Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

kako radi dead space 2 kao igra..
da li je bolji od PC verzije?
ili je sve isto?

Samo sam ga upalio i video da radi. Nemam ps3 konzolu.. to radim kod komsije.

driveru, mozda je trebalo da zvuci kao dobar stos...
ali nije bas smesno :)

nema tako mnogo ekskluziva, cast izuzecima... vecinu komercijalnih naslova rade za sve sisteme
pogotovo "dead space 2" :)

zar nisam rekao da jesam :)

Dead Space 2 je prva igra koja mi je proradila posle jailbrake-a, poterao sam i Castlevania takodje koristeci Kmeaw CFW i Multiman. Sa ostalim se jos cimam ali polako, bitno je da sljaka ;)

Iskreno mislio sam da to ide daleko lakse za CFW. Jos uvek ne vidim dobar razlog za prelazak sa 3.41 na neki CFW. Ima li uopste neka igra da ne radi na 3.41, a radi na CFW?

I ja sam mislio ali Boze moj... Nije to ne znam kakvo cimanje a te pare koje ustedim na igrama dacu na PS4 tako da im ne ostanem duzan :d

Ma naravno, nego sam ja ocekivao da ce biti dosta jednostavnije nego na 3.41 JB.

Dead Space 2 je prva igra koja mi je proradila posle jailbrake-a, poterao sam i Castlevania takodje koristeci Kmeaw CFW i Multiman. Sa ostalim se jos cimam ali polako, bitno je da sljaka ;)
Ne znam kako se to tačno cimaš, meni su sve igre sa CFW proradile odmah, bez ikakvih editovanja i sl

Highl1 je napisao(la):
Ne znam kako se to tačno cimaš, meni su sve igre sa CFW proradile odmah, bez ikakvih editovanja i sl
E pa meni nisu proradile iz prve. Aj, trebalo mi je malo vremena da provalim ali Little Big planet 2 i Assassins Creed mi nisu proradile proradile. Trenutno imam 5 igara, 2 rade, 2 ne rade, jednu jos nisam probao. Sad prebacujem ove tri opet pa cu probati kasnije. Sto je najgore bas sa te dve igre sam se maltretirao prva dva dana i nikako nisam uspevao i na kraju aj da probam jos neku i pali iz prve.
Sta ti koristis od programa?

meni radi LBP2 Marvel riliz odlično
CFW 3.55 kmeaw i Rogero Manager

hahahahah, carevi:

Is this image illegal? RT and use as avatar!
freedom355.png

:D

Highl1 je napisao(la):
meni radi LBP2 Marvel riliz odlično
CFW 3.55 kmeaw i Rogero Manager
Skinuo sam Rogero ali ga jos nisam probao a LBP2 i dalje nece. Nebitno... Skinucu opet kad budem imao nameru da igram, sada sam zauzet drugim igrama.

Ljudi novi sam u ovome ali preleteh sve ove stranice i u zadnje vreme se ne spominje fw3.42.Da li moze da se uradi downgread na 3.41 ili bilo sta da se uradi pa da radi jb?

Najbolje ti je da instaliras 3.55 OFW pa onda preko toka neki CFW. Ja mislim da ti je to najbolje.

Ne treba, poturiš mu na fleshu kao da instaliras OFW ;)

I ti prelaziš na dark side? :)

buahahaha
come to papa...

Sith Lord Darth Sidious & Darth Vader

Kupih i ja prvi sony:)Imam 3.50 na njemu.Jel ima neko da mi pomogne da stavim 3.55 i taj jailbreak,posto se ja uopste ne razumem u ovu materiju.Ako imate neki dobar tutorial,posaljite na pm.Mada ja bih voleo da mi to neko pokaze prvi put.
Kupio sam neki polovan i ofucan sony ali vazno je da radi.

Tutorijal imas na najmanje 3 linka na prethodnih par strana. Imas varijante na engleskom i srpskom a imas i link ka sajtu sa video tutorijalom.

Drug ima debeljka(2.45 firmware )
http://www.itechcity.org/jailbreaking-the-ps3.html
Procitao sam to upustvo i vidim da se pominje da se to u trenutku pisanja najvishe koristio neki jailbreak dongle.
Takodje pise da sad postoje drugi nacini koji ne zahtevaju nista sem obicnog flesa, pa me zanima da li bi mi neko poslao neki link na PM da se malo obrazujem oko toga, ili mi, ako to nije sigurno, uputio gde da nabavim taj dongle.

48 strana, post 1177 pa procitaj u spoileru! Kao da je bilo tesko da nadjes sam. Imas i na youtube gomilu videa sa istim ;)

Vrh Dno