sve potrebne kablove i dva blu-ray diska po izboru (nfs shift,GRID,Resistance 2,infamous,GT5 Prologue).
Firmvare je 3.55 kmeaw,tako da cita sve igre(na hardu se nalaze i Crysis 2 i RDR,a mogu da ubacim jos neku po želji).
Ps3 je popravljen pre 3 nedelje i od tada radi bez greške.Potencijalni kupac moze da kod mene testira PS3 ceo dan ako zeli,ali nakon toga ne dajem garanciju.
Ja sam iz Niša,moguce licno peuzimanje u Bg.
Cena 110 evra."
Jel vredno pazariti ?
Vratit ce se YLOD sigurno.
e ovako posto sam igrom slucaja rastavio i oziveo jedan sony da dam par korisnih saveta kako i sta treba uraditi.Ovo bi moglo da se odradi i preventivno.Za vlasnike debeljuca koji su kupili polovne konzole koje su "kucno"koristene nek dobro obrate paznju.pasta koja se nalazi na hladnjaku vremenom se isusi i ne prenosi toplotu sa procesora i grafickog cipa i dolazi do pregrejavanja i sirenja ploce i pucanja kalaja.ovo nije samo slucaj vezan za konzole od ovog pate i laptopovi posebno hp dvxxxx serije.preventiva skidanja hladnjaka i stavljanje neke bolje paste.sl slucaj su napajanje i memorijski moduli koji se takodje greju ali se izuzetno lose hlade.npr napajanje greje plocu sa donje strane procesor sa gornje i vremenom mora doci do pucanja kalaja pre ili kasnije sve zavisi koliko se koristi.ja sam moj problem resio sa dva amd box kulera koje sam montirao na cpu i gpu a mali kuler na napajanje.malo modifikacija i konzola hladna kao led do kad videcemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari