Šta je novo?

SMOS Linux Plug-In & Mine - The simplest mining OS based on Linux

Oke hvala ti na ovom BIOSU stavio sam ga na grafe na jedan rig i dobio sam preko 730 KH/S medjutim nisam bio zadovoljan posto su mi se grejale na 73C i naravno samim tim i ventovi radili ko ludi.

Pa sam uzeo i malo prepravio taj BIOS sto si mi poslao i dobio da mi sada sapphirke rade na ravno 700 KH/S i da je temp na 66 do 67C sto je za mene super naravno stavio sam power na 1.088v i ja ovde nebi nista menjo.

trenutno mi radi na 1050 / 1250 Mhz ali nesto razmisljam dali mozda da stavim Core da mi radi na ispod 1050 ??

Da naglasim jos da na rigovima nemam nikakve dodatne ventilatore za sada.

svakako ćeš u tom slučaju moći još da spustiš napon

*** ovaj keccak miner pukne na svakih par sati, samo stine mine ali rig i dalje radi. moze li to ikako da se sredi? ovako nema smisla

Evo stavio na skidanje 1.2 da probam, ako nece ni to, bacam flesku i vracam se winu.

Da li je neko probao da kopa preko smosa sa R9 270 (bez X) kartama? Vidim da R9 270x rade ok, trebalo bi da je takva situacija sa nonX modelom....

ja imam 4xR9 270 dual x rade iu svakoj kombinaciji i sa starijim karticama i sa novijim i daju 450 MH/s na 1050/1250

da safirke su napon je 1.1v bios koji je kobaja okacio, mada i ne mora posto su kartice hladne fanovi su na ~36-45%

da safirke su napon je 1.1v bios koji je kobaja okacio, mada i ne mora posto su kartice hladne fanovi su na ~36-45%

Hmm, nisam znao da se 270 dualX tako dobro ponasa. Pretpostavljam da si stavio modovani bios na 1,1V. Bespotrebno sam bacio 3.000 vise po karti za asus.
Koji Verziju bamt-smosa koristis? Postavi config fajl ako ti nije cimanje :D.

Hmm, nisam znao da se 270 dualX tako dobro ponasa. Pretpostavljam da si stavio modovani bios na 1,1V. Bespotrebno sam bacio 3.000 vise po karti za asus.
Koji Verziju bamt-smosa koristis? Postavi config fajl ako ti nije cimanje :D.

Veruj mi da nisi dzaba dao 3000.
Samo cekam leto pa da uporedimo te safirke i asus-e 270x.
Sve je lepo dok je hladno.

msi modeli daju i do 490 sa default biosom

Daju i asuske ali dali zelis da se sprze karte i da otpadnu ventilatori a tek kad dodje leto.
Netreba da ostanes bez karti na 45 dana bezveze.
Za 24/7 max 460 kh/s i mirna backa.
To je super,ja zadovoljan.
Pozz.

Ja sam spustio voltazu na safirki (1.1) i temperatura je 58 (sobna 20), vent 40%, 440kh/s mislim da je to ok.

Šta bi na kraju? Koja su "idealna" podešavanja za 270 ili 270x, zaboravio sam više :)

Ja ti mogu ostaviti u spoileru za Asus 270x dc2top, mada su to cholass-ova podesavanja koja je kacio i njegov bios za malim izmjenama.

Aaaagrrr, pa sto majku mu?

Ja sam oprezan sa izjavama da se bas to ne desi :(

Ne znam, ne pada mi nista na pamet sta bi moglo da bude...

e a zato smos radi kao singerica :) sa Sapphire R9 270 Dual X karticama i daje 450

Sve radi savrseno, moguce je da memorija nije ok ili jednostavno ploca, jer smos nece sa svakom plocom da radi

Nazad
Vrh Dno