Šta je novo?

Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

PoolWatch mi iz nekog razloga ne radi na 3G, dok sam kući na wifi-u sve je ok, ali posle na 3G mi samo izbaci network error.
CryptCoin monitor nema widget.
Koliko vidim Bitcoin Checker nije za workere nego za berze/menjačnice.

Ovo sve koristim...

Radi na 3g ali moras u podesavanjima da obrises PROXY. Provereno radi.

222.png

Pomoc, stao mi mozak potpuno. :wall::crash:

Vidi naravno, stoji utaknuta u 16x slot, ne znam sta moze biti... ;S

Inace su podesavnja za vertcoin.

Poslednja izmena:
izzatvaraaj i pootvaraj ga jedno 50 puta, proradice,
ako ti je otvoren teamvjuver hoce i od toga, isto i od neke aplikacije, na kojoj masini se mnnalazi karta

Nece dok ne ubaci jos memorije ...

Koliko rama trazi win po kartici? Je li dovoljno 8gb za 4 karte?

Za 4x280X moze 8gb ram-a ali je na samoj granici .

Da za cgminer i windows 7

Naravno ;)

@Izzy napisao sam ti do cega je 1000000% .

Nisam vid'o :D jeste do toga je, s tim sto je 7850 radila normalno, a ova 270 trazi jos ram-a, kakva ku8va! :D

izzatvaraaj i pootvaraj ga jedno 50 puta, proradice,
ako ti je otvoren teamvjuver hoce i od toga, isto i od neke aplikacije, na kojoj masini se mnnalazi karta

Sto ne probate Radmin? TV ume da zakuca procesor sam na 100%, a onda pomaze samo restart, koji ne mozes da odradis preko TV, nego uzivo.

Ja na vecini meni bitnih racunara imam i jedan i drugi instaliran, kao backup opciju

jel potrebno apdejtovati win7 ult SP1 za potrebe mininga? to mi dodatnih sat ipo vr ako ne mora necu

PS jel dovoljno 4gb rama za 3x 280x scrypt mining?

Poslednja izmena:
Koristim cgminer i zadnjih dana sam imao problema pucao mi je cgminer kad kopam na Coinotron-u a u 2 navrata i driver.
Dali u cgmineru mogu podesiti da se gasi kad je temperatura 75 C ili ima neki drugi program.

--temp-cutoff 75

Dodaj ovo u .bat fajl.

Jel probao neko ovaj cgminer 3.7.3-Karloth edition? http://www.overclock.net/t/1461916/...uded-aswell-get-the-most-hash-out-of-your-gpu

Odlican je! Konacno sam namestio grafe (sapphire 270) da daju konstantan hashrate (455-460khash/s; WUE je 90-120%; gpu/mem 1050/1500; 1.075V). Pritom graficke imaju toliko snage da surf moze bez problema da se obavlja (mislim hash je veci i stabilniji nego kod drugih minera na -I 19/20). Videcete da ima neke nove opcije u podesavanju za intezitet.

Ali...kod mene se javlja jedan problem - puca mi drajver nakon cega jedna kartica (g 1) ode u aut i nakon 60 sekundi se i cgminer ugasi. Bez HW, R.
Nek ga proba jos neko pa javite kako je kod vas. Mozda trazi standardni napon, ja sam moje spustio sa 1163 na 1075mV.

Pozdrav,
Imam problem. Dobio sam danas r9 280x toxic, i podesio sam je da kopa ultracoin. Problem je sto ne prelazi 620 KH/s. Probao sam da menjam podesavanja, i ljudi na forumima govore da sa tim podesavanjima cepaju oko 750 kh/s. Da li neko ideju ima sta bi mogao biti problem? Napajanje sam uzeo posebno za graficku...

na ultracoinu se manje dobija
ja sam imao 567 koliko se sećam
otkud tebi 620? :D

Ozbiljno? Smorio sam se da ne radi graficka XD
Naci cu podesavanja pa cu okaciti. cepalo je 620 bez problema.

Nazad
Vrh Dno