Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Imam problem sa par igara, koje mi ne rade.
Ali fora je u tome sto mi ne rade ni na 3.41 jailbreak ni na 3.55CFW ,a trebalo bi da rade jer se nalaze na listi proverenih.
Obe igre prepoznaju loaderi i postave je u XMB,ali kad se pokrenu zacrni ekran i vrati se u XMB sa porukom,"An error occurred during the start operation (80010017)"
U pitanju su
Fifa Street 3 BLES00188
Heavenly Sword USA BLUS35255
Da li neko zna o cemu se radi?
Pozdrav

nema veze previse sa temom, ali ajde... jedan od glavnih ps3 hakera je dobio ovu poruku od nekog :D

"aight nigga u prolly aint gonna read dis but i dont give. y u hacking bro? u think u bad azz? u think u hard? bitch u aint nothin but a coward. a lazy cheater scum. i hope yo azz gets banned from ps3 foeva. cuz of punk azz bitches like u we get all these bullshit updates that dont do shit just like yo mama in bed last nite. so stop fukin hackin u aint cool u prolly jus sum fat nerd 40 yo virgin. go get laid an smoke a blunt ffs nigga. yall need to change fo realz"

slika i prilika prosecnog klinca, koji "ne zna gde je supalj" i iz toga crpi energiju da glumi "ludilo" i ponasa se tako "kurchevito"...

ima takvih koliko hoces u svetu, a njima je internet "bozji dar" da preko njega lece svoje frustracije...

opet, na stranu ako je neko dobio "izliv duhovitosti u mozak" pa je namerno napisao takvu poruku, da se malo sprda i sl.. mada opet ne vidim svrhu takvog glupiranja, bolje da je ulozio energiju i vreme koje je potrosio na ove gluposti, u nesto korisno, da nauci nesto

Poslednja izmena:
MGS4 mi se zabode u Main Meniu odnosno ne reaguje na kontrole, muzika je i dalje aktivna i mogu da udjem u OS3 meni...
Jel se desilo nekom slicno?

Meni su AC:B i LBP2 zabadale, samo redovan update Multiman-a (1.15 valjda trenutno) ili Gaia-e (2.07 valjda) i problemi su reseni.. Valjda.. :)

Na 3.55CFW super rade PSN igre, ima bas dobrih igrica,ali obavezno probajte:
Joe.Danger
Flow
Super.Stardust.HD
Cuboid

Za one koji imaju mali hdd,savet da pobrisu iz igre dodatne jezike,nepotrebne animacije,mnogo moze da se ustedi na prostoru.
npr:
Uncharted.Drakes.Fortune sa 21Gb na 17Gb
Killzone.2 sa 12Gb na 6.8Gb
God.Of.War.Collection od 18Gb 5.7Gb su samo snimci kako su pravili igru,i moze da prekopira samo jedan deo ne mora oba, GoW1 5.5Gb GoW2 6.5Gb
...

E sad da se nadovezem na moje pitanje iznad, da li taj problem sto sam napomenuo ime neke veze sa eboot.bin fajlom?
probao sam 2 verzije "Heavenly Sword" EU i USA ,ali i dalje isti problem, zar niko ne zna o cem use radi?
Pozdrav

Poslednja izmena:
konacno i nesto korisno.. mada opet, gt5 je greh nemati orginal :)

ps3saveunlocker.jpg

This app can unlock another person’s save by opening your param.sfo from your save and then opening their param.sfo from their save, it will then create a new param.sfo that you can use to overwrite the other param.sfo in the other users save that you’d like to use.

Some time ago we reported on a website suggesting that a 'trustworthy source' had told them that Playstation 3 games would receive new protection in the form of serial numbers. Now almost a month later several other websites are following the story and have gotten comment from Sony. "We are looking at a few options", but are "not ready to confirm our next steps yet".

Sony are up to something but just what remains anyone's guess, remember as always that the original article's claim of 'trustworthy source' is heavily debated.

Sony has stepped up its legal offensive against customers who jailbreak its PlayStation 3 game console, filing a series of motions that seek the identity of people who did nothing more than view YouTube videos showing how the latest hack worked.

One court filing demands that Google turn over the IP addresses and usernames of anyone who commented on a posting by video hacker George Hotz to a private YouTube page.

http://www.theregister.co.uk/2011/02/08/sony_playstation_legal_offensive/

nadam se da niste nista komentarisali :d

Koja glupost. Google nema pravo i sigurno nece davati IP adrese likova koji su postovali na kanalu lika koji nema veze sa piraterijom inace... Cak i da daju, kakve veze ima ako komentarises o necemu i onome sto zapravo radis? Neko je podrzavao Geohota a neko je pisao protiv njega i "piraterije", kako ce to da filtriraju ko je sta pisao i kakav uticaj to ima na ps3? Ako je neko pisao " Thanks Geohot, you contributed making pirated games on ps3 work, I will now download and install custom kmeaw firmware on my PS3" banovace mu IP adresu za PSN? Glupa je zamisao i Sony postaje ocajan.

Btw nisam komentarisao nista, bezbedan sam da nastavim da igram pirate :d

^ A shta ako sad vide ovaj tvoj post pa te zbog toga banuju ? :d:d:d

^ A shta ako sad vide ovaj tvoj post pa te zbog toga banuju ? :d:d:d

Ne znaju srpski, a ni Peca nece da im kaze moju IP adresu :d

Jos jaca fora, Falcon je iz zezancije pre jedno dve nedelje uslikao ekran svog televizora gde se vidi da sam ja u blackb0x FTP manager-u, a bio sam online kada sam prebacivao neku igru sa kompa na hard ps3. Koliko sam se tad smejao kada mi je dao link ka slici i "ucenio" me da ce poslati sliku Sony-u ako mu ne dam uputstvo kako da stavi kmeaw i gde moze da ga nadje :) . Posto sam bio zabrinut da ce poslati sliku saradjivao sam :d . Naravno, to je sve bila sala izmedju bench kolega hehe.

Samo se vi šalite, ne tako davno su osudili klince koji su po FB i forumima pretili Brankici sa B92 :d

Zato sto sam cinkario Falcona da je hteo da me "ucenjuje" iz sale? :D. Tu sam ja trebao da ispadnem zrtva a ne negativac hehe.

Na nextgenupdate pojavio se novi cfw za 3.56 pod imenom ONYX 3.56 CFW EMINENT. Trenutno ga koriste samo premium clanovi a pitanje je samo vremena kada ima da procuri to i do nas.
Inace,da li neko zna sta su to .pkg fajlovi?

ma prevaranti
a premium se postaje ako das pare, jel' tako
c c c c c

File downloaded from Sony's PlayStation Store, an online store with games, movies, and demos for PS3 and PSP devices; used specifically for downloadable games, game updates, and demos; saved in an encrypted format that is only recognized by compatible Sony devices.

Packages downloaded from the PlayStation Store can be transferred to a PSP or PS3 via USB, Memory Stick, or a network connection.

U prevodu ,sta god zelis da instaliras na Jailbreak/CFW koznolu dolazi ti u pkg formatu

Da za premium se placa. Ma bolje da ti noliferi, koji placaju taj premium acc na tom forumu, brickuju konzolu nego mi :D. Ima to za nedelju dana da se pojavi i ovako.

Ako tako nastavi Geohot,Sony ima da nam iskljuci zvuk u sledecem upadat-u. :d

ma.. ovo je njegov "kucni rad" .. ustvari prijavio se na takmicenje u repovanju.. ima opisano na tom klipu... ima dosta takmicara, fora je da za minut odrepujes sto zesce i direktnije, na zadati beat... kako je krenulo geohot ce odneti prvu nagradu... a sto se tice sony-ja, ovo ih ne dotice direktno, ali ih gadja u ponos...

nadam se da ce crci od muke :)

Da, nadam se da ce Sony propasti zbog ovoga, jer to ce nam svima doneti josh bolje igre kad se EA i Ubisoft razmashu :d

Nazad
Vrh Dno