Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
bin fajl mi se brise automatski po pokretanju bat fajla.
Pogledajte prilog 135997
karte su asus 270x
jel se desavalo nekome ovako nesto?juce konacno uspeo da ih namestim na 860kh/s i danas pogledam,na poolu nista.kopao u prazno..danas nesto cackao i dobio 2000kh/s?!
Cemu sluzi --powertune komanda u cgmineru? Vidim svuda je 0.
Mozes li napone da spustis?
Mislim da sam provalio sta je...slucajno sam pogledao napon u gpu-z kad ono 0900mv umesto 1025mv koliko sam namestio preko trixx-a...Posto sam uporedo sa trixx-om upalio i asus gpu tweak samo zbog ocitavanja vrednosti jer mi se svidja kako izgleda program mislim da je u medjuvremenu spustio napon ali sam od sebe sto mi nije jasno kako...Sumnjam na asus gpu tweak iz razloga sto je kod njega default napon 0900, a kod trixxa 1088...
Iskreno nisam probao, digao sam ih na 1050Mhz tako da nisam o tobe razmisljao jel kao ne bi izdrzale. :sceptic:
Mozda bi i moglo, da li se zna koliko su ostali uspeli da spuste na R280x? Moje su powercolor.
Ne znam koliko, probaj sa 1.163v pa vidi kopa li na tvojim klokovima. Ako je stabilno, probaj sa 1.15v i tako dok ne pukne. Kad pukne, vrati na poslednju stabilnu voltazu.
Ja imam iste spustio sam ih preko trixxa na 1.1v i rade mi na 1040,1500 725,730 u win7
GPU-Z nije baš merodavan jer uvek očitava manji napon nego TRIXX ili AB...
Ne da mi preko CGWatcher-a i configa da promenim, ja stavim 1.165 ali idalje mi prijavljuje da radi na 1.2???
Koje su ti Temperature i Fan% ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari