da li je bolji od PC verzije?
Ne znam kako se to tačno cimaš, meni su sve igre sa CFW proradile odmah, bez ikakvih editovanja i slDead Space 2 je prva igra koja mi je proradila posle jailbrake-a, poterao sam i Castlevania takodje koristeci Kmeaw CFW i Multiman. Sa ostalim se jos cimam ali polako, bitno je da sljaka![]()
E pa meni nisu proradile iz prve. Aj, trebalo mi je malo vremena da provalim ali Little Big planet 2 i Assassins Creed mi nisu proradile proradile. Trenutno imam 5 igara, 2 rade, 2 ne rade, jednu jos nisam probao. Sad prebacujem ove tri opet pa cu probati kasnije. Sto je najgore bas sa te dve igre sam se maltretirao prva dva dana i nikako nisam uspevao i na kraju aj da probam jos neku i pali iz prve.Highl1 je napisao(la):Ne znam kako se to tačno cimaš, meni su sve igre sa CFW proradile odmah, bez ikakvih editovanja i sl
Skinuo sam Rogero ali ga jos nisam probao a LBP2 i dalje nece. Nebitno... Skinucu opet kad budem imao nameru da igram, sada sam zauzet drugim igrama.Highl1 je napisao(la):meni radi LBP2 Marvel riliz odlično
CFW 3.55 kmeaw i Rogero Manager
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari